IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Araplar Beni Değil Gümüş'teki Mehmet'i Sevdiler (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/311928-araplar-beni-degil-gumusteki-mehmeti-sevdiler.html)

Lucifer 18 Ocak 2010 04:55

Araplar Beni Değil Gümüş'teki Mehmet'i Sevdiler
 
Gümüş Dizisiyle Arap Dünyasını Kasıp Kavuran Kıvanç Tatlıtuğ, Aslında İlginin Kendisine Değil Oynadığı Karaktere Olduğunu Söyledi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dilara Endican'ın sunduğu Kanaltürk'teki 'ister Dinle ister Seyret' programına konuk olan Kıvanç Tatlıtuğ, Arap halkının kendisine duyduğu sempati için "Sonuçta beni ne kadar tanıyabilir ki Arap halkı" diyerek ilginin kendisine olmadığını ifade etti.

Tatlıtuğ, "Diziyi çok yakın buldular sadece Çekildiği yerler, görselliği... Halbuki bizim Gümüş dizisinde gördüğümüz reyting, maksimum 9'dur. Yalan olmasın yani ama hani böyle 100 bölüm tıkır tıkır işleyen bir işti. Oraya gidince fenomen haline geldi" diyerek neyin nasıl tutacağının bilinmediğini söyledi.

ARAPLAR ONU NiYE SEVDi?

Arap dünyasında kendisi gibi sarışın, mavi gözlü bir kişinin beğenilmesiyle ilgili olarak Tatlıtuğ, "O kadar psikolojisine giremem ama bizim yaptığımız hikayenin çok sıcak olması. Biz ekip olarak çok iyi anlaşıyorduk. Bana sorarsan oradaki Mehmet karakterinin sarışın, renkli gözlü ve ekstra önemli bir sebebidir bu, müslüman olması, benim yaptığım analizler içine bunlar giriyor" diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi oynadığı Aşk-ı Memnu ve daha önceki dizisi Menekşe ve Halil'de de çok iyi ekiplerinin olduğunu vurgulaya;rak "Bunun kaymağını da yedik açıkçası" şeklinde konuştu.

AŞK-ı MEMNU ORADA TUTAR Mı?

Aşk-ı Memnu'yu da Arapların satın aldığını söyleyen Tatlıtuğ, dizinin orada tutup tutmayacağıyla ilgili olarak "Tamamen kumar ama aldıklarını biliyorum" dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net