IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2010, 15:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kırk bin öğrenci medyanın "en" lerini seçti




Kavram Eğitim Kurumları tarafından verilen “Kavram Olimpiyatları Ödülleri 16’ıncı kez sahiplerini buldu.

Kavram Eğitim Kurumları’nın 16 yıldır geleneksel hale gelen Kavram Olimpiyatları Ödül Töreni, geçtiğimiz gün Profilo Kültür Merkezi’nde yapıldı. Başarılı ve çalışkan öğrencileri, yüksek öğretim kurumlarına hazırlamak amacıyla Kavram Eğitim Kurumları çatısı altında, Kavram Dershaneleri’nce 9. sınıf, 10. sınıf ve 11. sınıfın başarılı olan öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Kavram Olimpiyatları’nın ödül törenine iletişim dünyasının ünlü simaları ve eğitimciler katıldı.

Kırk Bin Öğrencinin En’leri Zihni Göktay, Nükhet Duru, Armağan Çağlayan,Yasemin Hadivent, Gökhan Tepe, Sinan Özen, Mustafa Ceceli, Hüseyin Turan, Atiye, Altay, Aslı Güngör ve Hazal Kaya’nın katıldığı ödül töreninde ayrıca Türkiye genelinde 40 bin öğrenci arasında uygulanan anket sonuçlarına göre belirlenen başarılı tv ve radyo programları da ödüllendirildi.

"Geniş Aile" dizisi ekibine yılın dizisi; Telegol Programı’na yılın en iyi spor programı; Cem Ceminay’a yılın en iyi radyo programcısı; Star Life’a yılın en iyi magazin programı; Afiş’e ise yılın en iyi kültür sanat programı ödülü verildi.

On Beş Okul’a On Beş Fidan

Törenin açılış konuşmasını 36 yılı aşkın süredir dünya ile yarışacak, Türk gençlerine destek olmanın onurunu taşıyan Kavram Eğitim Kurumları Başkanı Bahattin Durmuş yaptı.

Türk Eğitim Sistemi’ne hizmet vererek gençleri hedeflerine ulaştırma yolunda bir köprü vazifesi gördüklerini söyleyen Durmuş, bir milletin hayat damarı olan sanat ile milletin geleceği olan gençlik gibi iki önemli değerin birleşiminde meydana gelecek sinerjinin toplumlar için çok önemli olduğuna değindi. Sanat ve eğitimin toplumla bütünleşme ve toplumsal liderlik işlevini yerine getirme gibi önemli görev ve sorumluluklarının bulunduğunu söyleyen Durmuş, bu tören vesilesiyle de Tema Vakfı işbirliğiyle Tekirdağ Hatıra Ormanı’nda 15 okul adına ağaç diktiklerini de bildirdi.

Kavram olimpiyatları ödül töreni toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bin, en, kırk, lerini, medyanın, secti, öğrenci


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık