IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2010, 16:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kabataşlılar en iyi yarışmayı seçti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"Kelime Oyunu" televizyon kategorisinde "En İyi Yarışma" ödülüne layık görüldü

TÜRKİYE’nin seçkin eğitim kurumlarından Kabataş Erkek Lisesi öğrenci ve mezunlarının oluşturduğu Kabataşlılar Derneği, gazete, televizyon,
radyo, kültür ve sanat kategorilerinde 2009’un en iyilerini seçti. Ekranların bağımlılık yaratan yarışma programı "Kelime Oyunu" televizyon kategorisinde "En İyi Yarışma" ödülüne layık görülürken, "Yılın En İyi Gazetesi" ve "Yılın En İyi Haberi" ödüllerini Gazete Habertürk aldı. Yılın en iyi gazetesi

Gazete, Televizyon, Radyo, Kültür ve Sanat kategorilerindeki ödüller sahiplerine verildi. Kabataşlılar Derneği öğrencisi ve mezunlarından 5 bin kişinin oylarıyla belirlenen yılın en iyilerinde, "Yılın En İyi Gazetesi" ve "Yılın En İyi Haberi" ödüllerini Habertürk aldı. Ödülü derneğin yönetim kurulu üyelerinden Taner Kıral'ın elinden alan Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, "Kabataşlıların verdiği ödül çok kıymetli ve kutsal. Kabataşlılar'ın iyi insanlar olduğunu biliyorum. Çünkü babam ve üç amcam Kabataşlı. Ben Galatasaraylı. Komşu okuldan. Çok yeni bir gazeteyiz. Henüz 10 ay 14 günlük bir bebek. Bu bebeğin hızla büyüdüğünü, gürbüzleştiğini, biraz da terbiyesiz, asi çocuk olduğunu söyleyebiliriz. Bizi beğendiğiniz için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Satılık mektep haberi


Habertürk Gazetesi'nde 8 Temmuz 2009 tarihinde sürmanşetten yayınlanan "Sahibinden Satılık Mektep" haberi "Yılın En İyi Haberi" seçildi. Haberi hazırlayan Habertürk Gazetesi muhabiri Sultan Uçar'a da ödülü Taner Kıral tarafından verildi. Uçar, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, haberin beklediği etkiyi yaratıp tarihi okulların satış listesinden çıkarıldığını dile getirdi.
Kabataşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nabi Cücük de sahneye çıkarak Altaylı ve Uçar'ı ayrı ayrı tebrik etti.

Kelime Oyunu'na ödül

Ekranların bağımlılık yaratan yarışma programı "Kelime Oyunu" da televizyon kategorisinde "En İyi Yarışma" ödülüne layık görüldü. Türk Dil Kurumu başta olmak üzere pek çok kuruluş tarafından ödüllendirilen Kelime Oyunu, 27 Ocak'tan itibaren yeni bölümleriyle Bloomberg HT'de olacak.

Diğer ödüller


Dernek Başkanı Nabi Cücük'ün konuşmasının ardından yılın en iyileri ödüllerinin sahiplerine verilmesine başlandı. İlk olarak "Ahmet Taner Kışlalı Aydın Adam Onur Ödülü"ne layık görülen Türkan Saylan'ın ismi anons edildi. Saylan'ın ödülünü Ahmet Taner Kışlalı'nın kızı Doğanay Kışlalı'nın elinden alan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Prof. Dr. Aysel Çelikel, "Türkan Saylan, yurt ve insan sevgisi ekseninde yaşamını sürdürmüştür. Bu salondaki güzel genç çocukların Saylan'ı örnek almalarını ve onların öncülüğünde daha nice Türkan Saylanlar'ın yetişmesini diliyorum" dedi.
Törende "Adnan Kahveci Devlet Adamı Onur Ödülü" ise TBMM eski başkanlarından Köksal Toptan'a verildi. Sahneye "Güleryüzü ve Meclisteki heyecanı ve tansiyonu yatıştıran siyasetçi" sloganıyla davet edilen Toptan, lisenin eğitim hayatına katkılarına değinerek, "Çok genç yaşta kaybettiğimiz Adnan Kahveci, Türk siyasetinin tıkandığı bir dönemde ortaya koyduğu vizyonu, düşünen, düşündüren ve üreten yapısıyla herkese örnek olan bir insandı. ?Avrupa'yı geçemezsek bir gözüm açık kalacak' derdi. O iki gözünü kapattı ama biz hala Avrupa'yı geçemedik. Adnan Kahveci gibilerini yetiştirdiğimiz oranda bu hedefin yakalanacağına inanıyorum. Adnan Kahveci adıyla verilen bu ödülü almak gerçekten heyecan verici bir şey" diye konuştu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
en, iyi, kabataslilar, kabataşlılar, secti, yarismayi, yarışmayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bianchi: Yarışmayı hak ettiğimi kanıtladım Zen Diğer Spor Branşları 0 09 Şubat 2013 20:00