IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mart 2010, 17:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cübbeli'den Taraf muhabirine zorbalık!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Taraf muhabiri Fırat Alkaç'ı bürosuna davet eden Cübbeli Ahmet Hoca önce kayıt cihazına el koydu sonra tehdit etti.

Cübbeli Ahmet Hoca, kendisinin de adının geçtiği İsmailağa Cemaati içindeki çekişmeyi görüşmek için çağırdığı Taraf muhabiri Fırat Alkaç'ı tehdit etti...

İsmailağa Cemaati içinde son günlerde tırmanan rekabetle ilgili haber yapan Taraf muhabiri Fırat Alkaç, "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tarafından "Yüz yüze görüşelim." diye davet edildiği Arifan Dergisi bürosunda tehdit edildi. Önceki günkü görüşme sırasında cemaat içindeki liderlik çekişmesinin taraflarından birisi olan Cübbeli Ahmet Hoca'nın yanında bulunan "basın danışmanı" Barış Sezek ile korumaları tarafından etrafı sarılan ve korkutmaya yönelik davranışlara muhatap olan Taraf muhabiri "Bu seferlik bir şey yapmayacağız." tehdidine maruz kaldı.

Büroya davet

Taraf muhabiri olarak tehdit edilmemle ilgili olay şöyle gelişti:

İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu'yla yaptığım röportaj önceki hafta Taraf 'ta yayımlandı. Ustaosmanoğlu konuşmasında "Cübbeli Ahmet Hoca" lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Haberin ardından telefonla ulaştığım "basın danışmanı" Barış Sezek'e, hakkındaki iddialara dair görüşlerini almak için Cübbeli Ahmet Hoca ile röportaj yapmak istediğimi söyledim. Bu görüşmeden yaklaşık bir hafta sonra 28 Şubat günü akşam saatlerinde, Sezek beni aradı ve Cübbeli'nin benimle görüşmek istediğini söyledi. Adres olarak da Eyüp Defterdar Mahallesi No:8 adresinde bulunan Arifan Dergisi'ni verdi. Ertesi gün foto muhabirimiz Celal Yıldız'la birlikte verilen adrese gittik. Derginin bekleme odasında oturduğumuz sırada gelen Cübbeli Ahmet Hoca dergi bürosunun giriş kapısının karşısında bulunan, sadece korumaların ellerindeki kumandalarla otomatik olarak açılan çelik kapılı odaya girdi.

Korumalar daha sonra bizi çağırdı ve Celal ile birlikte içeri girdik. Cübbeli, röportaj vermeyeceğini sadece tanışmak için beni çağırdığını söyledi. Ben kendisiyle görüşme yapmak için geldiğimi söyledim ama Cübbeli'nin sözleri ve odada kalabalık bir koruma grubunun bulunmasından işlerin yolunda gitmediğini anladım. Hakkındaki iddialarla ilgili bilgi verebileceğini belirterek "Ancak açıklamalarınızın yayımlanmasını istemiyorsanız buna saygı duyarım. Yazmam" dedim.

Bu konuda mutabakata varmamızın ardından bizimle birlikte odada bulunan dört kişinin oturduğum koltuğun etrafını kuşatmaları beni şüphelendirdiyse de hazırladığım soruları yöneltmeye başladım. Yasaklandığı için herhangi bir fotoğraf çekmedik ve anlaştığımız üzere ses kayıt cihazlarımızı çantamızdan bile çıkarmadık. Sezek ise kendi ses kayıt cihazını açarak Cübbeli ile aramızda bulunan masanın ortasına koydu. Yaklaşık bir saat süren konuşma sırasında foto muhabiri arkadaşım Celal Yıldız, önceden kararlaştırılmış bir iş randevusu nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı.

Korumalar devrede

Bu sırada Barış Sezek'e telefon geldi. Bize dönerek Saadettin Ustaosmanoğlu'nun "Deşifre" programına çıkacağını söyledi. O andan sonra bulunduğumuz ortam gerildi ve Cübbeli konuşmalarını sertleştirmeye başladı. Bana, Ustaosmanoğlu ile taraflı röportaj yaptığımı ve oyuna getirildiğimi söyledi. Ben bu iddiayı reddederek tarafsız haber yaptığımı görüşlerini almak için kendisine de ulaşmaya çalıştığımı ancak başaramadığımı anlattım. Bugün kendisiyle görüşmeye gelmiş olmamın da tarafsızlığımın bir işareti olduğunu söyledim.

Bu açıklamalarım üzerine Cübbeli'den "Yaptığınız bu haberlerle Ergenekonculara yardım ediyorsunuz. Onların oyunlarına gelmeyin. Ustaosmanoğlu önemli biri değidir." dedi. Bu sırada hemen karşımdaki koltukta oturan Sezek ayağa kalkıp bana yönelerek "Sana şimdi gerçek Cübbeli Ahmet Hoca'nın kim olduğunu göstereceğim" dedi. Sağımda bulunan kişi de yerinden kalkarak sol tarafıma geçti. Konuşmanın başından beri ayakta yakınımda duran diğer "koruma" da bana doğru yaklaştı. Bu hareketlenme üzerine Cübbeli'ye buraya kendisinin daveti üzerine geldiğimi hatırlattım. Cübbeli bana "Seni sevdim. İyi çocuksun" dedi. Kalkmam gerektiğini söylediğimde konuşmanın başından beri yanımda duran koruma, Sezek'in kulağına eğilerek sessizce ama benim duyabileceğim şekilde "Bir şey yapmıyor muyuz" dedi. Sezek de ona aynı şekilde "Bu sefer bir şey yapmıyoruz" dedi. Bu korkutmaya yönelik tehditlerden sonra dergi bürosundan ayrıldım.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cubbeliden, cübbeliden, muhabirine, taraf, zorbalik, zorbalık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cübbeli Ahmet Hoca: Noel Baba'yı bırakın Cübbeli Hoca'ya takılın! Düş Haber Arşivi 0 03 Ocak 2015 18:58
Rüyada zorbalık görmek Violent Rüya Tabirleri 0 07 Nisan 2014 19:41
Zorbalık sanal alemde! Deep İnternet Dünyasından Haberler 0 23 Şubat 2012 15:03
DHA Kınık muhabirine saldırı Cemalizim Haber Arşivi 0 25 Temmuz 2010 17:13