IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2010, 22:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Magazin turu..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yönetmen, Şoray'dan hamile kaldı! Bir dönem televizyonda gezi programı yapan ve Anadolu'yu karış karış ekrana taşıyan Şoray Uzun'un filmleri ya da romanları aratmayan öyküsü gün ışığına çıktı. Kanal 7'de yayınlanan Şoray Uzun Yolda adlı programıyla reyting rekorları kıran Uzun, bu dönemde kanalın en iyi yönetmenlerinden Meyda Yılmaz ile çalışıyordu. O sıralar evli olan Uzun ile Yılmaz arasında iş arkadaşlığı olarak başlayan ilişki aşka dönüştü. Bir süre sonra da Yılmaz hamile kaldı. Her ikisi de bu bebeğin dünyaya gelmesini istedi. Ancak Uzun resmi nikahla evli olduğu eşinden boşanamayınca bunun çaresini de imam nikahında buldular. Uzun ve Yılmaz imam nikahıyla evlendiler.Ancak bu durum yüzünden Uzun ve Yılmaz'ın Kanal 7 yönetimiyle araları bozuldu ve yollarını ayırdılar. OdaTv''nin haberine göre bir zamanların ünlü TV programcısı Şoray Uzun ve yönetmen Melda Yılmaz şimdi yeni dünyaya gelen bebekleriyle birlikte Bodrum'da yaşıyor ve otel işletiyorlar.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kilisede evlenecek

Lerzan Mutlu, Paris’te bir kilisede evlenmek üzere gün almak için konsolosluğa başvurdu. Müstakbel eşinin adını açıklamayan Mutlu, “Sevgilim bir armatör. Müslüman değil. Kilisede nikah kıyacağız. Ama dinimi asla değiştirmeyeceğim” dedi.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Eurovision için son karar



TRT, Eurovision için adaylar arasındaki son seçmini yaptı. TRT, adaylar arasında son seçmini yaptı ve bu yıl Eurovision’da Türkiye’yi temsil etmesi için Manga grubuyla anlaştı. Dün akşam, TRT müzik dairesi yetkilileriyle, Manga grubu üyeleri bir araya gelip detayları konuştu. Euorovision için Şebnem Ferah, Emre Aydın ve Manga grubunun adı geçiyordu. Manga, kendilerine henüz resmi bir teklifin yapılmadığını açıklamıştı. Resmi teklif dün yapıldı. Eurovision ile ilgili geniş açıklama ise bugün yapılacak.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Lazer epilasyon yaptırırken bacakları yandı



Yeni albümünün hazırlıklarını sürdüren ünlü manken Tuğba Özay'a nazar değdi. Türkiye'nin en uzun bacaklı mankenleri arasında yer alan Özay, geçtiğimiz günlerde bir güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptırdı. Ardından İtalya'da bulunan eşinin yanına gitmek için uçağa binen Özay, bacaklarında şiddetli bir yanma hissetti. Bacaklarındaki yanıklar karşısında şok geçiren ünlü mankenin imdadına eşinin annesi yetişti. Hemen hastaneye giden Özay'a ilk müdahale burada yapıldı. Daha sonra evde dinlenen Özay'ın bakıcılığını da yine eşinin annesi üstlendi.



Türkiye'ye dönen Özay, güzellik salonu sahibinin kendisinden özür dilemesi ve bu hatalı uygulamayı yapan kişi ile yollarını ayırması üzerine dava açmaktan vazgeçti. Bacaklarında iz kalmasından korkan Özay, şimdi doktor kontrolünde iyileşmeyi bekliyor. Daha önce Özlem Yıldız'ın da başına gelen olayın tekrarı, Türkiye'de bu konuda yeterince bilgi sahibi olunmadığını gözler önüne serdi.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Deniz Akkaya, Efe Önbilgin'den doğan kızını hayata 1-0 önde başlasın diye ABD'de dünyaya getirdiğini söyledi. Akkaya, gelecek hafta döneceğini açıkladı. Eski sevgilisi Efe Önbilgin'den çocuk sahibi olan Deniz Akkaya, Ayşe isimli kızını ABD'de dünyaya getirdi. 2009 Temmuz'unda gittiği Miami'den gelecek haTta Türkiye'ye dönecek olan ünlü manken, kızını neden yurt dışında dünyaya getirdiğine dair kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi:
"ABD vatandaşı olan birinin, elde ettiği kolaylıklar ortada" diyen Deniz Akkaya ekledi: "Kızımın hayata 1-0 önde başlamasını istedim. Bunun ülkemi sevmememle hiçbir ilgisi yok." Bu arada Deniz Akkaya, kızına dadı tutmayacağını ve Ayşe'yi kendisinin yetiştireceğini açıkladı.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Üvey torunundan çocuk yapacak


