IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2007, 15:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cumhurbaşkanı Adayı Abdullah Gül!




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayının Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül olduğunu açıkladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İlk açıklamayı CNN TÜRK'e yapan cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, "Başbakan Erdoğan kendi iradesiyle böyle bir görevden uzak durdu ve bugünkü makamını tercih etti. Demokrasinin işlediğini herkes görecek" dedi.

Abdullah Gül'ün adaylığının açıklanmasının ardından, Meclis Başkanı Bülent Arınç da, "Şu andan itibaren aday olmayacağım" açıklamasında bulundu.

Başbakan Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı açıklamada Gül'ü "gerekli bütün vasıflara haiz, kamuoyu ve yüce Meclis'te genel kabul görecek, Cumhuriyet'i ve demokrasiyi güçlendirecek bir isim" olarak niteledi.

Erdoğan, "Tam bir tarafsızlık içinde adalet terazisini hakkakaniyetle tutan, milleti bütün değerleriyle bir bütün olarak kucaklayacak, milletimizin iradesine sadakatle bağlı, liyakat sahibi bir cumhurbaşkanı olacak. Bu isim aynı zamanda, bulunduğu görevlerde ülkesine yaptığı hizmetlere halkın gayet iyi tanıdığı bir isim. Adayın daha erken ortaya çıkmaması, bütün okların şahsım üzerinde odaklanmasını bu bakımdan çok faydalı bir zemin olarak görüyorum" dedi.

Başbakan, "11'inci cumhurbaşkanı adaylığı için yaptığım son değerlendirmeler, tüm bu araştırmalar neticesinde bir ismi ortaya çıkardım. O da değerli, bugüne kadar beraber bu yolda olduğumuz, bu hareketi beraber kurduğumuz Abdullah Gül kardeşimizdir" dedi.

"Nihai karar yüce Meclisimize ait olacaktır" diyen Başbakan Erdoğan, "Meclisimizin kararı da milletimizin kararı olacaktır. Seçim ülkemiz için, her bir vatandaş için hayırla sonuçlanacaktır" açıklamasını yaptı.

Gül'ün adının daha önce belli olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, "Böylece bu süreç boyunca eleştiri oklarının üzerime çevrilmiş olmasını faydalı bir durum olarak gördüm" dedi.

Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 25 Nisan 2007, 00:49   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Cumhurbaşkanı Adayı Abdullah Gül!




"Turkiyede laik duzen elbet birgun bozulacaktir" Abdullah Gul The Guardian 17 January 1995

Gul=Erdogan farketmiyor, kimlik farkli ama zihniyet ayni.. Tabi gul'un sicili erdogana nazaran daha temiz oldugundan, Turkiyede bunlara oy verenler cahil kitlenin 100/90 ini "Erdogan koltuk sevdalisi degil ondan aday olmadi" diye sacmalayanlar bile var aslinda boyutu farkli olayin Erdogan cumhurbaskanligina aday olmaya gucu yetmedi Erdogan aday olmasin diye bir meydana 650,000 kisi toplandi.. Uzgunumki Turkiyede bir kurum daha AKP orgutunun kadrosu olmustur.. Son 20 sene icinde verilen ugraslar kaleyi ummetcilikle degil defterle kitapla fethederek orada o fikri empoze etmektir Turkiye adina cok vahim bir olay.. Sirada YOK, TSK ve Anayasa mahkemesi kaldi anayasa mahkemesinede atamalar 2-3 sene sonra yapilip anayasanin genel maddeleri degistirilecektir..

Ataturkun genclige hitabesinde Ataturk bunu 100 sene oncesinden belirtiyor.. Bu arap esgalli ve etnik milliyetcilere karsi yapilmasi gereken ne varsa kemalizm ile ozdeslesmis kisilerin bunu yapacagindan emin olun sayimiz belki 10,000 ama onumuzde kimse duramaz..

Alıntı:
Bütün bu seraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri sahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.
Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düsmüs olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı! İste, bu ahval ve serait içinde dahi, vazifen, Türk istiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç oldugun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.



Konu zendoptimizer tarafından (25 Nisan 2007 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.
 

 

Etiketler
abdullah, adayi, adayı, cumhurbaskani, cumhurbaşkanı, gul, gül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş Seth Haber Arşivi 0 30 Haziran 2014 15:02
CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu! Kalemzede Haber Arşivi 4 18 Haziran 2014 20:47
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den bayram mesajı Sevda Haber Arşivi 0 19 Ağustos 2012 00:03
Abdullah Gül Cumhurbaşkanı oldu Nickolas Haber Arşivi 20 29 Ağustos 2007 23:39
AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Adayı Abdullah Gül CariSma Haber Arşivi 1 14 Ağustos 2007 01:50