IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mart 2010, 12:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK paraları Roj TV'de yıkamış




Yayın lisansı Danimarka Medya Sekreterliği tarafından alınan terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj TV'nin örgütün kara parasını akladığı belirtildi.


Danimarka basını, terör örgütünün 5 yılda Roj TV'ye 25 milyon euro aktardığını kaydetti.
Danimarka'da yayımlanan gazetelerden Berlingske Tidende, önceki gün yayınlanan “Roj TV'ye Yapılan Mali Yardımı Araştırın” başlıklı bir yazıda, 2004 ve 2008 yıllarında iki kez resmi olarak yasa dışı yollardan Roj TV'ye para aktarıldığının tespit edilmesine rağmen Danimarkalı yetkililerin, herhangi bir işlem yapmamalarının anlaşılamaz olduğu belirtildi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafından ortaya atılan iddialara göre, bugüne kadar terör örgütü, televizyonu Roj TV'ye yasa dışı yollardan yaklaşık 25 milyon euro aktardı.
PKK UYUŞTURUCUDAN 500 MİLYON DOLAR SAĞLIYOR
Belçika'da gerçekleştirilen geniş çaplı polis operasyonunun, Avrupa Birliği terör örgütleri listesinde bulunan ve EUROPOL'e (Avrupa Polisi) göre silahlı terör eylemlerini organize suçlarla finanse eden PKK ile Roj TV arasındaki bağlantının tespitine yönelik olduğunu yazan Berlingske Tidende gazetesi, NATO'nun güncel tehdit değerlendirme raporunda, PKK'nın Avrupa ülkelerinde uyuşturucu pazarından yaklaşık 500 milyon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Doları maddi kaynak sağladığına yer verildiğini yazdı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'TA ROJ TV GÖZALTISI
Bu arada, terör örgütü PKK'nın, Belçika'daki operasyonları bahane ederek “Roj TV'ye yardım” adı altında para toplama kampanyası başlattığı bildirildi.
Ancak yıllardır “bağış”, “yardım”, “aidat”, “vergi” adı altında çeşitli bahanelerle örgüte haraç vermekten bıkan Avrupalı Kürtlerin, bu kampanyaya tepki gösterdikleri ve kendilerini zorlayan örgüt sorumlularını güvenlik güçlerine ihbar ettikleri belirlendi.
Iraklı Kürtlerin de kampanyaya benzer tepki gösterdikleri ve yerel güvenlik güçlerinin “Roj TV'ye yardım” adı altında başlatılan kampanyaya izin vermeyerek Süleymaniye, Dohuk ve Erbil kentlerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdikleri bildirildi.
Operasyonlarda, 7 örgüt mensubunun “Roj TV'ye yardım” adı altında haraç aldıkları gerekçesiyle gözaltına alındıkları ve toplanan paralara el konulduğu belirtildi.

kaynak: hurriyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
paralari, paraları, pkk, roj, tvde, yikamis, yıkamış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ermanşah Paraları AftieL Tarih 0 20 Ağustos 2014 23:35
Saltuklu Paraları AftieL Tarih 0 20 Ağustos 2014 23:35
Osmanlı Paraları AftieL Tarih 0 20 Ağustos 2014 23:28
26 yıl sonra saçlarını yıkamış pis herif Hesna Esrarengiz Olaylar 9 21 Mart 2010 10:51