IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Mart 2010, 10:31   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Okul çıkışı facia




Okul çıkışı facia

Öğrenciler tramway altında kaldı. İki liseli öldü



İstanbul Merter’de okul çıkışı evlerine giden ikisi kız üç liseli, karşıya geçmek isterken Bağcılar-Zeytinburnu tramvayının altında kalarak 25 metre sürüklendi. Okul çıkışında üst geçit olmaması faciaya davetiye çıkardı.

İstanbul Bahçelievler’deki Kemal Hasoğlu Lisesi hazırlık 9-D sınıfı öğrencisi 5 arkadaş okul çıkışı dün 16.30 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nden karşıya geçmek istedi. Okulun hemen çıkış kapısındaki trafik ışıklarının kırmızıya dönmesiyle arabaların geldiğini gören 2 öğrenci geri çekildi. Buket Bulut, ilkokuldan beri arkadaş olan İrem Dinçsoy ve Denis Tekin ise otomobillerin önünden koşarak karşıya geçti. Bu sırada yolun ortasındaki tramvay yoluna giren öğrencilere, Bağcılar-Zeytinburnu seferini yapan Ali Osman Erdoğan yönetimindeki tramvay hızla çarptı. Tramvay altında kalan 3 öğrenci 25 metre sürüklendi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 3 öğrenci hemen çevredeki hastanelere sevk edildi. Bakırköy Devlet Hastanesi’ne gönderilen Denis Tekin kurtarılamadı. İrem Dinçsoy da hastanede gece geç saatlarde öldü. Buket Bulut’un ise yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

‘Işıkları kullanmadılar’

Öğrencilerin, ışıkların olduğu yere yürümemek için yolun ortasından geçmeye çalıştıkları iddia edildi. Begüm isimli bir görgü tanığı, “Herşey gözümüzün önünde oldu. Üçü birden zincirin üzerinden atlayıp tramvay yoluna girdi. Ancak tramvay duramadı” dedi.

Öte yandan kazanın olduğu yere üstgeçit yapılmadığını belirten öğrenciler bugün 12.00’de kaza yerinde olayı protesto edeceklerini söyledi.





“OĞLUM ÖLMÜŞ OLAMAZ”

Okuldan eve dönüşünü beklediği oğlu Denis Tekin’in ölüm haberini alan anne Gülcan Tekin, hastanede sinir krizi geçirdi. Anne Tekin, “Benim oğlum ölmüş olamaz” diyerek ağlarken, hastane bahçesinde oğlunu aradı. Baygınlık geçiren Tekin’in ablası da güçlükle sakinleştirildi. Tekin’in Çek Cumhuriyeti asıllı Türk vatandaşı olduğu öğrenildi.

‘Üstgeçit olsaydı ölmeyeceklerdi’

İsmini vermeyen bir öğretmen okulun çıkış kapılarının direkt tramvay yolunun bulunduğu caddeye açıldığını belirterek, “Öğrencilerin çoğu bu kapılardan çıktıktan sonra direkt tramvay yoluna çıkıyorlar. Karşıya geçmek için tramvay yolunu kullanıyorlar. Buraya üstgeçit yapılması için belediyeye, ilçe kaymakamlığına, ilçe milli eğitim müdürlüğüne defalarca yazı yazdık ama kimse ilgilenmedi. Üstgeçit olsaydı bu olay olmazdı. Biz bu kazayı zaten bekliyorduk” dedi. Öğretmen, geçen sene kaymakamın okulu ziyareti sırasında bir velinin ’buraya bir üstgeçit yaptırın ben maaşımı veririm’ dediğini bunun üzerine de kaymakamın alırım ama maaşını diyerek alay ettiğini iddia etti.

Yolda hiçbir önlem yok

Kazanın meydana geldiği tramvay yolunu araç yolundan ayıran herhangi bir çelik halat ya da bariyerin olmaması ise dikkat çekti. Karşıdan karşıya geçmek isteyen herkes tramvay yoluna çok kolaylıkla girebiliyor.



vtn

----------

Goruntuleri izledim.. cok kotu.
foruma eklemek istemedim.

Olumu unutuyoruz.. bir gun gelip bir sekilde caticak..

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cikisi, çıkışı, facia, okul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Okul çıkışı öğrencilere bombalı saldırı Seth Haber Arşivi 0 01 Ekim 2014 17:29
Okul Çıkışı Öğretmene Bıçaklı Saldırı Cemalizim Haber Arşivi 0 30 Nisan 2012 23:29
Okul çıkışı şıklığı! pyracantha Haber Arşivi 1 20 Kasım 2010 15:34