IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ekim 2009, 03:50   #1
Çevrimdışı
FLu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Merkel’i bekletirken Erdoğan ile konuşuyormuş




İtalya Başbakanı Berlusconi NATO Zirvesi sırasında Almanya Başbakanı Merkel kendisini beklerken telefonda Başbakan Erdoğan ile görüşmüş.

ROMA - İtalya’nın 73 yaşındaki Başbakanı Silviyo Berlusconi ABD merkezli CNN televizyonunun "Revealed" adlı programında içini döktü. Berlusconi basının, Fransa ve Almanya'nın ortaklaşa düzenlediği NATO Zirvesi sırasında uzun süre telefonla konuşmakla, kendisini karşılamak için bekleyen Almanya Başbakanı Angela Merkel karşısında saygısızlık ve gaf yapmakla kendisini suçladığını anımsatarak, "Oysa ben o sırada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la NATO Genel Sekreterliği meselesini konuşmaktaydım. Nitekim Merkel, o telefon görüşmesinden dolayı bana teşekkür de etti" dedi.
Berlusconi özel demecinde, “Benim başbakanlık yapmam bir fedakarlıktır. İşimi hiç, hem de hiç sevmiyorum. Bu işi sadece sorumluluk gereği yapıyorum" dedi.



Yaptığı işin hiç de kolay olmadığını dile getiren Berlusconi, “Çoğu zaman çok kötü müzakerelerle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Burada hep skandal peşinde koşan, hatta arlanmak bilmeyen berbat bir basın var. İtalya gibi bir ülkede hükümetin başında olmak gerçekten çok zor iş" diye konuştu.
Yaptığı gafları kabul etmeyen İtalya Başbakanı, ABD Başkanı Barack Obama’ya “bronzlaşmış” demesi dahil eleştirilere neden olan sözleriyle ilgili bir soruya, “Ben gaf yapmadım. Tek bir gafım bile yoktur. Gaf dedikleri şeylerin tümü, basının uydurmasıdır" diye yanıtladı.
Berlusconi, "Benim yaşımdaki birinin gaf yapması zor, zira ben önce düşünür sonra konuşurum. Konuşurken fıkra anlattığım doğrudur, ama bunlar herkesin dinleyebileceği fıkralardır. Zira her zaman için ne dediğinin bilincinde olan biriyim" diye konuştu.
Kadınlarla birlikte olmak için para ödediği yolundaki iddiaları da reddeden Berlusconi, “Halk tüm bunların iftira olduğunu biliyor. İnsanlar beni çok seviyor. Gezilerim sırasında da insanlar bana müthiş sevgi gösteriyor" ifadelerini kullandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bekletirken, erdoğan, erdogan, konusuyormus, konuşuyormuş, merkel’i, merkeland#8217i


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kıbrıs için Merkel’den ‘özür’ istedi Ezgi Haber Arşivi 0 15 Ocak 2011 11:31
Merkel’den tarihi itiraf Feronia Haber Arşivi 0 17 Ekim 2010 14:37
Erdoğan’dan Merkel’e sert yanıt Feronia Haber Arşivi 0 28 Mart 2010 14:27