IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ocak 2010, 20:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kara kış hayatı felç etti




Birçok yol kapalı, vapur seferleri iptal!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Pazartesi de aralıklı olarak kar var. Sıcaklık ortalama -7 derece olacak. Pazartesi ve Salı en soğuk günler olacak. Olumsuz hava koşullarına karşı gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Güler, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, İl Afet ve Koordinasyon Merkezinin 24 saat çalışacağını bildirdi.
DENİZ ULAŞIMI DURDU

İstanbul'da dün sabahtan itibaren etkili olan sağanak yağış gece saatlerinden itibaren yerini kuvvetli rüzgar ve kar yağışına bıraktı.
İstanbul'u etkisi altına alan fırtına nedeniyle tüm şehir hatları vapur seferleri iptal edildi.
İSTANBUL EKSİYE İNİYOR
Kar yağışı bugün gün boyunca etkili olacak. Kar yağışı, yarın Anadolu Yakası’nda yoğun olarak sürecek.
Pazartesi günü de kar var. Sıcaklık önümüzdeki günlerde hep 0 derece ve altında olacak.
İstanbul'da son 50 yılda en düşük sıcaklık, 1960 yılında -11.6 derece ölçülmüştü.
Haftaya sıcaklıkların bu seviyelere kadar düşeceği tahmin ediliyor.
KAR NEDENİYLE KAPANAN YOLLAR:
Edirne-Hamzabeyli (Bulgaristan Sn.)
Karaburun-(İzmir-Çeşme)
Güzeloluk-Ayrancı
Kayseri-Erciyes-Develi
Hacılar-Erciyes
Alaçam-Kızlan-Çerçiler
Hozat-Karaoğlan-Ovacık
Gümüşhane İl sınırı-Yağmurdere
Arhavi-Ortacalar
İyidere-İkizdere-İspir (Ovit Dağı Mevkii)
Of-Çaykara-Bayburt (Soğanlı Dağı Mevkii)
Bayburt-Çaykara (Soğanlı Dağı Mevkii)
Yomra-Üçpınar-(Trabzon-Gümüşhane)
Araklı-Uğrak-Dağbaşı (Salmankas Dağı Mevkii)
Yukarı Narlıca-Bahçesaray
Gaziler-(Sarıkamış-Karaurgan)
VALİ'DEN UYARI
İstanbul Valisi Muammer Güler, 'Akşamdan itibaren yüksek kesimlerde kar yağacak. Bugünden itibaren tipi şeklinde kar yağışı bekleniyor. Özellikle rüzgarın zaman zaman hızını artıracağı, 60-70 kilometreye kadar, hatta zaman zaman 80-90 kilometreye kadar fırtına şeklinde eseceği ifade edilmiştir. Tedbirler de buna göre alındı. Genel hayatı etkileyecek şekilde bir kar yağışı en son 2004'te yaşandı. 'İlimizde 'örtü' teşkil edilecek bir kar yağışı son 3 yıldır görülmedi. Meteoroloji, bugün ve pazar günkü kar yağışlarının 'örtü' teşkil edecek tarzda yağacağını ve tipi şeklinde olacağını belirtti" dedi.
Kar lastiği olsa da zincirsiz çıkmayın!
Güler, tipi şeklinde yağacak kar nedeniyle karayolu ve deniz yolunda aksamalar yaşanacağını kaydetti.
Güler, "Vatandaşlara, don ve buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını öneriyoruz. Herkes olumsuz havanın yaratacağı etkileri dikkate alarak, trafikte dikkatli olmalı. Vatandaşlarımızın, mümkün olduğunca, toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini rica ediyoruz. İnsanların kar yağışlarının etkili ve tipi şeklinde olduğu yerlerde, E-5 ve TEM otoyolunda dikkatli olmaları gerekmektedir. Herkes, araçlarında takoz, zincir ve çekme halatını mutlaka bulundurmalı. Kar lastiği bulunan araçlardan da zincir istiyoruz. Bazen aşırı kar yağışında, kar lastiği yeterli olmayabiliyor. Tipi şeklindeki kar yağışının alındığı dönemlerde, özellikle gişelerde, kavşaklarda ekiplerimiz zincirsiz araçların seyrine izin vermeyecektir. Hatta tipinin artması halinde zaman zaman 'belli şerit azaltmalarıyla' olumsuzlukların önüne geçilmeye çalışılacaktır" diye konuştu.
Vatandaşların emniyet şeritlerine dikkat etmeleri gerektiğini kaydeden Güler, özellikle 2004'te emniyet şeritlerinin işgal edilmesinin çok büyük sıkıntılara yol açtığını ve bu konuda vatandaşlardan hassasiyet beklediklerini bildirdi.
TRAKYA ELEKTRİKSİZ KALDI
ENERJİ nakil hatlarındaki arıza nedeniyle Trakya bölgesinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'a verilen elektrik kesildi.
TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Genel Müdürü Ahmet Erdoğan, Trakya'ya elektrik verilemediği söyledi. Trakya'da kendilerinden herhangi bir arızanın söz konusu olmadığını TEAŞ'ın ulusal elektrik dağıtım sisteminden kaynaklanan arıza nedeniyle 3 ilde birden saat 08.00'den itibaren elektrik verilemediğini söyledi.

TEM yolunda ulaşım normale döndü
Şiddetli kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinde otomobillerin geçişine izin verilmeyen TEM otoyolunun Edirne istikametinde ulaşım normale döndü.
Kara yolları ekiplerinin bölgedeki kar temizleme ve tuzlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

İzmir-İstanbul yolunda kar esareti
Balıkesir'de dün başlayan yoğun kar yağışı ve tipi sebebiyle İzmir karayolu ulaşıma kapandı. Dün gece Edremit-Yenice karayolunda 16 araç mahsur kaldı. Edremit Belediyesi'ne ait iş makinelerinin çabalarıyla otobüs ve diğer araçlardaki yaklaşık 200 kişiye, saat 23.00 sıralarında ulaşıldı. Bazılarında turistlerin de bulunduğu araçlar, Yenice güzergâhına sevk edildi.
Balıkesir İzmir karayolunun kapalı olan Akhisar Çanakçı mevkisinde, gece boyunca kontrollu olarak araç geçişine izin verildi. Saat 01.30'da yolun kapanmasının ardından, bölgede mahsur kalanlara Sivil Savunma ve Kızılay ekipleri tarafından 520 adet kumanya dağıtıldı. Aralıklarla ulaşıma açılan yol, sabah saat 09.00 civarında yeniden kapandı. Geçişine izin verilmeyen araçyar, İzmir-Bigadiç kavşağından itibaren durduruluyor. Bu arada Balıkesir Otogarı'ndaki firmalar da sabahtan itibaren bilet satışlarını durdurdu.
Balıkesir Afet Yönetim Merkezi Sorumlusu Bekir Bahar, dün (22 Ocak) öğrencilerin karne alması sebebiyle karayollarında trafik yoğunluğu yaşandığını, bunun da aksamalara sebep olduğunu söyledi. Bahar, kapalı olan köy ve ilçe yollarında Köy Hizmetleri'ne ait beş ekibin aralıksız çalıştığını kaydetti. Bigadiç ve Savaştepe ilçelerinde çok sayıda köy yolunun da ulaşıma kapandığını aktaran Bahar, köylerde kurtarılmayı bekleyen hasta olmadığını, bir kar motosikletinin de acil durumlar için hazır bekletildiğini açıkladı.
Yolun kapalı olması sebebiyle Balıkesir çıkışında bir çok araç bekletiliyor. Uzun süredir otobüslerin içinde bekleyen yolcular yolun bir an evvel açılmasını isterken, yetkililerin ilgisizliğinden dert yandı. Bazı yolcular yaklaşık 6-7 saattir beketildiklerini belirterek, yetkililerin bir an evvel yolu açmalarını, perişan durumda olduklarını belirtti.

Otobüs şarampole uçtu: 1 ölü
Edirne-Ankara seferi yapan yolcu otobüsü Kınalı gişeleri yakınlarında buz tutan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada koltuğa sıkışan annesinin kucağındaki 6 aylık bebek hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.
Edirne-Ankara seferini yapan bir yolcu otobüsü, saat 02.30 sıralarında 0-2 otoyolu Kınalı kavşağında aşırı rüzgar ve buz nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
Yaklaşık 3 metre aşağı uçan otobüs ters döndü. İçinde personel dahil 7 kişi bulunan otobüste soyadı belirlenemeyen Meral adlı bir kadın ile bebeği ve 30 yaşlarında bir erkek yolcu koltukların arasında sıkıştı.
Hava şartları kurtarma çalışmalarını güçleştirirken kaza sonrası koltukların arasında sıkışan anne, bebek ve diğer yaralıyı kurtarmak için bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi.
Hava sıcaklığının eksi 4 derece olması ve yollardaki buz, kurtarma ekiplerine zor anlar yaşattı.
itfaiye önce anneyi yaralı olarak kurtardı, ancak kucağındaki bebeğin öldüğü belirlendi.
Öte yandan itfaiye ve jandarma yetkilileri otobüste az sayıda yolcu bulunmasının büyük bir faciayı önlediğini belirtti.
Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, bir süre sonra kontrollü olarak tekrar trafiğe açıldı.
16 ARAÇ MAHSUR KALDI
Balıkesir'in Edremit ilçesi ile Çanakkale'nin Yenice ilçesi arasındaki kara yolunda tipi nedeniyle mahsur kalan 6'sı yolcu otobüsü 16 araca, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından ulaşıldı.
Akşamüstü bastıran tipi nedeniyle Kaz Dağları'ndan geçen Edremit-Yenice kara yolu, ulaşıma kapandı. Yolda mahsur kalan 6'sı yolcu otobüsü 16 araçta bulunanların telefonla durumu haber vermeleri üzerine Karayolları ekipleri Çanakkale tarafından, belediye ekipleri de Edremit tarafından mahsur kalanlara ulaşmak için çalışma başlattı. Edremit Belediyesi ekipleri, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yolda mahsur kalan gruba ulaştı.
Belediye ekiplerinin su ve gıda maddesi dağıttığı yolcularda, herhangi bir sağlık problemine rastlanmadığı öğrenildi.

Edremit'in Hacıhasanlar köyü girişine kontrol noktası kuran Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, Çanakkale'nin yenice ilçesi istikametine gidecek araçların geçmesine izin vermedi. Bu arada yolda mahsur kalan araçlara erzak götüren Edremit Belediyesi ekiplerine yardıma giden iki kepçe, yaklaşık 40 santime ulaşan kar kalınlığı ve yoyun buzlanması nedeniyle yarı yoldan geriye dönmek zorunda kaldı.

HAYAT FELÇ OLDU
Yollardaki buzlanma dolayısıyla gece saatlerinden bu yana onlarca maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle ilçelere bağlanan yolların aralıklarla kapanması üzerine ekipler, araçların zincirsiz yola çıkmasına izin vermiyor.
Karayolları ekipleri de buzlanma görülen yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına gece saatlerinden bu yana aralıksız devam ediyor.
Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, telsizden yaptığı anonslarda, devriye halindeki polis ekiplerini, yollardaki buzlanmadan dolayı zorunlu olmadıkça hareket etmemeleri konusunda uyardı.
Bu arada, kent merkezinde sabah saatlerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle elektriğin kesilmesi üzerine bir süre araçlara akaryakıt verilemedi.
ŞARKÖY
Son yılların en soğuk kış mevsimini yaşayan Şarköy ilçesinde kar yağışı dolayısıyla Çengelli, Yörgüç, Ulaman, Yayaağaç, Bulgur, Mursallı ve Beyoğlu köylerine ulaşım sağlanamıyor.
Olumsuz hava koşulları nedeniyle dün iptal edilen Şarköy'den Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Bursa ve Çanakkale'ye otobüs seferleri halen yapılamıyor.
Kar yağışı ile birlikte etkili olan poyraz deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi.
Boğazlardan geçmek üzere Marmara Denizi'nde seyreden 31 yerli ve yabancı bandıralı şilep ve tanker, saatteki hızı zaman zaman 90 kilometreye ulaşan poyraz nedeniyle Şarköy açıklarında demirledi. Gemilerde bulunan personel, 3 metreyi aşan dalgalar nedeniyle karaya çıkama***** geceyi gemide geçirdi.
Öte yandan, şiddetli poyraz ve dalgalar nedeniyle kayalara çarpma tehlikesi geçiren Türk bandıralı ''Delta 2'' isimli tanker, Şarköy Balıkçı Barınağı'na sığındı.
Tankerin Marmara Denizi'nde demirli bulunan gemilere akaryakıt dağıtmak için İstanbul'dan denize açıldığı, akaryakıtını dağıttıktan sonra boş olarak geriye dönerken fırtına nedeniyle kayalara çarpma tehlikesi geçirdiği bildirildi. Tankerde maddi hasar meydana geldiği belirtildi.
Poyraz, Şarköylü balıkçıları da olumsuz etkiledi. Meteoroloji Müdürlüğü'nün uyarılarını dikkate alan bazı balıkçılar denize açılmazken, denizde olan balıkçılar da geriye dönerek, Şarköy, Mürefte ve Hoşköy balıkçı barınaklarına demirledi.
HAYRABOLU-MALKARA
Hayrabolu ilçesinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla Tekirdağ ve İstanbul'a olan otobüs seferleri iptal edildi.
Hayrabolu'ya bağlı Susuz, Müsellim, Subaşı, Kutlugün, Canbazdere, Aydınlar, Umurça, Yörgüç, Soylu, Hasköy, Karababa, Kabahöyük, Bayramşah köyleri ile Şalgamlı beldesine ulaşım sağlanamıyor.
Malkara ilçesinde ise Karamurat, İbrice, Çimendere, Elmalı, Karacahalil, Gözsüz,Mestanlar, Doğanlar, Çimenaltı, Davuteli, Bayramtepe, Doluköy, Tekke, Güneşli, Pirinççeşme, Kiremitlik ve Balabancık köy yolları ile Hayrabolu ilçesine bağlı yol ulaşıma kapandı.
İpsala Sınır Kapısı'na bağlanan D-100 kara yolunda tipi ve yoldaki tuzlama çalışmaları nedeniyle tırların geçişine izin verilmiyor.
Köylerde toplanan sütleri almaya giderken kara saplanan Malkara Süt Birliği'ne ait kamyonlar da Karayolları ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ekiplerince kurtarıldı.
Malkara Kaymakamı Salih Yüce de ekiplerle birlikte yol açma çalışmalara katılıyor.
Bu arada, Çerkezköy ile Saray ilçelerine de ulaşımın güçlükle sağlandığı kaydedildi.
''EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR''
Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin dünden bu yana aralıksız görev yaptığını belirtti.
4 kar küreme bıçağı, 10 greyder, 5 kepçe, 3 loder ile kapanan köy yollarının açılması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını anlatan Yel, bu yolların kısa sürede açılacağını bildirdi.
Tekirdağ Meteoroloji Müdürlüğü, hava sıcaklığı en yüksek eksi 2 derece ölçülen kentte, en düşük sıcaklığın eksi 5 derece olarak beklendiğini bildirdi.
Bugün tipi şeklinde yoğun kar yağışının devam edeceğini ifade eden yetkililer, saatte 47 kilometre hızla esen poyrazın gün boyunca süreceğini kaydetti.
DOĞU ANADOLU PERİŞAN
Kar yağışının aralıklarla etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi'nde, Muş'ta 350, Erzurum'da 55, Bingöl'de 12 ve Iğdır'da 3 olmak üzere 420 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Yetkililer, köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede en soğuk gece eksi 15 dereceyle Ardahan'da yaşandı.

Bölgedeki diğer illerde gece en düşük hava sıcaklıkları ise Erzurum'da eksi 5, Erzincan ve Iğdır'da 1 derece ölçüldü.

Bugün en yüksek hava sıcaklıklarının da Ardahan ve Kars'ta 2, Erzurum'da 3, Erzincan'da 8 ve Iğdır'da 10 derece olacağı tahmin ediliyor.

Yetkililer, Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren bölgede bugün kar yağışının aralıklarla devam edeceğini ve yarın şiddetini artırmasının beklendiğini kaydetti.

BOLU VE ANTALYA

Bolu'ya yaklaşık 12 kilometre uzaktaki Gölcük Tabiat Parkı'nda bulunan göl, kar yağışı ve sıcaklığın eksi 6 dereceye düşmesinin ardından buz tuttu.

Antalya'nın Akseki ilçesinde gece etkili olan kar yağışı nedeniyle Akseki-Seydişehir kara yolunda araçların zincirsiz trafiğe çıkmasına izin verilmiyor.

