IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2010, 19:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gardiyan mahkumun evinde basıldı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Gardiyan, sevgilisi cezaevinde bulunan kadının evine gitti. Tutuklunun arkadaşları da haberi alınca olanlar oldu.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde bir gardiyan, sevgilisi cezaevinde bulunan kadının evinde kimliği belirsiz 3 kişi tarafından boğazından bıçaklandı.
Hastaneye kaldırılan gardiyanın sağlık durumunun iyi olduğu, zanlıların yakalanması için soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


SEVGİLİSİ CEZAEVİNDE

Edinilen bilgiye göre, Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda infaz koruma memuru olarak çalışan Kazım Atmaca (45), sevgilisi cezaevinde bulunan Sultan Karadeniz isimli kadının Aktar Hüssam Mahallesi Okul Sokak'taki evine gitti. Bir süre sonra Sultan Karadeniz'in halen cezaevinde bulunan sevgilisi Sinan Y.'nin arkadaşları olduğu öğrenilen kimliği belirsiz 3 kişi, Atmaca ile tartışmaya başladı.


SİLAHINI ÇEKTİ YARALI KURTULDU

Atmaca, şahıslara karşı silahını çekerek kendini savunmak istedi. Bu sırada zanlılar, Atmaca'yı boğazından bıçaklayarak kayıplara karıştı. 22 yıllık gardiyan olduğu öğrenilen Atmaca ambulansla kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, olaya karışan 3 zanlıyı yakalamak için soruşturma başlattı.


İLGİNÇ SAVUNMA

Öte yandan Kazım Atmaca, polise verdiği ifadesinde, "Eve gelen 3 kişi Sinan'dan alacaklı olduğunu söyleyince aramızda tartışma çıktı." dedi.


ANNESİNİN AMCASINDAN HAMİLE KALDI. İLGİNÇ İFADELER SONRAKİ SAYFADA


Samsun’da 58 yaşındaki K.A., yakınlarının çocuğu 14 yaşındaki G.Ş'ye tecavüz etmekten 22.5 yıl hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı.
K.A., küçük kızın rızasıyla bir kez ilişkiye girdiğini iddia etti. G.Ş. ise, annesinin amcası olan K.A.'dan daha önce hamile kaldığını ve 5 haftalıkken çocuğunu aldırdığını belirtti.
Soruşturma sırasında G.Ş.’nin cep telefonunda iç çamaşırlarıyla çekilmiş kendi fotoğrafları da tesbit edildi.

1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde cinsel istismar suçundan 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan K.A. bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Küçük kız ile bir kere kendi rızasıyla cinsel ilişkiye girdiklerini iddia eden K.A., “Oğlumun evinde tamirat yaparken yanıma geldi. Evde kimse yoktu. Benim üzerimde bulunan tulumu çıkardı. Kendisi de soyundu. Beni tahrik etti. Sonra da ilişkiye girdik. Kendisi başkalarıyla da ilişkiye giriyordu” dedi.

Duruşmaya katılmayan G.Ş. ise, soruşturma aşamasında verdiği ifadesinde annesinin amcası olan ve ‘Dede’ dediği K.A.’nın kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek, “Arabasıyla beni dershaneye bırakacaktı. Biraz gittikten sonra başka bir yola saptı. Nereye gittiğimizi sordum. Benzin alacağını söyledi. Ormanlık bir alana gittik. Ellerimi ve ayaklarımı iple bağlayıp bana tecavüz etti. Söylemeyeyim diye ölümle tehdit etti. Bir kaç gün sonrada oğlunun evine götürdü. Orada benimle yine ilişkiye girdi. Fotoğraflarımı çekti. Bu fotoğraflarla da bana şantaj yaptı” dedi. Mahkeme, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
basildi, basıldı, evinde, gardiyan, mahkumun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Michelle Zink - Gardiyan Amelia Kitap Tanıtımları 0 04 Mayıs 2014 17:44
Robot gardiyan görevde! dreamy Bilim Dünyasından Son Haberler 0 25 Kasım 2011 14:23
Koca Evinde Taciz Baba Evinde Şiddet JB Haber Arşivi 1 18 Mart 2011 19:55
Gardiyan & Mahkum ExMorN Komedi ve Mizah 0 10 Şubat 2010 20:06
Gardiyan VatanSever Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 30 Temmuz 2006 02:47