IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2010, 14:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
GATA'daki genç doktorlar rahatsız





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ergenekon sanıklarının, cezaevinden kurtulmak için GATA'ya sevk olmasının genç doktorları rahatsız ettiği ileri sürüldü.

Ergenekon sanıklarının, cezaevinden kurtulmak için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne sevk sırasına girmesi GATA'da çalışan doktorları rahatsız ediyor.
Zaman gazetesinde yer alan bir habere göre en son, haklarında tutuklama kararı çıkarılan eski 1. Ordu Komutanı Çetin Doğan ve emekli Korgeneral Engin Alan'ın da GATA'ya yatması konuyu yeniden gündeme getirdi.
GATA Gastroenteroloji Bilim Dalı eski Başkanı emekli Tabip Albay Prof. Dr. Ahmet Alper, hastanede görev yapan doktor subayların bu tablodan rahatsız olduğunu ve büyük bir ikilemde kaldıklarını söylüyor.


Hastanede emir-komuta ilişkisinin devam ettiğini vurgulayan Alper, "Doktorlar, Çetin Doğan ve Engin Alan gibi isimlere hastaları gözüyle bakamaz. Onlar için bu isimler komutandır." diyor.
Ergenekon sanıklarının GATA'da kendilerini yuvalarındaymış gibi hissettiklerinin altını çizen Alper, "Bu imtiyaz, toplum tarafından da hoş karşılanmıyor. Emekli generaller de diğer sanıklarla eşit muamele görmeli." şeklinde konuşuyor.


Emekli Tabip Albay Alper, GATA'da yedi yıl Gastroenteroloji Bilim Dalı başkanlığı yaptı. 12 Eylül darbesinin mimarı Kenan Evren, eski Jandarma Genel Komutanı Fevzi Türkeri ve eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Vural Beyazıt'ı tedavi etti. Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Güven Erkaya'ya ilk kanser teşhisini koyan da Alper'di. Ergenekon sanığı emekli generallerin sürekli GATA'ya kaldırılmalarını eleştiren Alper, "Oradaki doktorlar, generalleri komutanları olarak görür. Onlara normal bir hastaymış gibi davranamaz. GATA Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı ise de, 1. Ordu komutanlığı yapan her askerin idarî yönden kontrolünde olan bir yerdir. Çetin Doğan'ın komutanlığı sırasındaki öğretim görevlileri hâlâ GATA'da. Dün Doğan'a 'komutanım' diye hitap eden doktorlar, bugün de aynı şekilde devam edecektir." diyor.


Alper, GATA'ya giden Ergenekon sanıklarının moral yönden güçlendiğini ve daha da hırslandığını düşünüyor: "GATA, tutuklanmaktan kurtulmanın tatsız bir yolu oldu. Türkiye'de iddia edildiği gibi hükümeti yıkıp iktidarı ele geçirmeye çalışan Ergenekon isimli bir yapılanma varsa, bu şekilde cezaevinden kaçabilmeleri onları motive edecektir. Daha da hırslanacaklardır." Eski GATA doktoru emekli Albay Alper, çözüm yolu olarak hukukun işletilmesini gösteriyor: "Söz konusu isimler, tutuklanma kararının ardından sevk zinciri içerisinde, hastalıklarına tüm müdahaleyi yapabilecek sivil bir hastaneye sevk edilmeli. Bu, GATA'daki doktorları da rahatlatacaktır. Çünkü şu anda hiç rahat değiller."

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Nisan 2010, 15:34   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GATA'daki genç doktorlar rahatsız




Niyeyse bu haberlerin kaynağına bakınca hiçte şaşırasım gelmiyor. Bu habere en güzel yanıt herhalde "Özel Kuvvetlerin Komutanı" olarak tanınan ve askerlik hayatı boyunca birçok ülkemiz için kritik operasyonlara imza atan Engin Alan'ın sözleri olsa gerek. Ne diyor Engin Alan ? Ölümden korkmayan biri cezaevinden mi korkacak? Beni silivri'ye değil imralı'ya koysunlar! Defalarca hayatını bu topraklar için riske atmış bir insanın cezaevinden kaçabilmek için ucuz ayak oyunlarına girebileceğine inanmamızı beklemek aptallıktan başka birşey değildir.

 

 

Etiketler
doktorlar, gatadaki, genc, rahatsız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vali Mutlu: İstanbul'daki Suriyeliler, Suriyeli Dilencilerden Rahatsız aLya Haber Arşivi 0 15 Temmuz 2014 22:36
Amerika'daki Genç Türk Yetenek, Türkiye Turnesine Çıkıyor Bulut Haber Arşivi 0 28 Nisan 2012 21:43