IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2010, 21:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Magazin Turu "24 Ocak 2010"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


'Masa başında memleket çok kolay kurtarılıyor' Kanal D'de Güneri Civaoğlu'nun sunduğu 'Şeffaf Oda' programına konuk olan Candan Erçetin, çok konuşulan Ninni şarkısıyla ilgili konuştu.

Civaoğlu'nun "Kimden, nasıl tepki aldın?" sorusuna interneti takip eden birisi olmadığını bu nedenle de bilmediğini ama yakın çevresinden olumlu tepkiler aldığını ifade etti.

Memur bir ailenin kızı olan Erçetin, "Ailem zaten, benim babam da memur, beni bu şekilde olmak için yetiştirenler onlar. Özellikle annem ev hanımı ama biraz daha tavırlı. Babam eskinin devlet memuru olduğu için o daha hep bir korkutulmuş, ürkütülmüş bir hali vardı. Annem 'Arkandayım, şahane olmuş' dedi ama o da dinleyen olarak beğenisini dile getiriyor" diye konuştu.

Erçetin, gündeme geldiğinde çok konuşulan şarkının sözleriyle ilgili olarak "Bir köprü aslında bu. O ilk satır ile son satır arasındaki bütün yılları kapsayan. Son 3 yılın 5 yılın hikayesi değil... Ben kendime de yazdım bu lafları ama etrafımda uyumakta olan bir çok insana da yazdım. Çünkü masabaşında memleket çok kolay kurtarılıyor. O da bir çeşit uyku. Kendi kendimizi uyutuyoruz. Konuştukça içimiz boşalıyor. Oh rahatça yatıp uyuyoruz. Halbuki uyumamız gereken o kadar çok şey var ki" açıklamasını yaptı. (Televizyon Gazetesi)




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



''Köyüme döneceğim'' Yeşim Salkım sıkılmış! son dönemlerde Hülya Avşar ve Okan Bayülgen gibi isimlerle girdiği polemiklerle anılır olan Yeşim Salkım, köye yerleşeceğini açıkladı.Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, yakın zamanda köyde yaşamaya başlayacağını açıkladı.
Ayakligazete'nin haberine göre, Okan Bayülgen ve Hülya Avşar'la polemik yaşayan, açıklamalarıyla sık sık gündeme oturan Yeşim Salkım, şimdilerde daha sakin bir hayatın arayışı içinde.
Bugüne kadar her istediği şeyi yaptığını dile getiren Yeşim Salkım, yakın zamanda köyüne dönüp, eşiyle birlikte orada yaşamak istediğini belirtti.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Dizi setini dağıttı!

Erken geldiği dizi setinde ekibin hazır olmadığını gören Berrak Tüzünataç, masaları devirip duvarları tekmeledi.


Elveda Rumeli dizisiyle oyunculuğa adım atan Berrak Tüzünataç, saatinde başlamayan çekimlere bir türlü alışamadı. Bu yüzden de hafta başında başrolünde oynadığı “Bu Kalp Seni Unutur mu” dizisinin setinde olay çıkardı. İddialara göre o gün şunlar yaşandı: Kar yağışı nedeniyle kendisine çekimlerin erken başlayacağı söylenen Tüzünataç saat 13.00’de sette oldu. Ancak setin hazır olmadığını görünce “Ben 2 saat sonra gelirim” diyerek oradan ayrıldı. Geldiğinde ise her şeyin yine aynı olduğunu gördü. Çekimlerin saat 17.00’de başlayacağını öğrenen genç oyuncu çılgına döndü. Masaları devirip bağırmaya başlayan duvarlara tekme atan Berrak Tüzünataç sinirlerine hakim olamayıp seti terk etti. Tüzünataç’ın daha önce de “Ejder Kapanı” filminin setine alkollü geldiği iddia edilmişti. Sevgilisi Nejat İşler’in de “ Kapalıçarşı”nın setine alkollü geldiği için dizinin kadrosundan çıkartıldığı öne sürülmüştü.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



"Karınız sizi aldatıyor" Dizi izleyen bir çok insanın, karakterleri oyuncularla özdeşleştirmesine yönelik Selçuk Yöntem çok ilginç bir anısını aktardı. Yurtdışında katıldığı bir festivaldeki izleyicilerin kendisini şaşırtan davranışını Selçuk Yöntem şöyle anlattı: "Geçen ay Frankfurt film festivaline gittim. Orada bir filmim katılıyordu. Bir çok insanla fotoğraf çektirdim, sohbet ettim. El sıkıştığım bir kaç insan küçük kağıt parçaları sıkıştırdılar elime. Kağıtları açıyordum, karınız sizi aldatıyor' yazıyordu." Yöntem, sadece bir değil 3-4 tane bu şekilde not aldığını da sözlerine ekledi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Reklam anlaşması imzaladık uleyn

