IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Şubat 2010, 00:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Adi parola'ya cevap böyle geldi




Adi parola'ya cevap böyle geldi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kışlada 'adi başbakan' kodlaması ile hakaret edilmesine Nevşehir'den ilginç bir tepki geldi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Nevşehir'in en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan ve üyeleri akademisyen, hukukçu, emekli askerlerden oluşan Kapadokya Platformu, Erdek Deniz Üs Komutanlığı'nda 22 Şubat 2010 tarihi için kararlaştırılan garnizon parolasının " Adi", işaretinin ise "Başbakan" olarak belirlenen kodlamaya, sıcak hava balonuna astıkları dev afişle tepki gösterdi. Türkiye'nin en önemli sıcak hava balonu merkezi olan Kapadokya'da sabahın erken saatlerinde toplanan Platform üyesi 100 kişi, Başbakan'a destek vermek üzere 15 metre boyundaki dev afişe "Parola: adam gibi adam? işareti: başbakan? Yürekli adam sonuna kadar seninleyiz" yazısı yazdırarak balonla gökyüzüne yükseldi.



Nevşehir'in Göreme beldesi yakınlarından kalkan Anatolia Ballons firmasına ait balonlara binen Platform üyeleri, bir balona da üzerinde "Parola: adam gibi adam? işareti: başbakan? Yürekli adam sonuna kadar seninleyiz" afişi astı. Afişle birlikte Kapadokya semalarında dolaşan üyeler, son günlerde basından yakinen takip ettiğimiz, vicdan ve izan sahibi her demokrat Türk vatandaşını son derece ilgilendiren olaya tepki gösterdiklerini ve suçluların bir an önce yakalanarak gerekli cezayı almalarını istediklerini dile getirdi.

Başbakan'a, "Yürekli adam sonuna kadar seninleyiz" diyerek destek veren Platform üyeleri adına yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin hukuk devleti olduğu hatırlatılarak, "Türkiye Cumhuriyeti'nin her Sayın Başbakanı, Türk vatandaşlarının değerli oyları ile demokratça seçimle gelir ve beğenilmezse aynı usulle gider. Türkiye Cumhuriyeti başbakanına saygı; ülke onuru ve şerefinin bir göstergesidir. Ülkesini seven her Türk vatandaşının oy versin - vermesin, sevsin - sevmesin ülkesinin yöneticisi konumundaki Sayın Başbakanına azami saygı göstermesi bir vatandaşlık gereğidir." denildi.

Taraf gazetesinde çıkan habere göre, Erdek Deniz Üs Komutanı Kıdemli Albay Bülent Keçeci'nin imzaladığı yönergede, 22 Şubat 2010 tarihinde kararlaştırılan garnizon parolasının "Adi", işaretinin ise "Başbakan" olduğu belirtilmiş, skandal olay, toplumun her kesiminden büyük tepki almıştı.


(CİHAN)



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adi, boyle, böyle, cevap, geldi, parolaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BÖYLE SORUYA BÖYLE CEVAP Desmont Tarih 0 17 Kasım 2014 20:08
Parola işte böyle korunur! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 12 Mart 2013 16:19
İmparator'dan Cevap Geldi Kralice Haber Arşivi 0 01 Aralık 2008 10:39
Böyle Soruya Böyle Cevap Clever Fıkra 11 02 Ocak 2008 10:53