IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Şubat 2010, 04:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
15 yaşındaki kıza çirkin tuzak





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Tanıştığı kızla sokak ortasında sevişti. Daha sonra kızı aynı yere tekrar çağırdı... Ama yanında iki arkadaşı daha vardı ve...

Samsun'da oturan 15 yaşındaki G.D. telefonla tanıştığı Kavak İlçesi’nde oturan 16 yaşındaki T.E. ile arkadaş oldu. İki genç ilçede buluşup boş bir alanda sevişti. Bir hafta sonra kızı tekrar ilçeye çağıran T.E., 2 arkadaşını da, sevişirken kendilerini izlemeleri için aynı yere çağırdı.

İki genç ilişkiye girerken, T.E.’nin arkadaşları da cep telefonuyla kaydetti. Daha sonra bu kişiler de genç kızı tehdit ederek kendileriyle cinsel ilişkiye girmesini istedi. Kaçarak kurtulan G.D.’nin şikayeti üzerine yakalanan 3 gençten ikisi tutuklandı.

Samsun’da oturan ilköğretim okulu öğrencisi G.D. telefonla geçen yıl Haziran ayında tanıştığı lise öğrencisi T.E. ile arkadaş oldu. Bir süre telefonla görüşen gençler daha sonra Kavak İlçesi’nde buluştu. T.E. aynı yaştaki arkadaşları İ.A. ve Ş.K.’ya da gidecekleri yeri tarif ederek, “İsterseniz gelip biz sevişirken izleyebilirsiniz” dedi. Bunun üzerine İ.A. ve Ş.K. da organize sanayi sitesi kenarında boş alana giderek ağaçların arkasına saklandı ve yaşananları cep telefonuna kaydetti.

T.E. “Görüntüleri tüm Kavak’a dağıtırız ve babana göndeririz. Onlarla da ilişkiye gir” dedi. Bunun üzerine ağlamaya başlayan G.D. bir fırsatını bularak kaçtı. Daha sonrada başına gelenleri ailesine anlattı. Ailenin şikayeti üzerine yakalanan 3 gençten İ.A. ve T.E. tutuklandı. Ş.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜLER ARKADAŞININ TELEFONUNDA

Yapılan incelemede Ş.K. ve İ.A.'nın cep telefonlarında uygunsuz görüntülere rastlanmazken, çekilen bu görüntüler T.E.’nin cep telefonunda bulundu. Geçen Cuma günü Samsun 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan kapalı duruşmada ilk kez hakim karşısına çıkan sanıklardan Ş.K. ve tutuklu sanık İ.A. çektikleri görüntüleri tutuklu sanık T.E.’ye verdiklerini söyleyerek kıza şantaj yapmadıklarını ileri sürdü. T.E ise, G.D. ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini belirterek şantaj yapmadığını söyledi.

Duruşmaya katılan G.D. ise, T.E.’nin kendisine tuzak kurduğunu öne sürerek, her üç sanıktan da şikayetçi olduğunu, İ.A.’nın cinsel ilişki teklifini kabul etmediği için kendisine tokat attığını söyledi. Duruşma, G.D.’nin olaydan sonra beden ve ruh sağlığnın bozulup bozulmadığının belirlenmesi ve tanıkların dinlenmsi için ertelendi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
15, cirkin, kiza, kıza, tuzak, yasindaki, yaşındaki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
14 yaşındaki kıza çirkin tuzak Violent Haber Arşivi 3 13 Haziran 2012 13:45
Adana'da PKK'dan Çirkin Tuzak Heidi Haber Arşivi 1 18 Ekim 2008 12:31