IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2010, 14:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yalancı bahar çabuk bitti: Kar geliyor! (Istanbul Izmir )





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bugün İstanbul'da sanki bahardan kalma bir gün yaşanıyor ama yarın akşam iş çıkışı kar geliyor. İşte bölgelere göre hava durumu;

Türkiye'ye yarın Balkanlardan yine çok soğuk hava ve kar yağışı geliyor. İstanbul'da yarın akşam fırtınayla birlikte yoğun kar yağışı bekleniyor. Çarşamba hava aşırı soğuk olacak ama kar yağışı hafifleyecek.

Ocak ayının ikinci yarısını kar altında geçiren Türkiye'yi yine soğuk ve yağışlı günler bekliyor.

Yeni soğuk hava dalgası yurda yarın giriş yapacak. Çarşamba ve perşembe günü tüm Türkiye çok soğuk, sıcaklık İzmir'de 4, Antalya'da 7 dereceye inecek.

İSTANBUL'DA BU GECE YAĞMUR, YARIN KAR
İstanbul'da bu gece gökgültüsü ile birlikte yağmur kuvvetli yağacak. Kentte yarın akşam saatlerinde iş çıkışı İstanbul'da fırtınayla birlikte çok yoğun kar yağışı görülebilir, sürücüler dikkatli olmalı. İstanbullular yarın araçlarıyla mümkün olduğunca dışarı çıkmamalı. Çarşamba hava aşırı soğuk ama kar hafif yağacak.

ANKARA, İZMİR VE BURSA'DA HAVA
Ankara'da yarın önce yağmur var, gece kar başlayacak, çarşamba günü kar çok yoğun değil, aralıklı yağacak. Kentte sıcaklık 0 dereceye inecek.

İzmirliler dikkat! Bu gece fırtınayla birlikte çok şiddetli yağmur var. Bursa'da bu gece yağmur, yarın öğleden sonra karla karışık yağmur bekleniyor.

BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU
Marmara Bölgesi'nde bu gece yaşamı gökgürültüsüyle yağacak kuvvetli yağmur olumsuz etkileyecek. Yarın ise kar geliyor, poyraz fırtınayla birlikte sabah Trakya'da başlayacak. Öğleden sonra ise tüm bölgede sulu kar ve yükseklerde kar yağışı bekleniyor. Sıcaklıklar 0 dereceye yaklaşırken, çarşamba en soğuk gün olmasına rağmen o gün başta Trakya olmak üzere kar çok hafifleyecek.

İç Anadolu Bölgesi'nde yarın lodos çok kuvvetli, bu bölge yarın gece soğuyor. Kar önce Eskişehir ve Ankara'da başlayacak, çarşamba günü bölgenin tamamında kar var, Sivas-Kayseri çevresinde daha kuvvetli yağacak.

Ege Bölgesi'nde bu gece Çeşme'den Bodrum'a kadar lodos fırtınası var ve gece boyunca İzmir ve Kuzey Ege'de yağmur çok şiddetli yağacak, su baskını tehlikesi yüksek. Yarın hava çok soğuyor, Manisa'dan Afyon'a kadar iç kesimlere kar yağabilir.

Akdeniz Bölgesi'nde yarın Antalya'da daha etkili olmak üzere sağanak yağmur var, çarşamba ve perşembe günü hava çok soğuyacak, geceleri hafif don oluşacak. Çarşamba günü sıcaklık Antalya'da 7 dereceye inecek. Güneydoğu yarın hafif yağmurlu.

Doğu Anadolu'da yarın sadece Malatya çevresinde yağmur var. Yeni gelecek soğuk hava ve kar yağışı ise buraya çarşamba günü ulaşacak.

Karadeniz Bölgesi yarın akşam soğumaya başlıyor. Kar ve fırtına Bolu-Kastamonu arasında yarın akşam başlayacak. Kar çarşamba günü Gümüşhane'ye kadar uzanırken, Samsun'a sulu kar, Trabzon'a ise kuvvetli yağmur yağacak.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.

Konu Lucifer tarafından (01 Şubat 2010 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bahar, bitti, cabuk, geliyor, istanbul, izmir, kar, yalanci, yalancı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yalancı Bahar Desmont Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 08 Şubat 2015 10:51
Ebru Gündeş - Yalancı Bahar Ecrin D, E, F, G 0 09 Mart 2014 15:26
Yalancı bahar hasta ediyor yaSmin Sağlık Köşesi 0 07 Mart 2014 17:10
Yalancı Bahar - Servet Koşar xena Ne Okumalıyım? 0 31 Aralık 2012 21:54
Killzone 3 çok çabuk bitti For Answers Oyun Dünyasından Son Haberler 0 05 Şubat 2011 14:11