IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ocak 2010, 17:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vicdansiz annenin, korkunç sırrı..




İzmir'de, iki yıl önce gayrimeşru ilişki sonrası hamile kalan bir kadın, iddiaya göre 112 Acil Servis'te hemşire olan kız kardeşinin yardımıyla doğurduğu bebeğini ölüme terk ettikten sonra annesinin mezarına gömdü.Olay, iki yıl sonra bir ihbar sayesinde ortaya çıktı. Anne gözaltına alınırken, kemikleri bulunan talihsiz bebeğin cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İzmir'de, G.T. isimli kadın, gayrimeşru bir ilişki sonrası hamile kaldı. Bebeği aldırmak için geç kalan kadın, uzun süre gebeliğini ailesinden sakladı.

ODADA ÖLÜME TERK ETTİ

Gebeliğin son dönemlerinde çaresiz kalan G.T., 112 Acil Servis'te hemşire olarak çalışan kız kardeşi F.T'ye durumu anlatarak yardım istedi. İddiaya göre kız kardeşinin Karataş semtinde bulunan evinde suni sancı verilerek doğum gerçekleştirildi. Olması gereken tarihten önceki bir tarihte suni sancı verilerek ve bazı tıbbı yöntem kullanılarak erken doğması sağlandığı için bebeğin kendiliğinden ölmesine karar veren anne G.T. bebeği başka bir odaya ko***** ölüme terk etti.
BEBEK AĞLAYA AĞLAYA ÖLDÜ
Başka bir odaya alınıp ölüme terk edilen bebek saatlerce ağla***** öldü. G.T. ve kardeşi bebeğin cesedini daha önce kaybettikleri annelerinin mezarını yüzeysel kazarak bir poşet içinde gömdüler.

Olayın üzerinden iki yıl geçtikten sonra İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne olay bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları soruşturma sonucunda, bebeğin gömüldüğü iddia edilen mezarı tespit etti. Harmandalı Mezarlığı'nda bulunan G.T.'nin annesine ait mezarda yapılan kazıda bebeğe ait kemik parçaları bulunarak İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Gözaltına alınan anne G.T.'nin verdiği ifadede, "bebeği tek başına kardeşinin evinde altı aylıkken ilaç içerek doğurduğunu, bebeğin ölü doğduğunu bu yüzden kimseye söylemeden gömdüğünü söylediği" öğrenildi. G.T. adliyeye sevk edildi.

Bu arada G.T.'ye doğum sırasında yardımcı olduğu iddia edilen hemşire kız kardeşi F.T.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

F.T.'nin artık hemşirelik yapmadığı ve yaşamını İngiltere'de sürdürdüğü yolunda bilgiler alındığı öğrenildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
annenin, korkunc, sirri, sırrı, vicdansiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir annenin en zor anı Seth Haber Arşivi 0 04 Ağustos 2014 13:45