IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Nisan 2010, 18:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anne ve babalarının ölümünü izlediler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Dah önce iki kez evi terketmişti. Yine öyle oldu.. Son ayrılık kocayı çılgına çevirdi. Cinnet geçiren adam dehşet saçtı.


Denizli merkeze bağlı Güzelköy'de, fayans ustası 38 yaşındaki Erkan Yıldız, evi terketmek isteyen 14 yıllık eşi 31 yaşındaki Saniye Yıldız'ı, 3 çocuğunun gözü önünde av tüfeğiyle öldürdükten sonra, aynı silahı çenesine dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında merkeze bağlı Güzelköy'de, 35 numaralı evde meydana geldi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce evi terk eden 3 çocuk annesi Saniye Yıldız, dün akşam eve döndü. 14 yıllık evli çift, geceyarısı tekrar tartışıp kavga etti.

Daha önce de iki kez evi terk eden Saniye Yıldız, sabah kalkar kalkmaz eşyalarını toplayıp çocuklarını geride bırakarak yeniden evden ayrılmaya yeltendi. Bunu gören fayans ustası Erkan Yıldız, çılgına döndü. Eşini ikna edemeyen Erkan Yıldız, ruhsatsız av tüfeğini alarak dehşet saçtı. Öfkeli koca, çocukları 14 yaşındaki İsmet, 11 yaşındaki Halil İbrahim ve 7 yaşındaki Yağmur'un gözleri önünde 14 yıllık eşi Saniye Yıldız'ı göğsünden vurarak öldürdü.

Yaşadığı şokla evden koşarak çıkan çiftin büyük çocukları İsmet, yakındaki akrabalarına giderek yardım istedi. Akrabalar ve komşuların eve geldiğini gören Erkan Yıldız, bu kez av tüfeğini çenesine dayayarak ateşledi. Fayans ustası Yıldız, korku içindeki çocuklarının gözleri önünde can verdi. 112 Acil Servis ekiplerinin evde kanlar içinde bulduğu Erkan Yıldız ve eşi Saniye Yıldız'ın cenazeleri savcının incelemesi sonrası otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

ANNE VE BABALARININ ÖLÜMÜNE TANIK OLDULAR

Acı haberi alan Erkan Yıldız'ın annesi Fatma Yıldız ve yakınları sinir krizi geçirdi. Yaşlı kadın, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Annelerinin öldürülmesine ve babalarının intiharına tanık olan İsmet, Halil İbrahim ve Yağmur Yıldız ise psikolojik destek verilmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne getirildi. Çocukların ifadelerinin savcı tarafından psikolog gözetiminde alınacağı bildirildi.

DEDİKODULAR BUNALTTI

Yıldız çiftinin son bir yıldır şiddetli geçimsizlik yaşadığı, sürekli tartışıp kavga ettiği öğrenildi. Erkan Yıldız'ın daha önce iki kez evi terk eden eşi Saniye Yıldız hakkında Sevindik Polis Merkezi'ne kayıp müracaatında bulunduğu kaydedildi. Saniye Yıldız'ın evi terk ettikten sonra baba evine dönmediği, bu yüzden köyde dedikodular yapıldığı, Erkan Yıldız'ın da bu dedikodulardan rahatsız olduğu ileri sürüldü.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anne, babalarinin, babalarının, izlediler, olumunu, ve, Ölümünü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Babalarının işyerini yaktılar Desmont Haber Arşivi 0 25 Kasım 2014 17:35
Anne ve babasının ölümünü kare kare görüntüledi Zen Haber Arşivi 0 07 Haziran 2014 13:21