IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2010, 05:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Magazin turu (18.01.2010)





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Büyük sürpriz Programın canlı yayınında eşinden hiç beklemediği bir sürpriz alan Şallı gözyaşlarını tutamadı.

Ebru Şallı, Ebruli adlı televizyon programında düzenlenen sürpriz doğum günü kutlaması karşısında duygulu anlar yaşadı.

Programa önce telefon bağlantısı ile katılan Ebru Şallı’nın yakın arkadaşları Seren Serengil ve Cengiz Abazoğlu’nun güzel sözleri karşısında gözyaşlarını tutamayan Ebru Şallı bir anda iki ünlü ismi karşısında ellerinde pasta ile görünce çok mutlu oldu. Hiç beklemediği bir sürpriz doğum günü kutlaması ile karşılaşan Şallı’nın doğum gününü kutlamak için yayına eşi Harun Tan, annesi Şefiye Şallı ile sanatçı Can Gürzap ve Selda Bağcan telefon ile canlı yayına bağlandı.

Habertürk'ün haberine göre, Harun Tan canlı telefon bağlantısında “İşi gücü bıraktım seni seyrediyorum kopamıyorum ekrandan gözlerim kamaştı” dedi. Aynı anda yayında Tan’ın ve eşine gönderdiği güller Şallı’ya verildi. Güllerin Ebru Şallı’nın yanında sönük kaldığını dile getiren Harun Tan eşine “ Seni ilk günkü gibi seviyorum” diyerek doğum gününü kutladı.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Alişan’ın umudu Tahkim’de Profesyonel futbolculara tanınan 38 yaşına kadar askere gitmeme hakkını kulanmak için Tepecikspor’a 30 bin TL ödediği iddia edilen şarkıcı Alişan, Türkiye Futbol Federasyonu’nun lisansını iptal etmesi üzerine Tahkim Kurulu’na başvurdu.

Önceki akşam Günay Restaurant’ta sahneye çıkan Alişan, moralinin bozuk olduğunu söyleyip medya mensuplarını içeri aldırmak istemedi. Ancak mekan sahibi Vahit Yıldız’ın itirazı üzerine gazetecilerin görüntü almasına izin veren Alişan’ın, Antalya’ya giderek Tepecikspor’un kampına katılacağı öğrenildi. Fenerbahçe taraftarı olan Alişan’ın 18 kişilik kadrosunda yer aldığı Tepecikspor, Fenerbahçe’yle aynı otelde kamp yapıyor.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Tarkan Taksim'i salladı

2010 Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında Taksim'de sahne alan ünlü popçu Tarkan, dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Yağmurlu ve soğuk havaya rağmen konser alanını terk etmeyen kalabalık, Tarkan'ın tüm hit parçalarını dinleme fırsatı buldu. Tarkan'ın unutulmaz parçaları hep bir ağızdan söylendi.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



"Kıvanç’a yanıp tutuşanları anlamıyorum"

Çok yakında bir tv programına başlayacak güzel model, son dönemde genç kızların gözdesi haline gelen Aşk-ı Memnu dizisinin yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ için sert açıklamalar yaptı.


Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül gibi gerek görsel gerekse dizideki karakteri bakımından pek çok erkekle aynı özelliklere sahip olduğunu söyleyen Eva Maya, “Onunla aynı tipte olup da dizideki “Behlül” karakteri gibi ahlaki bakımdan eksik davranışlar sergileyen birçok erkek dışarıda da var. Genç kızların Kıvanç’a yanıp tutuşmalarını anlamış değilim. Oysa ki Selçuk Yöntem gibi asil, ağırbaşlı, kadınını sahiplenen ve bir o kadar da centilmen erkeklerin sayısı yok denecek kadar az. Kızlar yanlış erkeğin peşinde koşturduğu sürece mutsuz olmaya devam edecekler.” diye konuştu.


Türkiye’nin de erkek seks objesi var

İlginç açıklamalarına devam eden Maya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar bu ülkede hep kadınlar seks objesi olarak ileri sürülürdü. Kıvanç Tatlıtuğ sayesinde artık Türkiye’nin de erkek bir seks objesi var!”