Kadir İnanır, imajını zedelediği gerekçesiyle tepki gösterdiği Yaban karakteriyle aynı reklam filminde rol alacak. Petrol Ofisi için kamera karşısına geçecek olan İnanır’a reklam filminde, “Haneler”de Yaban’ı canlandıran Fırat Doğruloğlu eşlik edecek. Reklam anlaşması dün imzalandı.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


''Gazinoları ben batırdım'' Etiler Keops'ta cumartesi günleri gazino gecesi düzenlemeye hazırlanan Bülent Ersoy, bir basın toplantısı yaptı.İzzet Yıldızhan'la birlikte sahne alacak Diva, "Aldığımız yüksek ücretlerle gazinoları biz batırdık. Şimdi de toparlamaya çalışıyoruz" dedi.
Bülent Ersoy, Hülya Avşar'ın kendisi için söylediği sözler hatırlatılınca da, "Ben ona cevap vermeyeceğim. Benim ağzım kıymetli. Yıllarca Gülben'e sataştı. Şimdi aralarından su sızmıyor" dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Sevişme sahnesine kocadan izin
'Ejder Kapanı'nda Uğur Yücel ile yatağa giren Ceyda Düvenci: Senaryoda ayrıca bir sevişme ve öpüşme sahnesi vardı.
Eşime fikrini sordum; '15 senelik kariyerine bir yıllık evliliğimle yön verecek değilim. Sana böyle bir saygısızlık yapmam' dedi.

SEVİŞME SAHNELERİNİ EŞİME SORDUM, ONUN İZNİNİ ALDIM!
Bugün vizyona giren 'Ejder Kapanı' filminde, pavyon şarkıcısı Cavidan'ı oynayan Ceyda Düvenci, "Bu filmden sonra kendimi karakter oyuncusu olarak görüyorum" dedi. Uğur Yücel'in yönettiği filmde; onunla yatağa giren Düvenci, eşi Engin Akgün'ün verdiği desteği şöyle anlattı:
"Senaryodaki sevişme sahnelerini görünce, rolü kabul etmeden önce eşime sordum. Onay aldıktan sonra da kabul ettim. Engin, '15 senelik kariyerine, bir senedir kurduğumuz evlilikle yön verecek değilim. Bu saygısızlığı sana yapmam! Ayrıca seni yıllardır tanıyorum, sana karşı en ufak bir güvensizliğim söz konusu olmaz' diye beni destekledi. Ancak sevişme sahneleri daha sonra senaryodan çıkartıldı."




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Onun bekareti yok! Müzik dünyasına flaş bir dönüş yapan Erol Köse, Mercan'ın albümünü “2010 yılının ilk starı” sloganı ile yayınlıyor. Albümdeki 'Bekaretim Yok' adlı şarkı şimdiden olay yaratacak gibi görünüyor.
Rober Hatemo’yu Avrupa Müzikten kaparak müzik dünyasına flaş dönüş yapan Erol Köse, Mercan adlı isimli sanatçının albümünü “2010 yılının ilk starı” sloganı ile yayınlıyor. Albümdeki Bekaretim Yok isimli şarkı şimdiden olay yaratacak gibi görünüyor.




14 şarkının yer aldığı yurt dışında hazırlanan albümde Mercan Almanya – İngiltere – Türkiye arasında mekik doku***** çalıştı.İlk klibini “Sana Değil Kardeşine” adlı şarkısına çeken yorumcu klibinde İngiliz yönetmen Eric Will ile çalıştı. Klibin en büyük özelliği ise Türkiye ile aynı anda 27 ülkede yayına verilecek olması.
Albümün prodüktörü Erol Köse albüm hakkında yaptığı açıklamada “ Sektörel daralma ancak yepyeni işlerle aşılabilir. Bunun en önemli yapıtlarından birini piyasaya sunuyoruz. Gençlik farkı anlayacaktır...” yorumunu yaptı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Aklı Havada'nın yıldızı evet dedi Yönetmenliğini Duncan Jones'un yapacağı, başrolünde Jake Gyllenhaal'in yer alacağı "Source Code" adlı filme Vera Farmiga da katıldı...




