IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2009, 19:19   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ankara En Güzel Kızlarını Arıyor




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu Yıl İlk Defa Gerçekleştirilen 'Ankara Kızları Güzellik Yarışması'nda, Başvurular Tamamlanmak Üzere.. Başvuruda Bulunan Güzel Adaylarının Hepsi de, Ankara'nın En Güzel Kızı Seçilecekleri Konusunda İddialı.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen ‘Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nda, başvurular tamamlanmak üzere.. Başvuruda bulunan güzel adaylarının hepsi de, Ankara’nın en güzel kızı seçilecekleri konusunda iddialı.

ANKARA Kızları Güzellik Yarışması’nda, ilk defa seçicelek Ankara güzelinin kim olacağı merakla bekleniyor. Güzel adayları ise son derece heyecanlı ve Ankara’nın en güzel kızı seçilecekleri konusunda iddialılar.


Via-Life Fashion Outlet içerisinde kurulan başvuru masasında, güzel adaylarının fotoğrafları çekiliyor, kayıtları tamamlanıyor. Hem internet üzerinden, hem de jüri oylaması ile seçilecek güzelleri sürpriz ödüller bekliyor. Ankara’nın en güzel kızı seçilmek için başvuruda bulunan genç kızlardan bazılarının etkinliğe ilişkin görüşleri şöyle:

EZGİ ÜNCÜ “Başta çok tereddüt ettim. Ama daha sonra iyice araştırdım. Sponsorları ve şartları öğrenince hiç tereddüt etmeden başvurdum. Bence çok kaliteli bir organizasyon. Kazanırsam bu iş ile yine geçici olarak uğraşmayı düşünüyorum. Çünkü ODTÜ jeoloji mühendisliğinde okuyorum ve ileride kendi işimi yapmayı istiyorum.”

ZEYNEP ARI “İnternet üzerinden takip ettiğim bir organizasyondu. Daha sonrasında fotoğraf çekimlerine katıldım. İnternet üzeri yapılan oylamayla Ankara kızları yarışmasının reklam yüzü seçildim. Model olmak istiyorum. Çekim için birçok profesyonel fotoğrafçıyla çalıştım. Hala teklifler alıyorum. Bu organizasyonun da ileride kariyerim için iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum.“

MELDA SUNGUR Böyle bir yarışmaya katılmak gerçekten çok heyecan verici ve zevkli. Böyle kaliteli bir organizasyonda yer aldığım için kendimi şanslı hissediyorum. Ankara’da sık sık böyle etkinlikler yapılmıyor. Bu benim için değişik bir deneyim olacak. Ekip gerçekten çok eğlenceli. umarım güzel bir yarışma olur. Kendime güveniyorum. Herkese başarılar diliyorum.”

GİZEM TUNCER – DEFNE DEMİR İkimizde 19 yaşındayız ve üniversite öğrencisiyiz. Bu tarz yarışmalar daha çok İstanbul’da oluyordu. Ankara’da bu kalitede bir yarışmanın olması bizi katılmaya teşvik etti ve birlikte katılmaya karar verdik. Organizasyonda çalışan arkadaşlar bize çok sıcak davranıp destek oldular. Biz de bütün yarışmacılar gibi ilk 20’ye kalmayı hedefliyoruz. Kamp döneminde aynı odada kalacağız ve tabii ki öncelikle oylarımız birbirimize. İkimiz de birbirimizi favori olarak görüyoruz. Önemli olan özgüvenimizi toplayıp bu yarışmaya katılmaktı.”

ÖZLEM AKBAL Güzel sanatlar fakültesi grafik mezunuyum. Bir yıldır bu sektörde çalışıyorum. Defile ve katalog çekimleri kendimi ifade ettiğim çalışmalar. Önceleri fotoğraflarım üzerinde tasarım yapmaya başladım.


Sonra fotoğraflarım güzel diye katalog işleri gelmeye başlayınca profesyonel olarak bu alana yöneldim. Ankara’da birçok güzel kız var ama ben kendimi kesinlikle finalde görüyorum. 27 Aralık gecesi Rixos’ta podyumda olacağım.”

haberler.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ankara, ariyor, arıyor, en, gÜzel, kizlarini, kızlarını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ankara ANKARA ANADOLU GÜZEL SANATLAR LİSESİ Adresi Nedir? Telefonu Nedir? Desmont İç Anadolu Bölgesi 0 22 Ocak 2015 21:37
Meclis, Dersim’in kızlarını ABD’de arıyor SeckiN Haber Arşivi 0 15 Temmuz 2013 09:42