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Öyle bir hediye aldı ki...



Liberya'nın eski devlet başkanı Charles Taylor, kötü yollarla elde edilen pırlantalardan birini ünlü manken Naomi Campell'a hediye etti.
Liberya'nın eski devlet başkanı Charles Taylor, Sierra Leone'deki gerillalara silah almak için taşıdığı pırlantalardan birini süpermodel Naomi Campbell'a hediye etmekle suçlandı. Savaş suçuyla yargılanan Taylor muhaliflerinin kafasını kestirmekle ünlenmişti.




Hollanda'nın Lahey kentinde Sierra Leone için kurulan özel mahkemenin savcısı Brenda Hollis, Charles Taylor'ı, 1997'de Güney Afrika Cumhuriyeti'nde Nelson Mandela tarafından düzenlenen bir akşam yemeğinden sonra ünlü mankenin odasına irice bir pırlanta göndertmekle suçladı ve "Yemekten sonra, Güney Afrika'dan getirdiklerinizden irice bir pırlantayı vermek üzere adamlarınızdan birini Naomi Campbell'in odasına gönderdiniz" dedi.
Savaş suçu ve insanlığa karşı suç işlemekle itham edilen Charles Taylor'ın "bu tamamen gerçek dışı" diye bağırmasına rağmen suçlamalara devam eden savcı, "Naomi Campbell'a gönderdiğiniz bu pırlanta Sierra Leoneli cuntasından aldığınız pırlantalardan biriydi öyle değil mi" diye sordu. Taylor ise bu kez "Tamamen saçma" yanıtını verdi.


İddia makamına göre, Charles Taylor, Eylül 1997'de Sierra Leone'den aldığı pırlantaları silahla değiş tokuş etmek ya da satmak için Güney Afrika'ya gitti. Mandela'nın düzenlediği yemekte Mia Farrow ve Quincy Jones gibi ünlü isimlerin de bulunduğu ve Naomi Campbell'ın kendisine hediye edilen pırlantadan Mia Farrow'a söz ettiği belirtiliyor. Taylor, komşu ülke Sierra Leone'deki Birleşik Devrimci Cephesi (RUF) isyancılarını, pırlanta karşılığında silah ve mühimmat temin ederek el altından yönetmekle suçlanıyor. Liberya'da 1997'de devlet başkanlığına seçilen 62 yaşındaki Charles Taylor 2003'te devrilmişti.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





"Başka bir kız severse çirkef olurum"


Ünlü manken evliliği ve bebekleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
Kısa bir süre önce Kuzey adını verdiği oğlunu dünyaya getiren manken Çağla Şıkel, hayatının nasıl değiştiğini anlattı. Bebek dünyaya geldikten sonra eşi Emre Altuğ'a bir kez daha aşık olduğunu söyleyen Şıkel, "Kuzey doğduktan sonra Emre'ye olan aşkım bitmedi, tam tersine ona olan hayranlığım da arttı" dedi.






Vatan gazetesinin haberine göre; Şıkel, oğlu Kuzey doğduktan sonra hayatına 'endişe' kavramının da girdiğini söyleyerek "Pimpirikli bir insan olmamama rağmen şimdi acayip pimpirikli oldum; “Ya bana bir şey olur da Kuzey’e bakamazsam” korkusu başladı" dedi.
Şıkel, oğlu Kuzey'e olan sevgisini ise şu sözlerle anlattı: "Kuzey'i çok seviyorum. Emre'ye şimdiden, Kuzey'in getireceği hiçbir kızı beğenmeyeceğimi söylüyorum. Oğlum benden başka bir kızı sevemez. Büyük kıskançlık içindeyim. Çirkin ve çirkef bir kaynana olacağıma eminim."





