IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2010, 04:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ağca askere mi gidecek?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yarın tahliye olacak Ağca'nın sağlık raporu onylanmadığı için çıkar çıkmaz askere götürüleceği iddia ediliyor

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Baştabipliği'nin, 16 Ocak 2006'da, Mehmet Ali Ağca hakkında "İleri derecede anti sosyal kişilik bozukluğu" tanısıyla verdiği "Askerliğe elverişli değildir" kararlı sağlık raporunun, Milli Savunma Bakanlığı Sağlık Dairesi Başkanlığı'nca onaylanmadığı ortaya çıktı.

GATA KOMUTANLIĞI'NA SEVK
Mehmet Ali Ağca'ya geçen çarşamba günü haber verildi. Ağca, tahliye olur olmaz, güvenlik güçlerince askerlik şubesine götürülecek. Ardından, kontrol muayenesi için GATA Komutanlığı'na sevk edilmesi bekleniyor.

Görevlilerin bir ihmalinin söz konusu olduğunu söyleyen Ağca'nın avukatı Hacı Ali Özhan, Ağca'nın tekrar doktora gönderilmesine karşı çıkacaklarını, serbest bırakılması yönünde talepte bulunacaklarını bildirdi.
AĞCA: BEN ELİME SİLAH ALMAM
Özhan, Ağca'nın, bu gelişmeden dolayı çok üzgün olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Mehmet Ali Ağca'nın kamu hizmetinden kaçma gibi bir düşüncesi yok. Bu niyetle bunu yapıyor değil. Bana söylediği, "Ben elime silah alamam. Dinsel inançlarıma, felsefi değerlerime aykırı. alamam bundan sonra."

CAN GÜVENLİĞİ RİSKİ
Avukat Özhan, binlerce insanın silah taşıdığı bir ortamda, Ağca'nın askerlik yapmasının can güvenliği açısından da risk oluşturacağını savundu.

Avukat, Başbakan Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı Gönül'e çağrıda bulundu: "Dünyanın gözünün bu noktada olduğu bir konuda, Sayın Başbakanımız'ı ve Milli Savunma Bakanımız'ı konuya duyarlı olmaya, konuya müdahil olmaya ve bir yanlışlık varsa derhal önlenmesi için görevlilere talimat vermeye çağırıyorum." NTV

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağca, agca, askere, gidecek, mi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nil Erkoçlar Askere Gidecek mi? Zen Haber Arşivi 0 25 Şubat 2013 19:57
1996 Doğumluyum Askere Ne Zaman Gideceğim? , 1996 Doğumlular Ne Zaman Askere Gitcek PauL O Şimdi Asker! 1 04 Ocak 2013 18:37
1994 Doğumluyum Askere Ne Zaman Gideceğim? , 1994 Doğumlular Ne Zaman Askere Gitcek PauL O Şimdi Asker! 0 03 Ocak 2013 14:09
1993 Doğumluyum Askere Ne Zaman Gideceğim? , 1993 Doğumlular Ne Zaman Askere Gitcek PauL O Şimdi Asker! 0 03 Ocak 2013 14:08