IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2010, 18:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK ABD'yi açıkça tehdit etti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Amerikalı komutan Odierno Türkiye'ye geldi, terör örgütü huylandı. Karayılan imzalı bildiride ABD'yi açıkça uyardı.

Terör örgütü PKK yöneticisi Murat Karayılan ABD'nin Türkiye'ye vereceği suikast silahları ile kendilerine saldırılması halinde, direkt ABD'nin sorumlu olacağını söyledi.
Karayılan, örgüt sorumlularına gönderdiği yazıda, ABD ile Türkiye'nin terörle mücadeledeki işbirliğinin artmasına ilişkin görüşlerini sıralayarak, ABD'ye yönelik tehditlerde bulundu.

ÜST KADROLARA TALİMAT
Geçen hafta Türkiye ve ABD'nin Irak'ın kuzeyindeki PKK varlığının bir an önce sonlandırılması yolunda etkili ve somut adımların atılması amacıyla ortak bir eylem planı üzerinde anlaşmaya varıldığı yönünde basında yer alan haberlerin ardından, terörist Murat Karayılan imzasıyla örgütün kırsaldaki ve Avrupa'daki sorumlularına bir "talimat" gönderildiği ortaya çıktı.
KAPSAMLI ASKERİ OPERASYON İDDİASI

Terör örgütü PKK ile mücadelede Türkiye ile işbirliği içinde bulunan ülkeleri hedef gösteren Murat Karayılan, "yakın bir gelecekte kapsamlı askeri operasyonlarla PKK'nın tasfiye edilmesinin planlandığını" kaydetti.

"PKK'nın ağır bir cendereye alınarak teslim olmaya zorlanacağını" savunan Karayılan, Türkiye'nin başta ABD olmak üzere değişik ülkelerle işbirliğinin "başka bir amacının olamayacağını" savundu.
ZİYARETLERİN PERDE ARKASI

Önce Irak'taki ABD kuvvetlerinin komutanı Ray Odierno, ardından ABD Savunma Bakanı Robert Gates'in Türkiye'ye yaptığı ziyaretlerin önemli olduğunu belirten Karayılan'ın örgüt sorumlularına yönelik yazısında, bu konuda istihbarat paylaşımı ve diğer konularda basına yansıyan haberlere ilişkin ayrıntılara yer verdi.
KADROLARA SUİKAST YAPILACAK
Yazıda, ABD uçaklarının bölgedeki kesif uçuşları yaptığına değinilerek, "Bu uçaklarla hareketimizin önde gelen kadrolarının suikast ile ortadan kaldırılması hedeflenmektedir. ABD şimdiye kadar Türkiye'nin terör politikasını hep destekledi. Biz ABD'nin bu suç ortaklığına son vermesini istiyoruz. ABD şimdi bölgede keşif faaliyeti yürütüyor. Silah cephane, teknik, istihbarat konularında Türkiye'ye destek sunuyor. Bütün bunlarla birlikte bir de özel suikast uçaklarını vermesi doğrudan ABD'nin bu savaşa katılmış olması anlamına gelecektir" ifadeleri kullanıldı.
ABD SORUMLU OLACAK
ABD'ye yönelik tehditlerde bulunan Murat Karayılan, yazının son bölümünde, "ABD'nin bu uçakları Türkiye'ye vermesi, bu uçaklarla PKK önder ve kadrolarının vurulması durumunda bundan direkt ABD sorumlu olacaktır. ABD, bu politikasında ısrar eder ve kendi çıkarları uğruna Türkiye'ye her türlü teknik desteği verirse, buna karşı biz de ABD'ye ilişkin şimdiye kadar yürüttüğümüz politikayı yeniden gözden geçiririz" denildi

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Şubat 2010, 10:35   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PKK ABD'yi açıkça tehdit etti




Inanmam bunlara.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
abdyi, acikca, açıkca, etti, pkk, tehdit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IŞİD onu da tehdit etti ! Seth Haber Arşivi 0 26 Kasım 2014 12:01
PKK tehdit etti Zen Haber Arşivi 0 08 Aralık 2012 14:16
Türkiye'yi Açıkça Tehdit Etti Desmont Haber Arşivi 0 15 Ocak 2012 20:10
Ve ABD, Rusya'yı açıkca tehdit etti Cemalizim Haber Arşivi 0 11 Ağustos 2008 23:23