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kılıcıyla geldi
Ozan Doğulu'nun Beyoğlu'ndaki bir meyhanede düzenlediği doğum günü partisine katılan Cemal Hünal, gecenin sonunda meyhaneden elinde devasa bir kılıçla çıkınca herkesi şaşırttı
Ozan Doğulu, önceki gün Üzüm Kızı adlı meyhanede 38'inci yaşını kutladı. Partinin konukları arasında "Issız Adam" olarak ün yapan Cemal Hünal ile sevgilisi Lale Cangal da vardı. Geç saatlere kadar sevgilisiyle birlikte sazlı sözlü eğlencenin tadını çıkaran Hünal, mekan çıkışı hem basın mensuplarını hem de yoldan geçenleri şaşırttı. Çünkü elinde devasa bir kılıç vardı.

Kenan'ın hediyesi

Katana, Japon kılıçları topladığı, geniş bir koleksiyonu olduğu bilinen ünlü oyuncu, bu yeni kılıcın nereden geldiği sorusuna şu yanıtı verdi: "Bunu bana içeride Kenan (Doğulu) hediye etti. Dövüş sanatlarıyla ilgilendiğim ve Katana koleksiyonu yaptığım için böyle bir sürpriz yapmak gelmiş içinden."


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



O zamanlar Arda yoktu! Sinem Kobal'ın aşkı bulmaya çalışan bir genç kızı canlandırdığı "Romantik Komedi", 5 şubat'ta vizyona giriyor.


Aşktan ümidini kesmiş olanlara önemli mesajlar vereceği iddia edilen filmde Kobal, Cem Sezgin karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ı etkilemenin yollarını arıyor. Kimi zaman da onunla yakınlaşmayı başarıyor. Ama asıl dikkat çeken, güzel oyuncunun bu sıcak sahneleri Galatasaray kaptanı Arda Turan ile ilişkisi başlamadan önce çekmiş olması... Çünkü Arda, aşkın adı konduğundan beri Kobal'ın böyle romantik sahnelerde olmasına pek de olumlu bakmıyor.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Dizilerden telif almıyorum
Emre Kınay, oynadığı 5 dizinin şu anda farklı ülkelerde yayınlandığını ama hiçbir telif ücreti alamadıklarını anlattı. NTV'de Müjde Ar ve Önder Açıkbaş'ın sundukları 'Günlerin Getirdiği' programında, Türk dizilerinin Ortadoğu, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler'deki etkisi gündeme geldi.
Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın, Türkiye'nin tanıtımına katkıda bulunan dizilere teşvik uygulanabileceğiyle ilgili açıklamalara karşın Emre Kınay, oyuncuların şu an yurtdışında yayınlanan dizilerinden bir kuruş dahi telif alamamasına dikkat çekti.
"Benim şu anda geçmişte yaptığım 5 tane dizi milyon tane ülkede oynuyor!" diyen Emre Kınay, Berivan, Yılan Hikayesi, Yedi Tepe İstanbul ve İki Aile dizilerinin Türki Cumhuriyetler'den Arap ülkeleri, hatta Romanya'daki TV'lerde yayınlandığını hatırlattı ve "Sonuçları gayet iyi ama biz telif almıyoruz. Hiçbirimiz bu konuda, bir tek kuruş telif almıyoruz" diyerek ekrandan dert yandı.
Tüm bu olaylara karşın kendisine, dizisinin oynadığı ülkeye gidilmesinin teklif edildiğini belirten Kınay, hiç bir fayda görmediği bu olay karşısında "Niye gideyim?" diye tepki verdiğini ifade etti.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
18012010, magazin, turu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Magazin turu (15.02.2010) Lucifer Haber Arşivi 0 15 Şubat 2010 04:47
Magazin Turu "24 Ocak 2010" Lucifer Haber Arşivi 0 24 Ocak 2010 21:33
Magazin Turu... Lucifer Haber Arşivi 1 17 Ocak 2010 16:40
Magazin Turu.. Lucifer Haber Arşivi 0 15 Ocak 2010 14:01
Magazin turu.. Lucifer Haber Arşivi 0 13 Ocak 2010 22:19