IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2010, 19:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tacizci öğretmen gözaltına alındı




Bayan öğretmen, bir öğrencisine ders verdiği esnada sınıfa giren erkek meslektaşının tacizine uğradı.


Eskişehir'in Mihalıççık ilçesine bir köyde görev yapan bayan öğretmen, bir öğrencisine ders verdiği esnada sınıfa giren erkek meslektaşının tacizine uğradı. Bayan öğretmen, kendisini öptürmesine izin vermediği için meslektaşı tarafından önce hakarete uğradı, daha sonra da darp edildi. Öğretmenin şikâyeti üzerine jandarma tarafından gözaltına alınan erkek öğretmen Cumhuriyet Savcılığı'nca alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Salı günü Mihalıççık ilçesine bağlı Kayı Köyü İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, köydeki yatılı ilköğretim okulunda görevli bayan öğretmen E.Y., okulun rehberlik sınıfında bir öğrencisine ders vermeye başladı. Bu esnada rehberlik sınıfına giren okulun Sosyal Bilgiler öğretmeni Y.K., daha önceden arkadaş oldukları bayan öğretmen E.Y.'yi öğrencisinin yanında öpmek istedi. Ancak, E.Y kendisini öptürmek istemeyince, Y.K.'nin önce hakaretine uğradı, ardından da tarafından darp edildi. Bunun üzerine bayan öğretmen E.Y., kendisini zorla öpmek isteyen meslektaşı Y.K.'yı güvenlik güçlerine şikayet etti.

Şikayet üzerine Y.K., jandarma tarafından gözaltına alındı.Jandarmadaki sorgusu tamamlanan Y.K., Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bayan öğretmen E.Y. ise Mihalıççık ilçesi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede bayan öğretmene 'hayati tehlikesi yoktur raporu' verilirdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan, söz konusu köyün ilköğretim okulunda hoş bir olayın yaşandığını ve bununla ilgili soruşturma başlattıklarını söyledi. Konuyu araştırmak üzere iki müfettiş görevlendirdiklerini ve pazartesi günü köye giderek okulda araştırma yapacaklarını belirten Ceylan, "Maalesef Kayı Köyü İlköğretim Okulu'nda hoş olmayan bir olay yaşanmış. Bununla ilgili çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Müfettişlerimiz gerekli incelemeyi yaptıktan sonra gereken neyse yapılacaktır." diye konuştu.

Ceylan, iki öğretmenin de daha önceden arkadaş olduğunu ifade etti.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
alındı, gözaltına, tacizci, öğretmen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İki kadın öğretmen grup seks yapmaktan gözaltına alındı Seth Haber Arşivi 0 04 Ekim 2014 00:25
O doktor gözaltına alındı Zen Haber Arşivi 0 10 Aralık 2012 21:23
Tacizci müdür açığa alındı! Soul Haber Arşivi 0 02 Haziran 2011 12:00