IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2010, 18:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'O adam annemin üzerindeydi'




Adana'da, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi 32 yaşındaki Sevim Kutlu ile yanındaki komşusu 45 yaşındaki Ayşe Aydemir'i tabancayla vurarak öldüren adam eşini sevgilisiyle aşk yaşarken yakaladığını iddia etmişti. Olayın 9 yaşındaki tanığı Mehmet Kutlu da “O adam annemin üzerindeydi” dedi.
Cinayet zanlısı 32 yaşındaki Murat Kutlu'nun yargılanmasına başlandı.

İKİ KADIN BAŞLARINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Olay, 31 Mayıs 2009'da, kent merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki bir bahçenin içinde meydana geldi. Bir minibüsün içinde 2 kadın cesedi bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, çalışır durumdaki minibüsün içinde 4 çocuk annesi Sevim Kutlu ve komşusu 5 çocuk annesi Ayşe Aydemir'in başlarından tabancayla vurulmuş cesetleri ile karşılaştı.

9 YAŞINDAKİ OĞLU OLAYA TANIK OLDU

Sevim Kutlu'nun oğlu Mehmet Kutlu da olay yerine yakın bir noktada ağlarken bulundu. Çocuk, annesinin ve komşusunun öldürülmesine tanık olduğunu ve cinayeti babasının işlediğini söylerken şüpheli Murat Kutlu, olaydan 184 gün sonra teslim oldu.

KARIMI ADAMLA GÖRÜNCE KENDİMİ KAYBETTİM

Hakkında 2 kez ömür boyu ve 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Murat Kutlu'nun Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Olaydan sonra linç edilme korkusuyla kaçtığını belirten Murat Kutlu, “Ben fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım. O gün eşim bana yemek getirecekti. Ayrıca telefonla babamın rahatsızlandığını söylediler” dedi. İşyerinden izin alarak babasını hastaneye götürmek için eve geldiğini belirten Kutlu, “Yolda oğlum 13 yaşındaki Deniz ile karşılaştım. Bana yemek getirmek için evden çıktıklarında çeşmenin yanına geldiklerinde annesinin kendisine tokat vurduğunu, sonra da Sevim Kutlu ve tanımadığı bir erkekle birlikte minibüse binip gittiğini söyledi. Ben de oğlumun tarif ettiği yöne gittim. Minibüsle karşılaştığımda o adam karıma sarılmıştı. Beni görünce minibüsten indi. Elini beline attı. Ben daha hızlı davranmış olmalıyım ki ateş ettim. Adam tarlaya kaçtı. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendimi kaybetmişim” diye konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mahkeme tanık olarak dinlenen görgü tanığı Mehmet Kutlu, evlerinden babasına yemek götürmek için çıktıklarını ancak çeşmenin yanına geldiklerinde minibüse bindiklerini söyledi.

O ADAM ANNEMİN ÜSTÜNDEYDİ

Olaydan sonra Diyarbakır'da bulunan yatılı ilköğretim okuluna yerleştirilen Kutlu ifadesini şöyle sürdürdü: “Komşumuz Ayşe Aydemir ve tanımadığım adamla birlikte çiftliğe geldik. Adam bana 2 lira verdi. Sonra annemle birlikte kulübeye girdiler. Ayşe Aydemir bahçede dolaşıyordu. Ben anneme bakmak istediğimde o adam annemin üzerindeydi. Sonra tekrar minibüse bindiğimizde annem babamı görünce ‘Bu benim kocam. Şimdi bizi öldürür’ dedi. Babam gelince adam da minibüsten indi. Adam elini beline atınca babamda silahını çıkardı. Sonra silah sesleri gelmeye başlayınca ben koltukların arasına saklandım. Daha sonra da annem ile komşumuz Ayşe Aydemir'in vurulduğunu gördüm.” Mahkeme, diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adam, annemin, uzerindeydi, üzerindeydi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Adam Adam Denmekle Adam Olmaz Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 07 Temmuz 2014 14:58
İzel - Annemin Suçu Amelia H, I, İ, J, K, L 0 12 Mayıs 2014 23:11