IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2010, 11:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Köyden Ceset Fışkırıyor




Balıkesir'de 25 gün önce kaybolan üç arkadaşın cesetlerinin bulunduğu Ertuğrul köyü kırsal alanında bir ceset daha ortaya çıktı. Cesedin, 5 Ocak 2010'da kaybolan Mehmet Durna'ya (39) ait olduğu belirtiliyor. Olay yerine, katil zanlılarından, çete elebaşı olduğu iddia edilen M.İ. de götürüldü.

Önceki üç cesetten Serkan Özmen'e (30) ait olanın altına gömüldüğü belirlenen Durna'yı çıkarmak için sivil savunma ve belediye ekiplerinden yardım istendi. Arazideki büyük çukurluk bir alanın dibine açılan çukura gömülen cesedin, yaklaşık 3 metre derinlikte olduğu belirtiliyor. Kazılan yerden su çıktığı için çalışma yavaş ilerliyor.

İddialara göre, Mehmet Durna, işlettiği kahvehaneden haraç isteyen M.İ. ve adamlarını dövdü. Bunun üzerine Durna'yı kaçıran zanlılar, başından vurarak öldürdü ve gömdü.

ZANLILAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Balıkesir'de 9 Ocak 2010'da kaybolan ve dün gece merkeze bağlı Ertuğrul köyü yakınlarında toprağa gömülü cesetleri bulunun üç gencin katil zanlısı olarak gözaltına alınan 7 kişi, sağlık kontrolünden geçirildi. Samet Erkutoğlu (16), Serkan Özmen (30) ve Ercan Altıntaş'ın (20), M.İ. elebaşılığındaki yeni bir mafya örgütünün kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Emniyette sorguları devam eden zanlılar, öğle saatlerinde Balıkesir Devlet Hastanesi'nde kontrolden geçirildi. M.E.Ç., M.İ., F.D., S.F., K.D., Z.Y. ve A.Ç. isimli zanlılar, hastanede yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra polisin geniş güvenlik önlemleri altında tekrar emniyete götürüldü. Zanlıların ev ve üzerlerinde yapılan aramalarda ise bir av tüfeği, bir tabanca, bunlara ait mermi ve fişeklerle bir kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Sakarya Mahallesi'ndeki bir evde 9 Ocak'ta toplanan gelen ve o günden beri haber alınamayan Özmen, Altuntaş ve Erkutoğlu'nun cesetleri, dün gece (3 Şubat) Balıkesir'e 23 kilometre mesafedeki Ertuğrul köyü kırsal alanında toprağa gömülü olarak bulunmuştu. Emniyet kuvvetleri, olayla ilgisi olduğu iddia edilen 7 kişiyi gözaltına almıştı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda cesetleri bulan polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediyor.

__________________
Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ceset, fiskiriyor, fışkırıyor, koyden, köyden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Her kuyudan petrol fışkırıyor Seth Haber Arşivi 0 12 Kasım 2014 15:50
Bu agaçtan para fışkırıyor pyracantha Esrarengiz Olaylar 0 10 Nisan 2010 14:02
Köyün her tarafından su fışkırıyor Süslü Haber Arşivi 0 20 Şubat 2009 14:15