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kokainden kurtulmak için kendini attırdı Hakkında açılan uyuşturucu davası süren “Yaprak Dökümü”nün eski Şevket’i Caner Kurtaran’ın geçen yıl kendisini diziden bilerek attırdığı ortaya çıktı!Hakkında açılan uyuşturucu davası süren “Yaprak Dökümü”nün eski Şevket’i Caner Kurtaran’ın geçen yıl kendisini diziden bilerek attırdığı ortaya çıktı!
Oyuncu Caner Kurtaran’ın yakın çevresine anlattığı ibretlik hikâyesi bir arkadaşının etkisiyle kokaine alışmasıyla başladı. Üç yıl önce “Yaprak Dökümü” dizisinin kadrosuna giren ve bölüm başına reyting anlaşması yapan Kurtaran’ın geliri reytingler yüksek çıkınca haftalık 10 bin TL’yi bile geçiyordu.
Düzenli para geldikçe de Kurtaran, uyuşturucu alışkanlığından kurtulamıyordu. İki kez gözaltına alınmasına, dizinin yapım şirketinin sahibi Kerem Çatay’ın bütün çabalarına rağmen Kurtaran, parası oldukça uyuşturucudan vazgeçmeyeceğini anladı.
Bunun üzerine Kurtaran kendisini diziden attırmaya ve son parasına kadar harcamaya karar verdi.
DİZİDEN SONRA TEDAVİ GÖRDÜ
Disiplinsiz davranışlar sergileyerek kendisini dizinin kadrosundan attıran Kurtaran, ardından Balıklı Rum Hastanesi’nde tedavi gördü ve askere gitti. Dönüşte ailesiyle yaşamaya başlayan Kurtaran, 7 yıl önce tanıştığı kız arkadaşıyla nişanlandı.
Dört yıllık dönemde yaklaşık 1 milyon TL harcayan Kurtaran, şimdi ise hayata sıfırdan başladı. Şu günlerde “Aşk ve Ceza” dizisinde misafir oyuncu olarak Nurgül Yeşilçay’ın nişanlısını oynayan Kurtaran’a üç yapım şirketinden de teklif geldi. Yaz aylarında evlenip kısa sürede de baba olmayı planlayan Kurtaran, teklifleri değerlendiriyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



"Düz giyince seksi hissetmiyorum" Amerikalı ünlü şarkıcı Mariah Carey; evde bile yüksek topuklu terliklerle gezdiğini dile getirdi.
Evdeki tüm terliklerinin bile topuklu olduğunu söyleyen yıldız, "Düz hiçbir şey giyemiyorum. Düz bir ayakkabı giydiğim zaman kendimi hiç seksi hissetmiyorum. Eşim de (Nick Cannon) bana topuklu ayakkabıları çok yakıştırıyor" diye konuştu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



"Karım kitap okurken yakaladı"



Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; "Bir gün canım çok sıkkın. Eşim okuduğu kitabı kapatmadan koymuş. Aldım elime, açtım. Hem bir şey düşünüyorum, hem de kızgınım. Sayfaları da minik minik, oyalanayım diye çeviriyorum. Öyle ki, okuma süresi var ya, sayfa bitiyor, tık bir daha çeviriyorum. Fulya da kapıdan bakıyormuş. Geldi, 'Ayıp değil mi? Yani herkese tamam da bana da mı?' dedi.
Baktım mevzu uzayacak, ben de, 'Sen de benim ülkem gibisin. Ölüp gideceğim, sen bile benim kör olup olmadığımı anlayamayacaksın' dedim."





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Güllü hamile mi? Muzaffer’in eski karısıyla ilgili yaptığı itiraf ve ortaya çıkan gerçeklerin ardından Güllü, kocasına destek olmaya karar veriyor.
Muzaffer, Behiye’yi kendisinin öldürdüğünü bir anda Güllü’ye itiraf etmiştir. Aslında Behiye, ölmeye karar vermiş, Muzaffer’den sadece kendisine yardım etmesini istemiştir. Ama sebep ne olursa olsun Muzaffer bu ölümden kendisini suçlamaktadır.


