IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2010, 20:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İftira yüzünden 9 gün hapis yattı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kızkardeşi abisine akıllara durgunluk veren hain bir plan yaptı. Kızın yalanı sağlık muayenesinde ortaya çıktı..


Mersin'in Mut ilçesinde, dayak yediği ağabeyine "Bana tecavüz etmeye kalkıştı" suçlamasında bulunan 16 yaşındaki Ayşe B.'nin yalanı sağlık muayenesinde ortaya çıktı.
18 yaşındaki ağabey Fatih B. dokuz gün Silifke Cezaevinde yattıktan sonra serbest kaldı.


Rapor temiz çıkınca serbest bıraktı

Mut ilçesine bağlı Kelce köyünde yaşayan 16 yaşındaki Ayşe B., 15 gün önce ağabeyinin kendisine tecavüze kalkıştığını iddia ederek karakola ihbar etti. İhbar üzerine eve gelen jandarma ekipleri ağabey Fatih B.'yi gözaltına aldı.
Ağabey 9 gün cezaevinde yattı

Ağabey Fatih B. karakoldaki sorgusunda tecavüz iddialarını ısrarla reddettiği halde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Silifke Cezaevi'ne gönderildi. Kardeşi Ayşe B. ise sağlık muayenesi için Mersin'e sevk edildi. Raporun temiz çıkmasıyla 9 gün cezaevinde yatan ağabey Fatih B. suçsuz olduğu anlaşılınca tahliye oldu. Kız Ayşe B. ise annenin rızasıyla Mersin Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edildi.


Kardeşine tokat attı

Olaydan sonra rahatsız olan Fatih B. de olayı şöyle anlattı:
"Arkadaşlarım, kardeşim Ayşe B.'yi erkek arkadaşlarıyla gördüklerini söylediler. Ben de olay günü akşam eve gittim kardeşimin saçlarına farklı şekil yaptırdığını görünce bu ne diyerek tokat attım. Artık işe gitmiyorsun bundan sonra sana ben bakacağım dedim ve yattım. Sabah bir baktım jandarmalar eve geldi beni alıp götürdüler.


Başka biriyle kaçacakmış

Suçumu sorduğumda kız kardeşim, ağabeyim bana zorla tecavüz etmek istedi diye ihbarda bulunmuş. Amacı beni içeri attırıp serbest hareket edebilmekmiş. O gün akşam başka biriyle kaçacakmış her şey planlanmış. Bu çirkin iftira üzerine dokuz gün boş yere Silifke Cezaevinde kaldım. Suçsuz olduğum ve iftiraya uğradığım anlaşılınca serbest kaldım."


Oğlum şok içinde

Olay günü evde olmadığını söyleyen anne Şerife B. (44) de, o gün kız kardeşinin yanında kaldığını belirterek şöyle konuştu: "Jandarmadan gelen telefonla karakola gittim durumu orada öğrendim ve şok oldum. Karakolda, 'kızım bu olay olacak bir şey değil doğru söyle bu insan işi değil seni öğretmişler' dedim ama bana doğru dedi. Bende seni kontrole götürür orada durumunu öğrenirim sende evladımsın o da evladım ayıptır niye bizim yüzümüzü yere baktırıyorsun dedim. Kızım Ayşe'yi kontrol için Mersin'e gönderdiler çok şükür raporu temiz çıktı. Yaşı küçük olduğundan buralarda başka olaylara karışır diye güvenmediğimden dolayı Mersin Çocuk Esirgeme'de kalması için imza verdim. Şu an orada. Raporun temiz çıkması sebebiylede kızım tarafından iftiraya uğrayan oğlum Fatih de cezaevinden çıktı ama oğlum şok içinde."

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
9, gun, gÜn, hapis, iftira, yatti, yattı, İftira, yuzunden, yüzünden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İftirâ ne demektir. Seyra Dini Sözlük 0 29 Ağustos 2014 22:21
Hap yüzünden 5 ay boşuna hapis yattı Violent Haber Arşivi 0 11 Haziran 2013 09:19
İftira etmek KarakıZ İslamiyet 1 05 Ocak 2012 16:45
İftira etmek AngeLus İslamiyet 0 14 Kasım 2009 10:32