IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Şubat 2010, 16:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Taraf yazdı Amiral sorguda!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ergenekon'da dün 3. Kolordu Komutanı şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Bugün de bir Tuğamiral'in ifadesi alınıyor!


Ergenekon soruşturması kapsamında İzmir'de Foça Çıkarma Gemileri Komutanı Tuğamiral Mehmet Fatih İlğar'ın ifadesi alınıyor.
Ergenekon soruşturmalarını yürüten İstanbul Özel Yetkili savcılarının isteği üzerine Tuğamiral M. Fatih İlğar öğleden önce siyah camlı Mercedes Vito marka araçla İzmir Adliyesi’ne geldi.
Araç, tutukluların alındığı kapıdan hiç beklemeden adliye içindeki özel bölüme giriş yaptı. Tuğamiral Mehmet Fatih İlğar özel yetkili cumhuriyet savcılarının görev yaptığı 2. kata çıktı.
Tümamiral Mehmet Fatih İlğar burada Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcıvekili Mehmet Dogar ve Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç’e ifade vermeye başladı. Bu sırada sıkı güvenlik önlemleri alındığı, bu katlara görevliler dışında kimse alınmadı.
TARAF HABER YAPTI PAŞALAR SORGUDA
2008 YAŞ kararlarıla bu rütbeye terfi eden Tuğamiral Mehmet Fatih İlğar halen Foça Çıkarma Gemileri Komutanı olarak Foça’da görev yapıyor.
Taraf Gazetesi, geçtiğimiz günlerde “Kod Adı Kafes” manşetiyle verdiği haberde, Ergenekon’un Deniz Kuvvetleri Komutanlığı içindeki uzantısı olduğunu öne sürdüğü örgütlenmeye ilişkin yayınladığı listede Tuğamiral Mehmet Fatih İlğar’ın da adı geçiyordu.
Gazetenin haberine göre, Poyrazköy bombaları soruşturması çerçevesinde emekli Binbaşı Levent Bektaş’ın ofisinde polis tarafından yapılan aramada, Kafes Eylem Planı adında bir gizli belge ele geçirildi.
Taraf, bu belgenin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı içinde suikast timleri de barındıran illegal bir örgütlenmeyi gün ışığına çıkarttığını önesürdü.

Taraf’ın iddiasına göre, organizasyonda hücrelerin başında iki koramiral ve bir tuğamiralden oluşan bir Danışma Kurulu bulunuyor. Yayınlanan bu planda Tuğamiral İlğar Danışma Kurulu üyesi olduğu iddia ediliyordu. Tuğamiral İlğar’a bu konuda soruların yöneltildiği öğrenildi.
Bu arada ilk dakikalarda ifade vermeye gidenlerin arasında Ege Ordusu Kurmay Başkanı Tümgeneral Ömer Paç’ın da bulunduğu iddiaları ortaya atıldı. Ancak kısa sürede bu haberin doğru olmadığı anlaşıldı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
amiral, sorguda, taraf, yazdi, yazdı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Peş peşe kundaklama hadisesinde bir şüpheli sorguda MasteR06 Haber Arşivi 0 02 Ocak 2014 20:39
Çelenge saldıran ülkücü sorguda Lucifer Haber Arşivi 0 23 Ağustos 2010 20:03
Üniversiteli uyuşturucu çetesi sorguda Cemalizim Haber Arşivi 0 10 Nisan 2009 18:06