Güllü, Muzaffer’i suçlamaz, aksine ona destek olur. Selim, Muzaffer’in ardından Halide’nin de biranda karşısına çıkmıştır. Yıllardan sonra gerçekleşen bu karşılaşma Halide’nin kafasını karıştırmaya yetmiştir bile. Selim’in büyük bir sakinlikle ve yavaş adımlarla ilerlediği bu yol onu zafere ulaştırabilecek midir?
Güllü ne yaparsa yapsın, Muzaffer geçmişini bir türlü hafızasından silememektedir. Yıllardır dile dökülmeyen gerçeğin konuşulmaya başlanması Muzaffer’i bir sona doğru sürüklemektedir. Ama Güllü, sözleriyle ikna edemediği Muzaffer’i tek bir kelimesiyle bu sondan kurtarmayı başaracaktır.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Aygır’a 4.5 ay seks yasağı! Seks hastalığından kurtulmak için hastaneye yatan Tiger Woods’a, doktorları 18 hafta boyunca seks yasağı getirdi.Karısını 18 farklı kadınla aldattığı ortaya çıkan golfün altın çocuğu Tiger Woods, seks bağımlığından kurtulmak için Missisipi'de rehabilitasyon merkezine yattı.
Tiger'a yatırıldığı merkezde 18 hafta yani 4,5 ay boyunca seksten uzak kalması gerektiği bildirildi.Bu merkezde yatan bir hastanın yaptığı değerlendirmeye göre Tiger, seks bağımlılığından kesin olarak kurtulacak hatta rehabilite olduktan sonra 90 gün boyunca da seks yapmak istemeyecek.
Bu arada doktorları Tiger Woods'un tedavisinden sonra evliliğini kurtarabileceğini iddia ettiler.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Varlık içinde yokluk çekiyor

Pop müziğin güçlü sesi Britney Spears’in haftalık kredi kartı limitinin bin 600 dolar olduğu ortaya çıktı.
Ruhsal sağlığının yerinde olmadığı gerekçesiyle mali işleri babasına teslim edilen pop müziğin prensesi Britney Spears’in haftalık kredi kartı limitinin bin 600 dolar olduğu ortaya çıktı. 28 yaşındaki güzel şarkıcı, önceki gün Los Angeles’ta alışveriş yaparken iki çift ayakkabı almak istedi. Ancak seksi şarkıcının kasada kredi kartının limiti yeterli gelmeyince, imdadına koruması yetişti.

ALIŞVERİŞ YAPARAK STRES ATIYOR

Spears, ayakkabıları korumasının kredi kartıyla aldıktan sonra vitrinlere bakmaya devam etti. Son günlerde sevgilisi Jason Trawick tarafından aldatıldığı dedikodusuyla gündemden düşmeyen ünlü popçunun kendini alışverişe verdiği söyleniyor. Mali işlerinin babasında, çocuklarının velayetinin eski eşi Kevin Federline’da olması ve sevgilisi Trawick tarafından aldatılması nedeniyle Spears’in çok sıkıntılı olduğu iddia ediliyor.

Britney bu duruma çok üzülüyor

Babası olmadan parasına dair tek bir işlem yapmaya hakkı olmayan
güzel şarkıcı Britney Spears’in, bu duruma çok üzüldüğü söyleniyor. Babasıyla arası iyi olmayan Spears’in son günlerde istediği şeyleri alamadığı için agresifleştiği iddia ediliyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eski eşe hapis şoku Aylardır parasını tahsil etmek için uğraşan Pınar Altuğ sonunda kazandı.
Ünlü sunucu Pınar Altuğ eski eşi Umut Elçioğlu’na karşı verdiği hukuk mücadelesinden zaferle ayrılmıştı. 5 yıl önce, 290 bin YTL ve 45 bin dolar ödediğini belirttiği villayı eşinin kendisinden habersiz olarak sattığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuş, bu paranın faiziyle tahsilini talep etmişti. 5 yıl süren dava geçen yıl sonuçlanmış, mahkeme, Umut Elçioğlu’nun izinsiz sattığı villaya karşılık Pınar Altuğ’a faiziyle birlikte 600 bin YTL ödemesine karar vermişti.
Aylardır parasını tahsil etmek için uğraşan Pınar Altuğ, Umut Elçioğlu’nun ’Param yok’ savunmasına karşılık avukatı Taner Düzyol aracılığıyla Kadıköy Ceza Mahkemesi’nde yeni bir dava açtı. Dün sonuçlanan davada mahkeme Umut Elçioğlu’na alacaklı Pınar Altuğ’dan mal kaçırması nedeniyle 6 ay hapis cezası verdi. Sabıka kaydının temiz olması nedeniyle hapis cezası 3 bin 600 TL para cezasına çevrildi. Ancak mahkeme aynı suçu yeniden işleyebileceğini göz önünde bulundurarak para cezasını tecil etmedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
24 ocak 2010, magazin, turu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Magazin turu (15.02.2010) Lucifer Haber Arşivi 0 15 Şubat 2010 04:47
Magazin turu (18.01.2010) Lucifer Haber Arşivi 0 18 Ocak 2010 05:11