IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Erdoğan hırsızı nasıl kovaladı? (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/316960-erdogan-hirsizi-nasil-kovaladi.html)

Lucifer 16 Şubat 2010 15:55

Erdoğan hırsızı nasıl kovaladı?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Erdoğan'ın Kasımpaşa'daki bakkalı o günleri anlattı. Başbakan bakkaldan tüp çalan hırsızı bakın nasıl kovalamış?

Kasımpaşa'da, Başbakan Erdoğan'ın bakkalı Emin Turan, 'örnek bakkal' seçildi. Turan Başbakan'ın bilinmeyenlerini anlattı. Turan evlenirken Erdoğan'ın çeyizini taşımış, Erdoğan da bakkaldan tüp çalan hırsızı koşarak kovalamış.
Akşam'ın haberine göre;Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bakkal devri artık kapanmıştır' demesinin üzerinden çok geçmeden, yıllar önce evinin penceresinden 'Emin ağabey' diye seslendiği mahalle bakkalı Emin Turan, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) tarafından örnek bakkal seçildi.
İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz'ın 'İşte bakkal bu' diyerek plaket verdiği Turan'ın Başbakan Erdoğan ile ilginç anıları var.

EVLENİRKEN ÇEYİZİNİ TAŞIDI

Erdoğan'ın evlendiğinde çeyizini kamyonetiyle taşıyan Turan, 'Mahalle bakkalı devri artık kapanmıştır' sözleriyle tepki toplayan Erdoğan'ı savundu.
Turan, 'O sözler yanlışlıkla söylenmiş sözler ya da dili sürçmüştür. O çok çalışkan bir insan ve yanlış konuşmaz. Ayrıca onun bir takdiridir' dedi.
ERDOĞAN HIRSIZI KOVALADI!
Turan'ın anlattığına göre yıllar önce kendisi dükkandayken Erdoğan karşı apartmanın üçüncü katından dışarıdan hırsızın tüp çaldığını görür ve 'Emin abi hırsız tüpünü çaldı' diye bağırır. Erdoğan daha sonra dışarı çıkıp bakkalla birlikte hırsızı kovalar. Yakalanacağını anlayan hırsızın tüpü sokakta bırakıp kaçtığını anlatan Turan, gülerek 'Başbakanla çok anımız var' diye sözlerini tamamladı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net