IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2010, 05:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Alparslan Arslan'a ilaç mı veriliyor?




Birinci Ergenekon'da mahkeme heyeti iki önemli karar verdi. İlki Alparslan Arslan'ın uyuşturulduğu yönünde!


'Ergenekon' davası kapsamında, Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk'le ilgili flaş gelişme... Mahkeme, Org. Berk'in dosyasının istenmesine karar verdi.
Birinci ''Ergenekon'' davası kapsamında mahkeme, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk'in de sanıklar arasında bulunduğu davanın dosyasının istenmesini kararlaştırdı. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinin, birinci ''Ergenekon'' davası kapsamında aldığı ara kararlar açıklandı. Mahkeme, ''Ergenekon terör örgütüne üyelik'' iddiasıyla açılan, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Cihaner ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral Berk'in de sanıkları arasında bulunduğu davanın dosyasının, görülmekte olan davanın dosyası arasına konulması amacıyla Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesinden istenmesine karar verdi.

Davanın sanıklarından avukat Alpaslan Arslan'ın rahatsızlığının kimyasal ilaç verilmesinden kaynaklandığının iddia edildiğini hatırlatan mahkeme, Arslan'ın Adli Tıp Kurumuna sevki yapılarak, CMK'nın 75. maddesi uyarınca sonuç almaya olanak tanıyacak şekilde vücudundan kan ve kıl örneği alınmasını, ayrıca beyin MR ve tomografi filmi çektirilerek raporlandırılmasını kararlaştırdı. Mahkeme, bu konuda gerekirse zor kullanılmasını da hükme bağladı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alparslan, arslana, ilac, , veriliyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık