IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kayahan'dan zehir zemberek sözler (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/316999-kayahandan-zehir-zemberek-sozler.html)

Lucifer 16 Şubat 2010 17:21

Kayahan'dan zehir zemberek sözler
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Kayahan, Ferhat Göçer'in ödül almak için kendi albümünden 60 bin adet satın aldığını iddia etti.


Habertürk'te Hülya Avşar Soruyor programına konuk olan sanatçı Kayahan, Ferhat Göçer'in ödül almak için kendi albümünden 60 bin adet satın aldığını iddia etti.

"İnsan kendi albümünden 60 bin tane alır mı?" diye soran Kayahan, Ferhat Göçer'in çok sattığı için aldığı ödülün palavra olduğunu kaydetti.

Uzun süredir şarkıcı Nilüfer'le arası bozuk olan Kayahan, "Nilüfer bir gün bana, 'Terzime, kuaföre çok para veriyorum. Şu sana verdiğim parayı bir gözden geçirsek...' dedi. Beni üzen sözü bu oldu. Sizin saçınızı ve kıyafetinizi önemseyenler olabilir, ben şarkıya bakarım. Ben de ona cevap olarak, 'Gözden geçireceğimize şarkılarımı hiç söyleme, ödeme de yapma' dedim."

Kayahan ayrıca birçok şarkısını seslendiren Nilüfer'in şarkılarının ruhunu veremedeğini savundu. Kayahan, "Geceler" şarkısını ise Nilüfer'in kendisinden daha güzel söylediğini kaydetti.
Uludağ'da kayarken ayağını kıran Hülya Avşar, programına bir süre ara vermişti. Geri döndüğü ilk programda ayağının kırılmasından esprili bir şekilde söz eden Avşar, "2.5 senedir board kayıyorum. Ama öğrenirken ayağımın kırıldığı yazıldı. Bir arkadaşıma hava atarken ayağımı kırdım" dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net