IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2010, 17:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Trafik kaosuna Valilik el koydu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İstanbul Valiliği, “46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu”nun İstanbul etabı nedeniyle trafiğe kapatılacağı duyurulan bazı güzergahlardaki kapatma saatlerinde, YGS nedeniyle değişiklik yaptı.


İstanbul Valiliği, “46. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu”nun İstanbul etabı nedeniyle trafiğe kapatılacağı duyurulan bazı güzergahlardaki kapatma saatlerinde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle değişiklik yaptı.
Yenikapı-Sirkeci arası sahil yolu Kennedy Caddesi ile Çatladıkapı girişi Aksakal Caddesi saat 09.30'a kadar açık olacak.


İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, daha önce 11 Nisan Pazar günü için planlanan ve duyurusu yapılan güzergahların 04.00-20.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağının belirtildiği, ancak aynı gün Yükseköğretime Geçiş Sınavı da yapılacağı için duruma ilişkin yeniden değerlendirme toplantısı gerçekleştirildiği belirtildi.


Açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bisiklet Federasyonu yetkilileriyle yapılan toplantının ardından güzergahlarla ilgili alınan yeni karara ilişkin şu bilgilere yer verildi:


Buna göre, Yenikapı-Sirkeci arası sahil yolu Kennedy Caddesi ile Çatladıkapı girişi Aksakal Caddesi saat 09.30'a kadar açık olacak. Ayrıca sınava giriş belgesi bulunan öğrencilere sınav yerine ulaşmaları konusunda emniyet güçleri tarafından gerekli kolaylıklar sağlanacak, öğrencilerin ulaşım yönünden mağduriyetleri önlenecektir.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
el, kaosuna, koydu, trafik, valilik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Valilik iznine tepki AngeL Haber Arşivi 0 24 Şubat 2015 05:15
Trafik Cezaları, Trafik Ceza Maddeleri, Trafik Ceza Kodları, Trafik Ceza Kanunu Nedir PauL Otomobil Haberleri 0 26 Kasım 2011 09:55