IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Emina Sandal Eurovision'a yanaşamadı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/322350-emina-sandal-eurovisiona-yanasamadi.html)

Lucifer 15 Mart 2010 18:16

Emina Sandal Eurovision'a yanaşamadı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Emina Sandal, 29 Mayıs’ta Norveç’in başkenti Oslo’da yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması’nda Sırbistan’ı temsil etme hakkını kazanamadı.


Popçu Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal, 29 Mayıs’ta Norveç’in başkenti Oslo’da yapılacak Eurovision Şarkı Yarışması’nda Sırbistan’ı temsil etme hakkını kazanamadı.

Milli basketbolcumuz Mirsad Türkcan’ın kız kardeşi de olan Emina, önceki gece Sırbistan Ulusal Finali’nde yarıştı. Sırbistan Devlet Televizyonu RTS, daha önce açıkladığı 10 adayın sayısını 3’e indirdi. Milan Stankovic, Emina Sandal ve Oliver Katic&Jelena Markovic en fazla oyu alabilmek için sahneye çıkıp şarkılarını seslendirdi. Heyecanla beklenen oylama sonunda 129 bin 105 SMS mesajından 58 bin 428’ini alan Milano Stankoviç, Sırbistan’ı temsil etmeye hak kazandı.

Koca’ Musti’nin sahne taktikleri işe yaramadı

EMİNA Sandal, finalden önce ‘En büyük avantajım Türkiye’nin en önemli pop starlarından birinin karısı olmam... Onun tecrübelerinden fazlasıyla faydalanıyorum. Mustafa bana sahne performansımla ilgili müthiş taktikler veriyor ve bu anlamda kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum’ diye konuşmuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net