ABD'li ünlü sinema yıldızı Morgan Freeman (73), 10 yıldır ilişki yaşadığı üvey torunu E'Dena Haines'ten baba olmaya hazırlanıyor. E'Dena, Freeman'ın ilk eşi Jeanette Adair Bradshaw'un torunu. Ancak 27 yaşındaki kız, Freeman ile ikinci eşi Myrna Colley-Lee tarafından büyütüldü. Freeman'ın 25 yıllık eşi Myrna Colley Lee'den ayrılmasının nedeninin de bu ilişki olduğu ileri sürülüyor. Çiftin ABD medyasına konuşan yakın bir arkadaşı, "E'Dena, Morgan'ın çocuğunu dünyaya getirmek istiyor. Onu elinde tutmanın tek yolunun bu olduğunu düşünüyor" dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


'Yemek ve sevişmek hayatı tatlı yapıyor'

Yönetmen Fatih Akın, TV programında, bir restoran sahibinin hikâyesini anlattığı "Soul Kitchen" adlı filmiyle ilgili konuştu. Akın "İnsanoğlunun yaşaması için yemek yemesi lazım. Yemezseniz ölüyorsunuz" dedi. İnsan biyolojisinin de yemek yemeye endeksli hormonal salgılarına dikkat çeken Akın, "Yemek yediğimiz anda mideden beyne kimyasal maddeler gidiyor ve kendimizi mutlu hissediyoruz. Sevişmek de öyle. Mutluluk hormonları kafaya gidiyor. Onlar hayatı tatlı yapıyor. Film de bunlardan bahsediyor" dedi.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tatile devam

Teoman ile Ekin Türkmen’in arkadaşlarıyla çıktıkları Brezilya tatili devam ediyor. Ekip, cuma günü Türkiye’ye dönecek. Ekin Türkmen, geçen yaz oyunculuk dersi almak için “Küçük Kadınlar” dizisini bırakıp Los Angeles’a gitmişti. Geçtiğimiz ay Türkiye’ye dönen Türkmen, iddiaya göre bu sırada Teoman’la yakınlaştı. Ve kısa bir süre sonra da ikili, üç arkadaşıyla Brezilya tatiline çıktı.


Dönüş cuma günü


Türkmen, tatilde çekilen fotoğraflarını Facebook’ta arkadaşlarıyla paylaştı. Teoman’la aşk yaşadığı öne sürülen oyuncu, iddialar karşısında ise ünlü rock’çının sadece arkadaşı olduğunu, Brezilya’ya beş kişi gittiklerini ve cuma günü de yurda döneceklerini söyledi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erotizme karşıyım

Geçen ay İstanbul FM Altın Ödülleri'nde çok konuşulacak bir frikik veren Ziynet Sali, erotizme karşı olduğunu itiraf etti. Ziynet Sali yeni bir single çalışması ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sali Londra'daki fotoğraf çekimleri için ünlü modacı Hüseyin Çağlayan'ın objektifinin karşısına geçti. Birbirinden seksi pozlar veren Sali, 'Sınırlarımı ne kadar geniş tutmaya çalışsam da seksapellik bir yere kadar ama erotikliğe hayır. Çıplaklık benim sınırımı zorlar herhalde. Bedenim de bana kalsın' dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Evlilik hazırlığı yaparken aldattı

Yaprak Dökümü dizisinin yüzü bir türlü gülmeyen Leyla karakterini canlandıran Gökçe Bahadır gerçek hayatta da zor günler geçiriyor. Bahadır'ın Yeşilçam'ın ünlü aktörü Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile yaşadığı örnek aşka nazar değdi. Sunal geçen cumartesi sabaha karşı 04.00’te ünlü gece kulübü Etiler Şamdan’da yapımcı Elif Dağdeviren’le birlikteydi. Tanıkların ifadesine göre ikili kulüptekilerin meraklı bakışlarına aldırmadan dakikalarda öpüştü. Ali Sunal ile Elif Dağdeviren kimselere aldırmadan sabahın ilk ışıklarına kadar samimi bir şekilde eğlendi. İkili başka arkadaşlarıyla geldikleri Şamdan’dan birlikte ayrıldı. Gökçe Bahadır’ ın üç yıldır birlikte olduğu ve askerdeyken aylarca yolunu beklediği sevgilisi Sunal’ın ihaneti karşısında ne yapacağı ise merak ediliyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
magazin, turu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Magazin Turu... Lucifer Haber Arşivi 1 17 Ocak 2010 16:40
Magazin Turu.. Lucifer Haber Arşivi 0 15 Ocak 2010 14:01