IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2010, 21:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Taksici, Başbakan'dan inek istedi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Telekom Aydınlıkevler Arama Taksi Durağı'nı ziyaret eden Başbakan Erdoğan'dan ilginç istek...

Başbakanlık Merkez Bina'daki çalışmaların sona ermesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Yolu Aydınlıkevler Kavşağı'nda bulunan Telekom Aydınlıkevler Arama Taksi Durağı'nı ziyaret etti.

Taksicilerle sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başbakan Erdoğan'nın ziyaretinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da bulundu. Başbakan Erdoğan'a taksiciler tarafından çay ikram edildi. Basın mensuplarının alınmadığı ziyaret, yaklaşık 20 dakika sürdü. Ziyaretin sona ermesinin ardından Başbakan Erdoğan Subayevleri'nde bulunan konutuna geçti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çay ikram ettiklerini belirten Mustafa Gündoğdu, Başbakan Erdoğan'ın taksi durağını ziyaret ettiğini duyunca yolcuyu bırakarak durağa geldiğini söyledi. Başbakan Erdoğan'ın daha önce de birkaç kez duraklarını ziyaret ettiğini söyleyen Gündoğdu, "Daha önceki gelişinde kendisine isteklerde bulunmuştuk. Allah razı olsun, hepsini yerine getirdi. Bu sefer bir isteğimiz olmadı. Ben duraktan yolcu almıştım. AŞTİ'ye götürüyordum. Başbakan Erdoğan'ın durağa geldiğini söylediler. Bende yolcuyu hemen bırakarak durağa geldim. Yetişmek için çok sürat yaptım" dedi.



Başbakan Erdoğan'a LPG fiyatlarının çok yüksel olduğunu söylediklerini belirten Gündoğdu, Erdoğan'ın kendilerine bu konu ile ilgileneceği sözünü verdiğini söyledi. Sohbet sırasında 1984 yılından bu yana taksicilik yaptığını söyleyen Muammer Yücel, Başbakan Erdoğan'dan köyüne gitmek için inek istediğini anlattı. Başbakan Erdoğan'a taksicilik mesleğini bırakmak istediğini ve köyüne gitmek için hazırlığının bulunmadığını söylediğini belirten Yücel, "Başbakanımıza köyüme gitmek istediğimi söyledim ve bunun için hazırlığının bulunmadığımı ilettim. Kendisi de bana 'köyüne git, ben sana yardım ederim' dedi ve inek verme sözü verdi dedi. Köyüne gideceğini söyleyen Yücel, ineğin ilk sütünü sağarak Başbakan Erdoğan'a göndereceğini söyledi

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basbakandan, başbakandan, inek, istedi, taksici


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nejat Uygur'un Başbakan'ı güldüren isteği Violent Haber Arşivi 0 19 Kasım 2013 11:46
Genç bir kızın Başbakan'dan şaşırtan isteği Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Mart 2012 14:42
Savcılar Başbakan'dan MİT için izin istedi PassioN Haber Arşivi 0 08 Mart 2012 20:29