IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ekim 2009, 15:35   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TBMM'den 'seks skandalı' açıklaması




TBMM Başkanı Şahin, "Haberim yok" dedi. TBMM'den yapılan yazılı açıklamada ise ihbarı yapan kişinin çok sayıda disiplin cezası olduğu ve ilişkisinin kesildiği belirtildi. Buna rağmen iddialarla ilgili soruşturma başlattığı ve sürecin devam ettiği belirtildi.

Meclis'te çalışan bazı idari personelin bazı yöneticilerle seks yaptığı iddiaları üzerine TBMM'den "soruşturma başlatıldı" açıklaması geldi.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, "Ben de basından öğrendim. Olayın içyüzünü öğrendikten sonra sanıyorum kamuoyu da bilgi sahibi olacak" dedi. TBMM Genel Sekreterliği ise yazılı bir açıklamayla ihbarı yapan çalışanın disiplinsizlik nedeniyle defalarca soruşturma geçirdiği ancak yine de ortaya attığı iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığı vurgulandı.

İhbarcının sicili kabarık

Açıklamada "kaynak" olarak belirtilen kişinin TBMM Sosyal Hizmetler'de çay ocakçı, garson olarak iç hizmetler müdürlüğünde görev yaptığı belirtildi. Gönderdiği mektupla olayı ihbar eden çalışanın görevi boyunca 17 kez disiplin soruşturmasına maruz kaldığı, 18 kez icraya uğradığı belirtilirken, "Yapılan disiplin soruşturmaları sonucunda ilgili personeli uyarma, kınama, aylıktan kesme ve son olarak da kademe ilerlemesinin durdurulması cezaları verilmiştir" denildi. Soruşturma devam ediyor. İhbarı yapan çalışanın 9 Temmuz'da TBMM ile ilişkisinin kesildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlişkisinin kesildiği tarihe kadar Meclis idaresine ulaştırdığı herhangi bir şikayet ya da ihbarın bulunmaması dikkat çekicidir. Aldığı cezalar üzerine Başbakanlık kanalıyla Milli Eğitim Bakanlığı'na atandıktan sonra hasmane bir tutumla bu iddiaları hem dilekçe vermek suretiyle hem de basın kanalıyla gündeme taşıması düşündürücüdür. Bunlara rağmen verdiği dilekçe işleme alınmış, 24 Eylül tarihinde TBMM Genel Sekreterliği'nce muhakkik tayin edilerek inceleme başlatılmış olup, soruşturma süreci devam etmektedir."

Açıklamada ayrıca soruşturma bitmeden haber yapılması eleştirilirken, zan altında kalan personelin de durumu üzüntüyle karşıladığı vurgulandı.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aciklamasi, acıklaması, eks, skandali, skandalı, tbmmden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TBMM'de aşk skandalı! Violent Haber Arşivi 0 27 Kasım 2014 10:36
TBMM’de yasak ilişki skandalı Lucifer Haber Arşivi 0 01 Şubat 2010 15:31