IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2010, 15:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KEY alamadıysanız ne yapacaksınız?




Konut Edindirme Yardımı'nı alamadıysanız nereye başvuracaksınız? SGK Başkanı Emin Zararsız açıkladı.


Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Emin Zararsız, KEY alacaklarıyla ilgili olarak sadece işçi ve emeklilerin SGK'ya, diğer alacakların ise çalıştıkları kuruma müracaat etmesi gerektiğini söyledi.

SADECE İŞÇİ VE EMEKLİLER SGK'YA MÜRACAT ETSİN

Zararsız basınla düzenlediği sohbet toplantısında son ödemeyle ilgili olarak da listede adı olan olmayan herkesin SGK’ya müraacat ettiğini bildirdi. Zararsız, sadece işçi ve emeklilerin SGK'ya, diğer KEY alacaklılarının çalıştıkları kuruma müraccat etmeleri gerektiğini söyledi.

3 KEZ İTİRAZ ETME HAKKI VAR

Zararsız, sosyal güvenlik sistemiyle kamu personel sistemine yapılacak bütün olumsuz müdahalelerin sonucunu anında gösterdiğini, bu alanda yapılacak müdahalelerin olumlu sonuçlarının ise en erken 15 -20 sene sonra ortaya çıktığını kaydetti. Zararsız SGK'nın işçi ve emeklilerin KEY ödemelerini düzenlemekle yetkilendirilmiş bir kurum olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Onların hesaplarını takip eden bir kurumuz, memur olarak çalışanların KEY ödeme ve kesintilerinde bir herhangi bir yetkimiz bulunmuyor. Bütün memurlar bize müracaat ediyor. KEY ödemelerinde 6 bin 900 civarında kurum sorumlu. Biz sadece bu kurumlardan biriyiz. Ama bütün insanlar sadece bize yöneliyor. Yayınlanan listelerde yapılan ödemelerde adı çıkmayan kişiler, kesintinin yapıldığı yıllar itibariyle hangi kurumlarda çalışıyorsa, oraya müraacat etmeleri gerekiyor. İşçiler ve emekliler bize müracaat edecek. KEY kesintisinin yapıldığı dönemde işçi ve emekli olanlar bize başvuracak. Son gönderdiğimiz listede 2 yüz 22 bin civarında yanlışlık olduğu düşünen müracaat söz konusu . Ama 1.6 milyon kişi için 2 yüz 22 bin civarında liste geri gönderildi. Kontrol ediliyor, tekrar Emlak Bankası’na gönderilecek. Bu yeni düzenlemeyle 3 kez liste ilave edilecek. İnsanlar 3 kez itiraz etme hakkına kavuştu.”

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alamadıysanız, key, ne, yapacaksınız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Artık kendiniz yapacaksınız! yaSmin Google 0 17 Aralık 2013 23:03
Admin şifrenizi unuttuysanız ne yapacaksınız? SoS PHP 3 21 Ocak 2006 14:13