IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2010, 14:18   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsrail'in raporu: Obama Filistin'e daha yakın




İsrail Dışişleri Bakanlığı, ABD'deki Başkan Barack Obama yönetiminin Filistinlilerin taleplerine daha yakın bir duruş sergilediğinin belirtildiği bir rapor hazırladı


Bakanlık tarafından hazırlanarak diplomatik temsilciliklere dağıtılan bir hizmet içi raporda, İsrail ile Filistinliler arasında yakınlaşmanın sağlanmasına yönelik görüşmelere hazırlık amacıyla yapılan temaslarda, Obama yönetiminin Filistin taleplerine daha yakın bir duruş sergilediği belirtildi.
Haaretz gazetesinin haberine göre, kısa süre önce Dışişleri Bakanlığının stratejik politikalara odaklı Siyasi Araştırmalar Merkezince dağıtılan raporda, "Amerikalıların son söylemleri, görüşmelerin çerçevesi ve yapısıyla ilgili olarak, kısmen ve ihtiyatla da olsa Filistin talepleriyle örtüşen ifadeler taşıyor" görüşüne yer verildi.
"ABD yönetiminin can alıcı konular üzerinde açıklama yapmaktan dikkatle kaçındığı" kaydedilen rapora göre Washington, hem İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, hem de Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın kendi ülkelerinde karşı karşıya bulundukları iç sorunların farkında.
Raporda, barış görüşmelerinin Obama yönetiminin gündeminde ilk sırada yer almayacağı ifade edildi. Rapora göre, ABD yönetimi İsrail ile Filistinliler arasında yakında başlayacak dolaylı görüşmelere ağırlığını koymak yerine Kasımdaki Kongre seçimlerine yoğunlaşacak.
Arap Birliği Dışişleri Bakanlarının Kahire'deki son toplantılarında benimsedikleri karar uyarınca, İsrail ve Filistinlilere barış görüşmelerine yeniden başlamaları için 4 aylık bir süre verilmişti. Bu süre içerisinde ABD yönetiminin Orta Doğu Temsilcisi George Mitchell, taraflarla görüşmelerde bulunacak.
Filistin Kurtuluş Örgütü Merkez Komitesi de bugün toplanarak dolaylı yoldan görüşmelerin yeniden başlatılmasını değerlendirecekhbr7

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Mart 2010, 14:24   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İsrail'in raporu: Obama Filistin'e daha yakın




Yakın durduda sizin başınızımı ezdi korkunuz nedir ha?
lobi faliyetleriniz eskisi gibi değil dimi bizde farkındayız çindeki lobi faliyetlerinizin kısmet belkide balyoz gibi başınıza ineceğimiz günler yakındır katil israil ve abd. sizi gidi kendi çalıp kendi oynayanlar.

 

 

Etiketler
filistine, israilin, obama, raporu, yakin, yakın, İsrailin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ABD'nin İsrail-Filistin sorununda B-Planı arayışı wHiSkEy Haber Arşivi 0 27 Aralık 2010 10:01
İsrail'e Lanet Filistin'e dua Latinn Genel İslami Konular 3 05 Ocak 2009 15:45
İsrail'den Filistin'e hava saldırısı Lee Haber Arşivi 0 16 Ocak 2008 18:34