IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2007, 04:56   #1
ad3m
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehitlerimizi uğurladık.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Şırnak ve Siirt arasındaki kırsal bölgede teröristler tarafından yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olanlar birer birer son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'de toprağa verilecek piyade uzman çavuş Vedat Dayıoğlu'nun cenaze törenine Cumhurbaşkanı Sezer, Erdoğan ve Orgeneral Büyükanıt katıldı.

ANNENİN YÜREK BURKAN FERYADI

Piyade Er Mahir Yıldırım'ın cenazesi öğle saatlerinde Aydın Devlet Hastanesi Morgundan alınarak konvoylar eşliğinde Aydın'ın Umurlu beldesine götürüldü.

Naşın morgtan alınması sırasında baygınlık geçiren anne Sevim Yıldırım'ı polis memuru kucağında taşıyarak ambulansa bindirildi.

Şehit Er Mahir Yıldırım tarafından Umurlu'daki evinin önünde yapılan törene 10 binlerce insan katıldı. Katılımın yoğun olması nedeniyle Aydın-Deniz karayolu tek yönlü olarak trafiğe kapandı.

Evin önünde yapılan tören sırasında oğlunun naşına sarılan Anne Sevim Yıldırım'ın feryatları yürekleri dağladı.

"ŞEHİT BURADA BAŞBAKAN NEREDE"

Şırnak'ta şehit olan Piyade Uzman Çavuş Atıf Günkan için memleketi Niğde'nin Bor ilçesinde tören düzenlendi.

Törene protokolün yanısıra Niğde ve Bor halkı da katıldı. Teröre lanet yağdıran Niğde halkının yanı sıra mavi önlüklü ilköğreti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
m okulu öğrencileri de getirdikleri bayrak ile slogan attı. Niğde ve ilçe kadınlarının da katıldığı yürüyüş sırasında bazı vatandaşlar Şehit burada Başbakan nerede şeklinde slogan attılar.

"KUZEY IRAK GİRELİM"

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi Taşkonak mevkiinde teröristler tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı mayının patlaması sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Samet Kırbaş için bugün düzenlenen cenaze töreni adeta teröre lanet mitingine dönüştü.

"Ya Allah bismillah Allahu Ekber" diye bağıran grup, "Kahrolsun PKK", "Şehidim hakkımı helal et bize", "Hepimiz askeriz, PKK'ya yeteriz", "Kana kan, dişe diş, intikam intikam" ve "İmralı basılsın Apo asılsın" sloganlarıyla top arabasının ardından bir süre yürüdü. Kortej eşliğinde yürürken şehit babası İsmail Kırbaş, Kuzey Irak'a girelim. Bizim canımız yandı, başkasının yanmasın" diye bağırdı.

Törene 1. Ordu Komutan Orgeneral Fethi Tuncel, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Kırbaş'ın babası İsmail Kırbaş, annesi Hadise Kırbaş, ablası Asiye Kırbaş, askeri yetkililer, ilçe belediye başkanları, yakınları ve sevenleri katıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 26 Mayıs 2007, 05:03   #2
ad3m
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şehitlerimizi uğurladık.




Yeter artik! Onlar bizim askerlerimizi sehit etsin.Biz peki elebasini besleyelim. Neden? Çünkü, bizim askerlerimizi vursunlar, heryere bombalar, mayinlar yerlestirsin diye besliyoruz. ÇOK YAZIK! Seçim zamani yaklasinca bütün partiler ataga kalkiyor, oy oy diye ama asla bunlari düsünmüyorlar. Daha ne kadar canlar yanacak, siz oy oy diye kendinizi parçalarken kimbirlir kaç ocak yikildi yikiliyor da, kimbilir kaç çocuk babasiz kaldi kalacakta, kaç annenin yüregi yandi ve yanmayada devam edecek. 80.000 ytl ödeyip partini tanitiyorsun, AB AB diye parçaliyosun kendini. BIRAK ONU BUNU DA! Neler oluyor ona bak...Türkiye yillardir terörle savasip durdu onbinlerce askerimizi sehit verdik bi o kadarini gazi...ne oldu? Türkiye çöktümü ? bölündü mü? Türkiye hiçbir zaman bölünmez,bu vatan için, bu topraklar için binlerce insan sehitlik mertebesine eristigi ve Türk bayragini tasidigi sürece bu vatan bölünmez. Askerlerimiz sehit oldu, gittikleri yer cennet. Geride kalanlar gururlu sehit analari,babalari ve Türkiye için canini verecek binlerce insan. Sizin gücünüz bu vatan sevgisini bölmeye yetemez.. bu vatan için canim feda olsun. dün sehit verdigimiz mehmetçiklerim ve daha nice sehit olmus mehmetçiklerim sizin kaninizi yerde birakacak degiliz sizin ôcunûzû biz türk milleti alacaginiz çakallara vatanimizi yar etmeyecegiz hepsinin sonu teker teker gelecek o BARZANİ KÖKENLİLERİN! belliki birileri istiyor girmemizi birileri zarar görürsünüz diyor,belliki birileri bundan pay alacak ne olursa olsun insan kaybedecek amma biz kaybetmeye aliskin bir milletiz tarihe baktiginiz zaman göreceksiniz bu milletin nelerle karsilastigini neleri kaybettigini bir tek serefi ugruna.biz amerikaliya,israilliye.ermeniye,kötü pkk liya benzemeyiz biz ölmek için gideriz suçsuzu tüyü bitmemis öksüzün canini almak için degil.bu acizler ancak zaten böyle islerle ugrasir.birde basbakan nerde diyorum nerdesin neyle milletten oy istiyorsun ney yapmak istiyorsun çik delikanli gibi söyle kimse sana vatani peskes çekiyor demesin kimse sana bisey yapmiyor demesin,çik ve yap TÜRK kani aktikça bu topraklarda kimse bisey yapamaz de.aglatma analari,bacilari,öksüz birakma yavrulari sen çik söyle de ki eyyy siz çapulcular aldiniz 45000 cani daha da alamiyacaksiniz kökünüzü kurutcam sizin de.tabi yüregin varsa.delikanlilik zirhli araçlarin içinde olmuyor delikanlilik mitinglerde yapilmiyormus.

 

 

Etiketler
sehitlerimizi, uğurladık, ugurladik, Şehitlerimizi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehitlerimizi uğurluyoruz Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Mayıs 2009 01:37