IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2010, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sütaş 'Tatlımmm' sektörüne girdi(Ekonomi)




Sütaş Grubu, yeni gözdesi “Tatlımmm” ile sütlü tatlılar pazarına girmeye hazır...

Sütaş Grubu Pazarlama Başkanı Ergun Ermutlu, araştırmalara göre bugün için hazır taze sütlü tatlılar pazarının yaklaşık 65 milyon liralık bir pazar olduğunu belirterek, “Biz, getirdiğimiz farklılıklarla çok kısa sürede bu pazarı 100 milyon liranın üzerine çıkarmayı ümit ediyoruz” dedi.
Ermutlu, Sütaş’ın yeni ürünü “Tatlımmm”ın tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin Sütçüsü Sütaş” olarak sadece bu ürün kategorisinin ARGE çalışmaları ve üretim yatırımlarına 12 milyon liranın üzerinde yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Bu kategoride, Türkiye’nin ilk “Yüzde 100 doğal” sütlü tatlılarını tüketicinin beğenisine sunduklarının altını çizen Ermutlu, şunları kaydetti:
“Bizim için öncelik, tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaktır. Biz tüketicilerimizin talebini yerine getirdik. ’Tatlımmm’ ailesi, Sütaşseverlerin sütlü tatlılar kategorisinde de sağlıklı ve doğal ürün beklentileri sayesinde doğdu. Bütün girdilerin doğal olması, uzun soluklu bir Ar-Ge çalışmasını gerektirdi. Ancak, sonuç bizim için çok memnuniyet verici oldu. Araştırmalara göre bugün için hazır taze sütlü tatlılar pazarı yaklaşık 65 milyon liralık bir pazar. Biz, getirdiğimiz farklılıklarla çok kısa sürede bu pazarı 100 milyon liranın üzerine çıkarmayı ümit ediyoruz. Günde 900 bin paketlik üretim kapasitemiz mevcut. Ürünlerimizi, Sütaş’ın ulaştığı 78 bin noktanın tamamında tüketicilerimiz ile buluşturacağız. Sütaşseverleri, ’Tatlımmm’ markası altında bundan sonra da yeni lezzetler ile tanıştıracağız.”

Ermutlu, gelişmiş ülkelerde kişi başına süt tüketiminin 300-350 kilo litre olduğunun, Türkiye’de ise bu rakamın 140-150 kilo litre ile çok düşük seviyelerde kaldığının altını çizerek, gıda tüketiminde, günlük hızlı yaşam koşullarına uygun kullanışlı beslenme, lezzetli ürünler ve sağlıklı beslenme olmak üzere 3 ana trendin ortaya çıktığını söyledi.
Ergun Ermutlu, bir gazetecinin son dönemdeki süt üreticileri ve sanayicileri arasındaki fiyat tartışmalarıyla ilgili bir sorusunu da “Türkiye’nin asıl önemli meselesi toplumun süt ve süt ürünlerinin tüketiminin artırılması... Bunun için de süt ve süt ürünlerinin bir taraftan tüketilebiliyor bir taraftan da üretilebiliyor olması gerekir” diye yanıtladı.

TÜRKİYE’DE “İLK” TATLIMMM MOUSSE

Sütaş Kategori Pazarlama Müdürü Tülay Dalkılıç da “Tatlımmm” ürün ailesiyle ilgili ayrıntılı bilgi vererek, sütlü tatlı ürünlerini şöyle anlattı:
“Tatlımmm Puding, çikolatalı, bitter çikolatalı, fındıklı çikolatalı, muzlu ve çilekli çeşitleri içeriyor. Tatlımmm Tatlım’ın ise çikolatalı-sütlü ve çikolatalı-çilekli çeşitleri bulunuyor. Tatlımmm Mousse, taze sütlerle çikolatayı birleştiren, köpük köpük yepyeni bir lezzet. Tatlımmm Mousse, aynı zamanda Türkiye’de ’ilk’ olan bir ürün.”

Tülay Dalkılıç, tüm “Tatlımmm” ailesi ürünlerinin Sütaş Çiftliği;nin taptaze sütleri ile yüzde 100 doğal olarak üretildiğini, bu ürünlerin tamamında, gerçek meyveler, gerçek fındık püresi ve en kaliteli çikolataların kullanıldığını söyledi.

Reklam ve pazarlama bütçelerine ağırlık verdiklerini anlatan Dalkılıç, sadece televizyon reklamlarına yapacakları yatırım ile hedef kitlelerinin yüzde 93’üne ulaşmak istediklerini bildirdi.
Dalkılıç, ürünlerinin içeriğinin büyük oranda süt olduğuna dikkati çekerek,
“Tüketicilerin talepleri doğrultusunda devam eden çalışmalarımız sürecinde farklı ’fonksiyonel’ çeşitlerimizle de karşınızda olmayı umuyoruz” dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
girdiekonomi, sektörüne, sütaş, tatlımmm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mado su sektörüne girdi Seth Haber Arşivi 0 06 Kasım 2014 13:09
Sütaş Karikatürleri kont_dracula Fotoğraf Kulübü 14 19 Ekim 2012 11:50
Google Earth İnşaat Sektörüne De Girdi! Spartacus Google 1 25 Nisan 2012 14:26