IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2010, 00:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bornova’da “Lider Kadınlar” yetişiyor





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bornova Belediyesi ve Türkiye Aile Planlaması Derneği İzmir Şubesi tarafından 3 yıldır düzenlenen Lider Kadın Eğitimleri’nin 4.’sünün sertifikaları verildi. Altındağ Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen törende “Lider Kadın Eğitimi”ni bitiren 25 kadına sertifikaları Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, eşi Rana Sındır ve Lider Kadın Eğitimi’ne katılan eğitmenler tarafından verildi. Lider Kadın Eğitimi projesi kapsamında 3 yıldan bugüne toplam 100 kadın sertifika aldı.


Farklı yaş ve eğitim düzeyinden kadınların toplumda ilk başvuru kaynağı olabilmesinin sağlanması amacıyla, Bornova Belediyesi ve Türkiye Aile Planlaması Derneği İzmir Şubesi işbirliği ile 11 - 22 Ocak 2010 düzenlenen Lider Kadın Eğitimi’nin sertifikaları dağıtıldı. “Lider Kadın Eğitimi Programı” kapsamında “girişkenlik” konusunda Ege Üniversitesi İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aynur Esen tarafından verilen ilk açılış dersi 25 Lider Kadın’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Programda “Güvenli Gıdaya Ulaşmak” konulu sunumu ile Bornova Belediye Başkanı, Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır,“Kadınlara ve Çocuklara Yönelik Taciz, İstismar ve Korunma” konulu sunumu ile İzmir Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü de eğitim verdi. Eğitimlerde Ege Üniversitesi İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üye ve elemanlarından, Ege Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Türk Kadınlar Birliği’nden de destek alındı. 2010 yılı içinde Lider Kadın Eğitimlerine hız verilip bir yıl içinde 10’ar gün sürecek 3 ayrı dönem eğitim verilmesi hedefleniyor.


Lider Kadın Eğitimi Sertifika Töreni’nde konuşma yapan Başkan Sındır, kadınların, çocukların, engellilerin, yaşlıların birlikte yaşamasını sağlamak ve kültür, sanat faaliyetlerine birlikte katılmalarını sağlamanın Bornova Belediyesi’nin asli görevi olduğunu belirterek “Lider Kadın Eğitimi çok önem verdiğimiz bir eğitim tarzı. Lider Kadın Eğitimi sizin kendinizi geliştirmeniz, yetkinleştirmeniz adına çok şeyler kazandırıyor” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 29 Ocak 2010, 03:17   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bornova’da “Lider Kadınlar” yetişiyor




egitim sart..

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
“lider, and#8220lider, bornova’da, bornovaand#8217da, kadinlarand#8221, kadınlar”, yetisiyor, yetişiyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Turkcell İletişim Merkezleri’nde Sanyo “3’ü bir arada Fırsat Paketleri” MT EkoL Turkcell 0 30 Aralık 2009 01:42
Tanzimat’tan Cumhuriyet’e Osmanlılar’da “Felsefe” PopSy Felsefe 0 23 Mart 2009 23:59
“Issiz Adam” FiLmini “Ti”Ye ALan “Kizsiz Adam” Angel Haber Arşivi 1 12 Mart 2009 16:04
Seninle yaşadığım her saniye “hayalse” eğer, “Gerçeklerine” lanet olsun! AsiPeri Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 16 Kasım 2007 17:47