IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2010, 11:50   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öğretmene 'Azrail' cezası




Öğretmene 'Azrail' cezası

Korku filmini aratmayan VCD’yi öğrencilerine dağıtan din bilgisi öğretmenine uyarı geldi

"Namaz kılmayanların Azrail tarafından zincire vurulup cehenneme gönderilecekleri" konusunu içeren bir VCD’yi öğrencilerine izleten din bilgisi öğretmenine, uyarı cezası verildi.

‘’Namaz kılmayanların Azrail tarafından canlarının alınıp, zincire bağlanarak cehenneme gönderilecekleri’’ konusunu içeren bir VCD’yi öğrencilerine izleten, bayan din bilgisi öğretmenine, uyarı cezası verildi.

Korku ve dehşet sahneleriyle dolu VCD'yi izleyen öğrencilerde davranış bozukluğu başlayınca veliler şikayetçi olmuş ve Gaziantep Valiliği öğretmen hakkında soruşturma açmıştı. CHP Gaziantep milletvekili Yaşar Ağyüz de konuyu bir önerge ile TBMM’ye taşıdı. Ağyüz’e Milli Eğitim Bakanlığınca gönderilen cevapta, öğretmenin bu VCD’yi kendi kararı ile öğrencilere izlettirdiği ve tasvip edilmediği belirtilerek uyarı cezası verildiği bildirildi.

KORKU FİLMİ GİBİ

Gaziantep’deki Hasan Ali Yücel Lisesi din dersi öğretmeni Fatma Yakar, geçen yıl Nisan ayında öğrencilere Arapça ‘’Rabbim geri döndür’ adlı bir VCD izletmişti. Korku filmlerindeki gibi efektler bulunan 35 dakikalık VCD’de, Kur’an-ı Kerim okuyan bir babanın, aynı evde kağıt oynayıp, müzik dinleyerek eğlenen oğlu Hasan’ı namaz kılması için uyarması konu ediliyor.

Babasının sözünü dinlemeyen ve uyumaya başlayan Hasan, bir rüya görüyor. Elinde orak bulunan Azrail Hasan’ın canını alıyor. Bir imam tarafından yıkanıyor, kefenleniyor, gömülüyor. Yıkama sırasında şeytan da Hasan’a kaynar su döküyor. Hasan gömüldükten sonra zincirlerle bağlı olarak cehenneme götürülüyor. Korku içinde uyanan Hasan, “Rabbim beni geri döndür” diyerek namaz kılıp, affedilmesi için dua ediyor. (Gazeteport)



vtn

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
azrail, cezasi, cezası, ogretmene, Öğretmene


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık