IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2010, 18:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul'a gizli buzlanma uyarısı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, Perşembe'ye kadar İstanbul'da buzlanma etkisinin devam edeceğini söyledi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Perşembe gününe kadar ciddi oranda buzlanma olacağına dikkat çekerek, sürücüleri gizli buzlanmaya karşı uyardı. Topbaş, dünkü trafik yoğunluğunun yetki karmaşasından kaynaklandığı iddialarını yalanladı.

Başkan Kadir Topbaş, İstanbul'da etkili olan kar yağışı ile ilgili olarak AKOM'da basın açıklaması yaptı. Kar yağışı ile mücadele 4 bine yakın personelin görev aldığını anlatan Topbaş, "Uydu takipli 770 aracımız ile ciddi bir çalışma yürütüldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımızda 4 bin 450 kilometre yol var. Köy yolları dahil tüm yollarda yapılan çalışmalarda toplamda 23 ton tuz ve 220 ton solisyon kullanıldı. Sokakta yaşayan 428 vatandaşımızı aldık. 6 tanesi hastaneye götürüldü, 4'ü ise ailelerine teslim edildi" dedi.

BUZLANMAYA KARŞI TUZLAMA
Buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Kadir Topbaş, "25 sensor, 3 saat öncesinde buzlanma olacaksa bizi ikaz ediyor. Bizde ona göre tuzlama yapmaya devam ediyoruz. Hastane ve ibadethane önleri ve yollar tuzlandı. Perşembeye kadar ciddi bir buzlanma ortaya çıkacak. Gizli buzlanmaya karşı sürücülerin dikkatli olması gerekmektedir. Artık İstanbul'da kar lastiği kullanma kültürü başladı. Kar lastiği olan araçlara ekipler müdahale etmeyecek. Büyük kentlerde artık zincir takılmıyor" şeklinde konuştu.

KARIŞIKLIK YETKİ KARMAŞASINDAN


Başkan Topbaş, Karayolları Genel Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İSKİ ve BEDAŞ ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, "Bu bir ekip işi" dedi. Topbaş, dün kar yağışı sırasında oluşan yoğun trafiğin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Genel Müdürlüğü arasındaki yetki karmaşasından kaynaklandığı yönündeki haberleri ise yalanladı. "Maalesef dün yanlış bir haber akışı oldu" diyen Topbaş, "Karayolları ile böyle bir problem yok. Karayolları TEM başta olmak üzere İstanbul'da çok ciddi çalışma sürdürüyor. İSKİ ve İETT'de sorun yok" dedi.

İDO'nun bazı seferlerinin iptal edildiğini belirten Topbaş, elektrik kesintilerine karşı da vatandaşları uyardı. Topbaş, elektrik kesintisi ile karşılaşan vatandaşların doğalgaz ve kombilerini kapatmalarını önerdi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
buzlanma, gizli, istanbula, uyarisi, uyarısı, İstanbula


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Konya'da Kar ve Buzlanma Uyarısı Desmont Haber Arşivi 0 04 Ocak 2015 09:53
Meteorolojiden buzlanma ve don uyarısı PassioN Haber Arşivi 0 15 Ocak 2012 21:33