IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2010, 11:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AB dağılıyor mu




AB dağılıyor mu


Komşunun ekonomik krize girmesiyle birlikte yaşanan süreç AB'yi tehdit etmeye başladı

Avrupa Birliği liderleri, Perşembe günü yapılacak olan zirve öncesi, Yunanistan'a yardım konusunda birbirine karşıt mesajlar veriyor. Merkel, İtalya ve AB Başkanı Barroso'nun çağrısına sert bir şekilde karşı çıkıyor.

FİKİR AYRILIKLARI AB'Yİ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, "AB, Avro bölgesindeki bir ülkeye yardım etmeyecekse, AB'nin var olması için de bir gerek yok" derken, Almanya Başbakanı Angela Merkel ise, Yunanistan'ın, borç sorunlarını kendi başına çözmesi gerektiğini kaydetti. Berlusconi, "AB'nin Yunanistan'a kesinlikle yardım etmesi gerektiğini" belirtti.

Mayıs ayındaki eyalet seçimi sınavıyla karşı karşıya bulunan ve Yunanistan'a yardıma karşı çıkan kamuoyu baskısını hisseden Merkel, "bu ülkeye yardım yapılması konusunda AB'nin mali taahhüt altına girmemesi gerektiği" yönündeki tutumunu sertleştirdi.

Deutschlandfunk radyosuna konuşan Merkel, Yunanistan'ın şiddetli bir mali ihtiyaç içerisinde bulunmadığını belirtti. Merkel, AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso'nun, "AB liderlerinin, bu hafta yapılacak olan zirvede, bir standby yardım paketi üzerinde uzlaşmaları" yönündeki çağrısına da katılmadığını ifade etti.

Merkel, "Yunanistan'ın şu aşamada paraya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Yunanistan hükümeti de bunu teyit ediyor. Bu nedenle, perşembe günü yapılacak olan Konsey toplantısına yönelik yanlış beklentiler yaratarak piyasalarda türbulansı teşvik etmememiz gerektiği konusunda uyarıyorum. Perşembe toplantısının gündeminde yardım olmayacak, çünkü Yunanistan'ın kendisi, şu anda yardıma ihtiyacının olmadığını açıkladı" dedi.


vtn

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ab, dağılıyor, dagiliyor, mu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK bir bir dağılıyor Feronia Haber Arşivi 0 22 Mart 2010 11:04