IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2010, 18:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul'da özürlülere bedava tatil





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin büyük ilgi gören Özürlüler Yaz Kampı için kayıtlar başladı. Geç kalmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl İstanbullu özürlülere kapılarını açtığı “Özürlüler Yaz Kampı” kayıtları başladı. Aileleriyle birlikte bir hafta ücretsiz tatil imkânı, tüm İstanbullu özürlülere bir telefon kadar yakın.

İSÖM, özürlü ve özürlü aileleri için düzenlediği ücretsiz Özürlüler Yaz Kampı’nın kapılarını açmaya hazırlanıyor. İstanbullu her özürlü ve yakınına Florya-Çiroz’da bir haftalık ücretsiz tatil imkânı sağlayan ve kayıtları geçtiğimiz günlerde başlayan Özürlüler Yaz Kampı kayıtları 1 Temmuz 2010 tarihine kadar devam edecek.

ÖNCELİK KAMPTAN İLK KEZ YARARLANACAK ÖZÜRLÜLERE…
Özürlüler Yaz Kampında bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi öncelik, kamptan ilk kez yararlanacak olan özürlü ve ailelerinde… Yaz döneminde toplam 5 bin 280 özürlüye tatil olanağı sağlayan kamptan kapasite nedeniyle bu sezon yararlanamayacak olan özürlülerin kayıtları ise önümüzdeki yıla aktarılacak.

ÖZÜRLÜLERE KLİMALI, MÜSTAKİL ODALARDA TATİL…
Toplam 60 bin m² alan üzerine Florya sahiline kurulmuş yaz kampında bu yıl 5 bin 280 özürlü ve yakını tatil yapacak. Televizyon, klima, 24 saat sıcak su imkânı, telefon, çardak ve çiçek bahçesine sahip 55 müstakil evin bulunduğu kampta özürlü ve yakınları bir hafta boyunca tatil yapacak.

HER TÜRLÜ SOSYAL TESİSE SAHİP KAMP ALANI…
Kafeterya, çocuk bahçesi, internet kafe, süs havuzu, yürüyüş parkurları, voleybol ve basketbol sahaları, masa tenisi ve satranç oyun alanları, özürlü ve yakınlarına hizmet verecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kamp süresince tarihi ve turistik geziler, konserler, şenlikler, spor organizasyonları ve seminerler düzenlenecek. Gece aktivitelerinde ise doğum günü kutlaması, bilgi ve yetenek yarışmaları, film gösterimi gibi etkinlikler yer alıyor.

KAMPTA ÖZÜRLÜ ÇOCUKLARA ATLA TERAPİ HİZMETİ VERİLECEK
Özürlüler Müdürlüğü (İSÖM) tarafından özürlülere sağlanan hizmetlerden biri olan Atla Terapi uygulaması, bu yıl da özürlüler yaz kampında devam edecek. 2010 yaz döneminde Özürlüler Yaz Kampı’ndan yararlanacak olan özürlülere 2 bin 400 seans Atla Terapi hizmeti ücretsiz olarak sağlanacak.

6 YILDA 18 BİN 305 ÖZÜRLÜYE ÜCRETSİZ TATİL
İSÖM tarafından sürdürülen özürlü ve yakınlarına ücretsiz yaz kampı hizmetinden 2004 yılından bu yana toplam 18.305 İstanbullu özürlü ve yakını yararlandı. Çiroz özürlüler yaz kampının 2006 yılında hizmete açılmasıyla yaz kampının yıllık kapasitesi 5 bin 280 kişiye çıkarıldı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bedava, tatil, İstanbulda, özürlülere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İstanbul'da okullar ve özürlü kamu çalışanlarına tatil. Dilara Haber Arşivi 0 07 Haziran 2010 12:44