IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2009, 11:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karayolunda timsah paniği




DHA
[FONT=Tahoma]MUĞLA'nın Bodrum- Milas Karayolu'na çıkan 1 metre 20 santimetre uzunluğundaki timsah, sürücülerin büyük şok ve panik yaşamasına neden oldu.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BÖYLE YAKALANDI[/URL]
Hayvansever sürücüler tarafından karayolundan boş araziye yönlendirilen timsah Bodrum ve Milas’da büyük ilgi uyandırdı. Trafik polisleri ve belediye başkanı olay yerine gelerek timsahı inceledi. Meraklı vatandaşlar ise yol kenarında otomobillerini durdurup, timsahı yakından görmeye çalıştı.

Bodrum- Milas Karayolu'nun 25'inci kilometresindeki Güvercinlik Köyü yakınlarında, akşam saatlerinde 4 şeritli karayoluna çıkan 1 metre 20 santimetre boyundaki yaklaşık 12 kilogram ağırlığındaki timsah, görenleri şaşkına çevirdi. Bodrum’dan Kuş Adası'na giden pazarlamacı 25 yaşındaki Süleyman Erkek’in karayolu üzerinde gördüğü ve yavaşla***** durduktan sonra incelediği hayvanın timsah olduğu ortaya çıktı. Erkek “Karayolunda dev bir sürüngenin ilerlediğini görünce arkadaşımla şok olduk. Araçtan inip baktığımızda önce büyük bir kertenkele zannettik, ancak iyice bakınca timsah olduğunu anladık, sopalarla yönlendirerek timsahın ezilmemesi için yol kenarındaki boş araziye girmesini sağladık. Ardından jandarma ve polisleri ara***** yardım istedik, çünkü zaman zaman saldırıyordu” dedi.
Yaklaşık iki saat boyunca yol kenarındaki arazide bekleyen zaman zaman hareket eden timsah yoldan geçenlerin ilgi odağı oldu. Olay yerine gelen iki trafik polisi ise büyük şok yaşadı. Trafik polisleri “20- 22 yıllık polisiz hayatımızın en ilginç olayı ile karşılaşıyoruz, otoyolda her türlü ilginç olaya rastladık ancak bir gün timsah ile karşılaşacağımız aklımıza gelmezdi” dedi.
[FONT=Tahoma]Güllük Belediye Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’li"]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
face="Tahoma"> Aytunç Kayrakçı’da olay yerine gelerek timsahı inceledi. Güllük Belediyesi'ne ait bir yetkilinin timsahı balıkçı ağına koyup Güllük’e götürmek için balıkçılardan kepçe ve ağ istemesi üzerine, balıkçıların “Dalga geçiyorsunuz, karayolunda timsahın ne işi var gidin başka yerden kepçe ağ arayın” demesi gülüşmelere yol açtı.

RESTORANDAKİ HAVUZDAN KAÇMIŞ
[FONT=Tahoma]Milas Orman İşletme Müdürü Ayhan Bayrak’ın devreye girmesi ile timsahın nereden geldiği ortaya çıktı. Timsah’ın Güvercinlik Köyü çıkışındaki Agora Restoran’ın bahçesindeki havuzda beslendiği ve tesisten kaçarak karayolunda yaklaşık 1 kilometre ilerlediği ortaya çıktı. Saat 21.00 sıralarında olay yerine elinde çuval ile gelen restoran işletmecisi Ali Gümüş, “Timsah benim yaklaşık iki yaşında ve adı Nilo, Nil timsahı olduğu için bu ismi koymuştuk. Geçtiğimiz yıl [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’den"]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
face="Tahoma"> bir hayvan satan dükkandan almıştım. Restoranımıza gelen turistler Nilo ile çok iyi zaman geçiriyor. Şimdi biraz saldırgan olması yuvasından uzaklaşmasından kaynaklanıyor” dedi. Gümüş çuvalın içerisine koyduğu Nilo isimli timsahını vatandaşların ve polislerin şaşkın bakışları arasında restorandaki yuvasına geri götürdü.


__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
karayolunda, paniği, panigi, timsah


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hakkari-Van Karayolunda Mayınlı Tuzak Rhytia Haber Arşivi 0 26 Haziran 2012 15:41
Mardin Diyarbakır karayolunda patlama PassioN Haber Arşivi 0 24 Nisan 2012 20:54
Timsah ve i.ne :) Kralice Fıkra 5 14 Kasım 2008 15:32