IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2010, 15:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ermenistan çok şey istiyor!




Ermenistan'dan üst düzey bir yetkili Sarkisyan'ın ABD ziyaretini başarılı olarak nitelendirildi ve ilginç bir sınır açıklaması yaptı.


Ermenistan’da iktidar partisinden üst düzey bir yetkili, Türkiye-Ermenistan sınırının, protokollerin onaylanmadan önce açılabileceğini söyledi.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’ın Ankara-Erivan yakınlaşmasıyla ilgili bir karara vardıklarını ve bu kararı uygun buldukları bir zamanda açıklayacakları yolundaki bilmece gibi açıklamasının ardından dün Erivan’dan ilginç bir açıklama daha geldi.

PROTOKOL ONAYLANMADAN SINIR AÇILABİLİR
Ermenistan’da iktidardaki Cumhuriyet Partisi’nin genel başkan yardımcısı ve meclis grup başkanı Galust Sahakyan, Türkiye-Ermenistan sınırının, iki ülke arasında diplomatik ilişkilerin kurulması ve sınırların açılmasını öngören protokollerin onaylanmasından önce açılabileceğini söyledi.

Ermenistan Radyosu’nun haberine göre Sahakyan, “Bazı ilerlemeler var. Çünkü Azerbaycan Cumhurbaşkanı, Türkiye-Ermenistan sürecinin sadece Türkiye ve Ermenistan’ı ilgilendirdiğini söyledi. Benim fikrime göre Türkiye-Ermenistan sınırı açılacak” dedi.
SARKİSYAN'IN DİPLOMATİK BAŞARISI

Sarkisyan’ın Washington ziyaretini tarihi bir ziyaret olarak niteleyen Sahakyan, " Bu sadece diplomatik bir başarı değildi. Aynı zamanda Ermenistan'ın ve Cumhurbaşkanı'nın uluslararası alandaki imajı açısından da önemli bir gelişmeydi " ifadesini kullandı.

Sahakyan ayrıca, sınırın, Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'ın çevresindeki yedi bölgeden ikisi olan Akdam ve Fizuli'yi Azerbaycan'a geri vermesi şartıyla açılabileceği yönündeki açıklamaları ise eleştirdi.

Sahakyan, "Bu Ankara'nın sınırı açmak için bir bahaneye ihtiyacı olduğunun göstergesidir" diye konuşurken, Ermenistan'ın, sınırın açılması uğruna Dağlık Karabağ konusunda asla taviz vermeyeceğini söyledi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cok, ermenistan, istiyor, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ermenistan ve Ermenistan Coğrafyası Ezgi Genel Coğrafya 0 27 Haziran 2012 21:26
Gül Ermenistan'a Gitti Asimavi Haber Arşivi 0 06 Eylül 2008 14:44