IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2010, 14:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öğretmenine aşık oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karşılık bulamayınca 12. kattan atladı

Kahramanmaraş'ta evli ve 2 çocuk annesi biyoloji öğretmenine aşık olan öğrenci, aşkına karşılık bulamayınca, öğretmeninin oturduğu apartmanın 12. katından atlayarak hayatına son verdi.

Alınan bilgilere göre olay dün saat 16.00 sıralarında Binevler Mahallesi Mustafa Or Caddesi üzerindeki Tuğrul Bey apartmanında meydana geldi. Kahramanmaraş Öğretmenler Lisesi'nde eğitim gören 18 yaşındaki Veli F., biyoloji öğretmeni olan evli ve 2 çocuk annesi A.E.'ye ilgi duymaya başladı. İlginin kısa sürede karşılıksız aşka dönüşmesi üzerine genç öğrencinin ailesi ve öğretmenin şikayeti üzerine Veli F. geçen yıl okulundan alınarak Kayseri'de başka bir okula nakledildi.

Ancak aradan geçen süreye rağmen öğretmenine olan aşkı hala devam eden ve zaman zaman A.E.'yi rahatsız eden genç, 'ailemi özledim' diyerek hafta sonu izin alıp memleketine döndü. İzni bitmesine rağmen Kayseri'ye dönmeyen ve dün akşam saatlerinde öğretmenin oturduğu Tuğrul Bey apartmanına gelen genç, öğretmeni evde bulamayınca apartmanın çatı katına çıktı.

Bu sırada mesaisi biten ve evine dönen A.E. de apartmanının önüne gelerek aracından indi. Psikolojik tedavi gördüğü de öne sürülen Veli F., tam bu sırada kendisini 12. kattan aşağı bırakarak öğretmeninin gözleri önünde feci şekilde can verdi.

Vatandaşlar durumu hemen polise haber verirken, haberi duyarak olay yerine gelen Veli F.'nin yakınları ile apartman görevlisi arasında kısa süreli yumruklaşma yaşandı. Gencin cesedi Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Oğlunun intihar ettiği haberini alarak apartmanın önüne gelen baba Mehmet Ali F., ayakta durmakta güçlük çekti. Gözyaşları içerisinde yerde yatan oğluna bakan babayı yakınları teselli etti.

Öte yandan, polis merkezinde ifadesi alınan öğretmen A.E., "Beni sürekli rahatsız ettiğini ailem, kendisinin ailesi ve okul idaresi dahil herkes biliyordu" dedi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Nisan 2010, 11:55   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Öğretmenine aşık oldu




Evli insanlara nasil ASIK olunuyor anlamiyorum...

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
aşık, oldu, Öğretmenine


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Japonlar ona aşık oldu! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 21 Haziran 2010 13:46