IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2010, 19:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sağlık operasyonunda 5 kişi tutuklandı




Sağlıkçılara yönelik yürütülen operasyon sonucunda içlerinde başhekim, müdür ve cerrahın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde sağlıkçılara yönelik yürütülen operasyon sonucunda içlerinde başhekim, müdür ve cerrahın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, ameliyat malzemesi alımı ihalesine fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheli adliyeye sevk edildi. 14 şüpheliden, aralarında devlet hastanesinde görevli başhekim, müdür ve 1 cerrahın da bulunduğu 5 şüpheli mahkemece tutuklandı. Yapılan bir ihbarı değerlendiren Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) ekipleri, Biga Devlet Hastanesi'ne ameliyat malzemesi alımı ihalalerine fesat karıştırıldığını belirledi. Aylar süren teknik takibin ardından operasyon kararı alan emniyet ekipleri, hastane başhekimi Opr. Dr. S.S.'nin de aralarında bulunduğu hastane personelini gözaltına alarak evlerinde arama yaptı. Operasyonda başhekim Opr. Dr. S.S., hastane müdürü H.A., beyin cerrahı Opr. Dr. L.B.T., başhekim yardımcısı ile müdür yardımcısı, hemşireler ile tıbbı malzeme satışı yapan şirket çalışanlarının da aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinden yola çıkan polis, soruşturmayı derinleştirerek Edirne, Bursa ve İstanbul illerindeki bazı medikal firma çalışanlarından 7 kişinn daha gözaltına alınmasını sağladı.
Gözaltına alınan 14 şüpheli Biga ilçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 9'u savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, şüpheliler arasındaki başhekim Opr.Dr. S.S., hastane müdürü H.A., beyin cerrahı Op.Dr. L.B.T. ile medikal şirketi çalışanları İ.Y. ve T.D. sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
5, operasyonunda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'Yasa dışı dinleme' operasyonunda 2 polis tutuklandı Seth Haber Arşivi 0 19 Kasım 2014 18:33
Uyuşturucu Operasyonunda 44 Kişi Tutuklandı MasteR06 Haber Arşivi 0 30 Aralık 2013 23:25