Bölge trafik ekipleri, kar kalınlığının Akseki ilçe merkezinde 8, Alacabel mevkisinde 25 santimetreye ulaşması nedeniyle güzergahı kullanacak sürücüleri araçlarında çeki halatı ve zincir bulundurmaları konusunda uyarıyor.

Öte yandan, Alanya ilçesine bağlı Demirtaş beldesinde gece etkili olan şiddetli yağmur ve derelerin taşması sonucu çok sayıda iş yeri ile 3 evi su bastı.

İş yeri zarar gören esnaf, dükkanındaki suyu kovayla boşaltmaya çalıştı. Bazı esnaf ise dükkan girişlerini kum torbasıyla kapatarak önlem aldı.

Demirtaş Belediyesine ait iş makineleri dere yataklarında tıkanan büzleri açarak, suyun tahliye edilmesi için çalışma yaptı.

Su baskının yaşandığı bölgelerde inceleme yapan Belediye Başkanı Mustafa Aras, beldede yaşayanların aşırı yağmurda dikkatli olmaları ve önlem almaları konusunda uyarıldığını bildirdi.

Beldeye son bir ayda aşırı yağış düştüğünü anlatan Aras, şunları kaydetti:

''Bir hafta önce Sedre Çayı'nın ıslahına başladık. Mahalle aralarındaki derelerde ise su seviyesinin düşmesini bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaşanan selin ardından belediye binası karşısı ve Göztaşı mevkisindeki derelere takviye büzler koyduk. Buna rağmen bazı kısımlarda tekrar taşmalar oldu. Tek çare bütün derelerin bir an önce ıslah edilmesi.''

KIRKLARELİ

Kırklareli'nde akşam etkisini artıran kar yağışı nedeniyle merkez, Demirköy, Kofçaz, Pehlivanköy ve Vize ilçelerine bağlı 15 köy yolu ulaşıma kapandı.

Demirköy ilçesi Mahyatepe'de kar kalınlığı 50 santimetreye, Kofçaz ilçesinde ise 15 santimetreye ulaştı.

Demirköy, Kofçaz ve Pehlivanköy'de araçların zincirsiz geçişlerine izin verilmiyor.

Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri de Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı yolu, Demirköy, Kofçaz, Pehlivanköy ve Vize ilçeleri ile TEM Otoyolu'nda karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, kentte akşam hava sıcaklığının eksi 7 dereceye düşmesiyle Karacaibrahim, İstasyon ve Karakaş mahallelerindeki süs havuzları buz tuttu.

Yetkililer, kar yağışının yarına kadar devam edeceğini bildirdi.

ÇANAKKALE

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde dün başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

Kar yağışı ve etkili poyraz nedeniyle ilçede zaman zaman elektrik kesintisi yaşanıyor. Fırınlarda ekmek üretimi, jeneratörler vasıtasıyla yapılıyor.

Eceabat Belediyesine ait ekipler, gece boyunca greyderle köy yollarında çalışma yaptı. Buzlanmaya karşı, vidanjörlerle denizden çekilen tuzlu su yollara döküldü.

Eceabat Kaymakamı Bülent Uygur, kriz masası oluşturduklarını, ilçede şu an olumsuz bir durumun olmadığını kaydetti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Ocak 2010, 21:29   #2
Çevrimdışı
She
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kara kış hayatı felç etti




Henüz Ankara'da felç olmadi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 23 Ocak 2010, 23:16   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kara kış hayatı felç etti




Valla bursanın yeşilini beyaz kapattı : )

 

Alt 24 Ocak 2010, 02:07   #4
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kara kış hayatı felç etti




Gercekten zor sartlar.. Allah herkese sabir ve kolaylik versin

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
etti, felc, hayati, hayatı, kara, kis, kış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lodos hayatı felç etti AngeL Haber Arşivi 0 01 Şubat 2015 13:43
Isparta’da kar hayatı felç etti AngeL Haber Arşivi 0 13 Ocak 2015 12:48
Ordu'da sel hayatı felç etti Seth Haber Arşivi 0 22 Kasım 2014 22:49
Manavgat'ta sel hayatı felç etti Seth Haber Arşivi 0 25 Ekim 2014 19:09
Yağmur Kastamonu'da hayatı felç etti Lucifer Haber Arşivi 0 18 Haziran 2010 02:20