IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ocak 2010, 15:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türk-Kürt kavgası Mersin'i karıştırdı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Türk-Kürt kavgası Mersin'i karıştırdı
Mersin'de öyle bir kavga çıktıki Türkiye korktu! Bir lisede Türk ve Kürt öğrencileri kavga etti, ilçe birbirine girdi.


Mersin'in merkez Akdeniz İlçesi'nde 2 lise öğrencisi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgaya öğrencilerin ailelerinin de karışmasıyla gerginlik kısa sürede Doğulu-Batılı tartışmasına döndü. Panzer desteğinde çok sayıda polisin müdahalede bulunduğu 200 kişinin birbirine girdiği kavgada, 6 kişi yaralandı, 15 kişi gözaltına alındı.

Olay, bugün öğleden sonra Kazanlı Mahallesi’ndeki lisede meydana geldi. Biri Mersinli, diğeri Güneydoğulu 2 öğrenci arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa süren tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Çocuklarının kavga ettiğini haber alan aileler ve yakınları da okula akın etti.

Çevrede “Doğulu çocuklar Türk çocukları dövmüş” dedikodusu da kulaktan kulağa yayıldı. Bunun üzerine okula gelen aileler arasında yaşanan gerginlik meydan kavgasına dönüştü. Yaklaşık 200 kişinin karıştığı kavgada, karakol ekipleri yetersiz kalınca takviye kuvvet istendi. Bunun üzerine Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Asayiş Şube’de görevli polis ekipleri bölgeye kaydırıldı.

Olay yerine gelen panzerli polis ekipleri, tarafları güçlükle ayırırken çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan durumları ağır olan 4 kişi ambulanslarla Mersin ve Toros Devlet Hastaneleri’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavganın çıktığı okulda mahsur kalan çok sayıdaki doğu kökenli öğrenci polis araçlarına bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldı. Olayla ilgili 15 kişi de gözaltına aldı.

Akdeniz İlçesi Belediye Başkanı BDP'li M. Fazıl Türk, olay yerine giderek kavga ve olaya karıştığı için Kazanlı Polis Merkezi’ne götürülen kişiler hakkında bilgi aldı. Yeniden kavga çıkabileceği ihtimaline karşı bölgede geniş güvenlik önlemi alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Ocak 2010, 12:16   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türk-Kürt kavgası Mersin'i karıştırdı




Aileler ne karisiyor. 2 insan kavga ediyorsa iki insanin arasinda.. hal ederler biter. baskalari karistirkca uzar. sacmalamislar.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
karistirdi, karıştırdı, kavgasi, kavgası, mersini, turkkurt, türkkürt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık