IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2009, 08:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Münevver cinayetinde şok iddialar




Savcılık eldeki deliller ışığında iddianameyi hazırladı. Cinayete ilişkin öyle ifadeler var ki insanın inanası gelmiyor.

İstanbul Cumhuriyet savcıları Faruk Erşen Yılmaz ve Mustafa Öztürk'ün hazırladığı iddianamede Cem Garipoğlu'nun cinayeti tasarla*****, kendini savunamayacak olan Münevver Karabulut'u canavarca bir hisle ve eziyet çektirerek öldürdüğü ileri sürüldü. Cem Garipoğlu için 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istendi.

Bu arada dosyası ayrılan Cem'in babası Mehmet Nida Garipoğlu hakkında da Münevver Karabulut'u öldürmek suçundan dava açıldı. Mehmet Nida Garipoğlu hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Cem'in annesi Tülay Makbule Garipoğlu ise suç delilleri yok etmek, gizlemek ve değiştirmek ile yardım etmekle suçlandı.
Tülay Makbule Garipoğlu için 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.

Cem'in amcası Hayyam Garipoğlu hakkında da suçluyu kayırmaktan aynı ceza ceza istendi.

CEM ACISIZ İNTİHARI ARAŞTIRMIŞ

İddianamade, baba Mehmet Nida Garipoğlu’nun ifadesinde Cem’i olay günü akşamı Barne’s Cafe’ye götürüp bıraktıktan sonra da eşi ile tartıştığından dolayı eve gitmek istemediğini söylediği belirtildi. Nida Garipoğlu'nun işyerinden saat 01.30 sıralarında evi aradığını, Cem’in gelip gelmediğini merak ettiğini, telefonda polis memurları olduğunu, cinayet masasından geldiklerini söylediklerini ve kendisini eve çağırdıklarını, eve gittikten sonra olaydan haberdar olduğunu söylediğine yer verildi.

Mehmet Nida Garipoğlu’nun oğlunun 1-1,5 sene kadar önce internette Google’da "Acısız nasıl intihar edilir?" şeklinde araştırma yaptığını öğrendiğini, hatta bir, iki defa da eşine hayattan memnun olmadığını söylediği de belirtildi. Mehmet Nida Garipoğlu’nun savunmasında Münevver Karabulut’u tanımadığını, oğlunun bir kız arkadaşı olduğunu eşinden duyduğunu, olayla alakasının olmadığını söylediğine de yer verildi. Mehmet Nida Garipoğlu’nun şoförü, şüpheli Ahmet Batur’un ifadesinde ise olay gecesi Cem’i alarak dışarıya çıktığını, dışarıda siyah Wolsvagen Passat marka aracın durduğunu, aracı Hayyam Garipoğlu’nun kullandığını ve kendisine, "Ahmet beni görmedin, soran olursa, 'geldi, dolaştı, gitti’ dersin" dediği belirtildi.

CEM CİNAYET AKŞAMI ATERİ OYNAMIŞ

Şüpheli Tülay Makbule Garipoğlu’nun iddianamede yer alan ifadesinde olay günü akşam saatlerinde kızının öğretmeninin eve geldiğini, kızı ile öğretmeninin üst kattaki odaya çıktıklarını söylediği belirtildi. Annenin, saat 21.00 sıralarında öğretmen çıkarken oğlu Cem’i evde üstünde pijamayla gördüğünü, hep birlikte oturma odasında oturduklarını, Cem'in oturma odasında atari oynadığını, daha sonra aşağı kata indiğini, oturma odasının duvarıyla yerin bitiştiği yerde bir miktar kusmuk gibi bir şey gördüğünü söylediği belirtildi.

Ayrıca annenin ifadesinde şunlar yer aldı:
“Oğlumun içki içerek kustuğunu düşündüm. Kendisini aşağı kattan çağırarak, “içki içip kustun mu?” dedim ve azarladım. Kızmasına rağmen hiçbir şey söylemedi. Evin oturma odasında bazı yerlerde kırmızı lekeler gördüm. Bunların ne olduğunu tam düşünemedim. Şarap lekesi ya da kan olabileceğini düşündüm. Saat 22.30 sıralarında eşim geldi. 'Al oğlunla konuş, zannediyorum içki içip kusmuş' dedi. Eşim Cem'i alarak aşağı kata gitti. Çok kısa bir süre sonra tekrar yukarıya çıktılar. Cem üstünü giydi. Eşim “Biraz hava alsın” diyerek, saat 22.40 civarında evden çıkıp gittiler. 10-15 dakika sonra polisler geldi.”

55 KİŞİ HAKKINDA TAKİPSİZLİK KARARI

Bu arada aralarında Cem’in ağabeyi Levent Garipoğlu, kuzeni Fatih Garipoğlu, Mehmet Nida Garipoğlu ile ilişkisi olduğu ileri sürülen Gülşah K. ve gazeteci Cemil Baran’ın da bulunduğu toplam 55 kişi hakkında takipsizlik kararı verildi.

TEĞMEN: ARAMIZDA DUYGUSAL YA DA CİNSEL HİÇBİRŞEY GEÇMEDİ

İddianamede, Cem Garipoğlu'nun cinayete neden olarak gösterdiği Münevver Karabulut'un cep telefonuna gelen mesajların sahibi teğmen Cihangir Y.C.'nin tanık olarak başvurulan ifadesine de yer verildi. Münevver ile 2008 yaz sezonunda Ayvalık Sarımsaklı’da Berk Otel’in plajında şezlonglarda otururken tanıştığını, bir iki kez daha görüştüklerini, ancak aralarında duygusal ve cinsel hiçbir temas olmadığını, karşılıklı olarak cep numaralarını aldıklarını, kendisinin daha sonra İzmir’e döndüğünü söylediği belirtildi. Cihangir Y.C.’nin bir ara İzmir’e gittiğinde Münevver’e İstanbul’a gelme ihtimalinin bulunduğu, İstanbul’a gelirse kendisiyle görüşebileceğini söylediğini ama İstanbul’a gitmediği için görüşemediklerini söylediği belirtildi.

Teğmenin 26 Şubat 2009 tarihinde kıta stajı için İstanbul’a gittiğini, 3 Mart’ta 2009 tarihinde Münevver’in kullanmış olduğu telefona mesaj çekip İstanbul’da olduğunu ve görüşmek istediğini bildirdiğini, Münevver’in cevap olarak akşam erkek arkadaşıyla buluşacağını daha sonra müsait bir zamanda görüşebileceklerini yazdığını söylediği ifade edildi. Cihangir Y.C’nin yazılan sekiz mesajın içeriğini tam olarak hatırlamadığını söylediğine de yer verildi.
İstanbul Cumhuriyet savcıları Faruk Erşen Yılmaz ve Mustafa Öztürk'ün hazırladığı iddianamede Cem Garipoğlu'nun cinayeti tasarla*****, kendini savunamayacak olan Münevver Karabulut'u canavarca bir hisle ve eziyet çektirerek öldürdüğü ileri sürüldü. Cem Garipoğlu için 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası istendi.


Kaynak:internethaber

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Kasım 2009, 13:03   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Münevver cinayetinde şok iddialar




Toplum icinde bu tur insanlari asicaksin ki insanlar korksun.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
iddialar, munevver, münevver, sok, Şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık