IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2009, 10:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizlere hamile kadın domuz gribinden öldü




Domuz gribinden dün 2 kişi daha öldü. Diyarbakır’da ikizlere hamile 34 yaşındaki Beşire Bozkurt, erken doğum için kaldırıldığı hastanede domuz gribi teşhisiyle öldü.

Bebekler de kurtarılamadı. Konya’da da bir kadın virüsten öldü.
DİYARBAKIR Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne 15 Ekim’de erken doğum şüphesiyle başvuran 8 aylık hamile Beşire Bozkurt (34) 23 Ekim’de sezaryenle doğum yaptı. İkizlerden biri doğumda, diğeri üç günlükken hayatını kaybetti. Durumu kötüleşen anne ise, yoğun bakıma alındı. Fakat Bozkurt, tüm müdahalelere rağmen dün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nedeniyle yaşamını yitirdi. Bozkurt’a virüsün doğum için geldiği hastanede bulaştığı öne sürüldü.
Hastaneden kapmadı
Hastanın durumuna ilişkin hastaneden yapılan açıklamada iddialar reddedilerek şöyle denildi:
“Hastamızın hastaneye kabulünde akciğer enfeksiyon bulguları mevcuttu. Hastaya zatürree tanısı konuldu ve tedavisine başlandı. Şüphe üzerine hastadan numune alındı. Durumu kötüleşince reanimasyon kliniğine nakledildi. Durumları kötüleşen bebekler sezaryanle alındı. Alınan numunenin H1N1 pozitif gelmesi üzerine hasta izole edildi. Mevcut bulgular nedeniyle hastanın bu virüsü dışarıdan kaptığı dolayısıyla hastanemizden bulaşmadığı düşünülmektedir. Hastanemizde H1N1 tanısı konmuş başka bir hasta bulunmamaktadır.”
Bozkurt’un cenazesi sadece ambulans şoförünün maske taktığı törenle Eğil İlçesi’nin Balım Köyü’nde toprağa verildi.

Bir ölüm de Konya’da
Sağlık Bakanlığı, Konya’da geçen pazar günü hayatını kaybeden Ümmü Sezgin’in (37) domuz gribinden öldüğünü açıkladı. Domuz gribinden hayatını ilk kaybeden kişi, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’da hastanede temizlik elemanı olarak çalışan Mustafa Güneş olmuştu.

Virüs hastaneden bulaştı iddiası

Bozkurt’un amcası Ahmet Çiçek, yeğeninin bir hafta kadar önce yürüyerek hastaneye geldiğini belirterek, “Hiçbir şeyi yoktu. Bize öldükten sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olduğunu söylediler. Eğer [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmuşsa kesinlikle hastanede bulaşmıştır. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Yasal yollara başvuracağız” dedi.




DHA

__________________
Rüzgarda savruk, Başına buyruk ~
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
domuz, gribinden, hamile, ikizlere, kadin, kadın, oldu, İkizlere, öldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık